Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
trufa12 #22974 üzenetére
Mindkét kérdésedet megválaszolva, az összes létező helyen van venti (9 darab) úgyhogy nem hiszem, hogy megszorulna a levegő a házban, bár ki tudja...
Lehet, hogy vga csere lesz belőle, de korlátozott keretek miatt csak egy 980 férne bele.A ventik: engem nem zavar a hangjuk, bár nem mondanám őket hangosnak. nagy fordulaton megjön a zaj, de melyik ventinek nem. Főleg azért cseréltem le a régieket mert ahány venti annyi féle volt és 3 pinsek, most minden ventim pwm-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Tartozékokkal Eladó 2 DB Noctua NF-A14 PWM 14 cm / 3 DB Noctua NF-S12A PWM 12 cm
- Lian Li Uni Fan TL 140 RGB Fehér (x3) + Uni Fan TL Series Controller
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest