- Milyen széket vegyek?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrade
senior tag
válasz
mr_ricsi #9010 üzenetére
Beleestem egy problémába mint légy a tejbe!
A látható fordulat szabályzó lefényképezve az önellenőrző számokat mutatja.Le lett fényképezve pillanatfelvétellel és B idővel is.Szemmel leolvasva az 1-es venti 1800-al a 3-as 1200-al pörög a középsőn nincs venti és leolvasva 0-át mutat.A hőmérsékletek is arányosan vannak kjelezve.Miért nem lehet lefényképezni a kijelzőn a szemmel látható számokat? Jó felkészültségű fotós vagyok de itt haloványlila segédfogalmam sincs hogy ez mitől van?
(a világító diódás ébresztőórát le tudom fényképezni minden módon ez is világít de miért csak szemmel látom a valós számokat?)[ Szerkesztve ]
-
andrade
senior tag
válasz
mr_ricsi #9025 üzenetére
Van olyan nyomógomb aminek a két érintkezője nyitva van benyomásra zár ilyen a power gomb és a reset.Elengedéskor egy rúgó alaphelyzetbe nyomja vissza .Van ennek az ellentéte amivel megszakítani lehet az áramkört egy pillanatra.
Kapcsoló az ami a működtetéskor zár és úgy marad! Vagy újból be kell nyomni kikapcsoláskor vagy ha billenő vissza kell billenteni. Nehogy már a kettő azonos legyen! -
Hoffer
őstag
válasz
mr_ricsi #8982 üzenetére
Nekem 5 db ventillátor csatlakozóm van, ebből 1db PWM, és 4db 3pines!
Azt írja a leírás, hogy az össze terhelhetősége, max 2A (24W) 12V-on!
A Freezer 13 Pro, nagy ventije 0.26A, a kicsire nincs ráírva semmi!
Amit pedig rá szeretnék még kötni 0.17A!
Ez még az 1A-t sem éri el, szóval elvileg el kell bírnia az egy PWM-esnek is!
A másik amit nem értek, hogy a freezer 13 pro két ventije egy csatlakozóba van összedugva gyárilag, és úgy az alaplapra! Mindkettőnek megvan a sárga sebesség vezetéke is!
De akkor honnan tudja, hogy melyik sebességét kell mutatnia az alaplapnak? -
szbalogh
addikt
válasz
mr_ricsi #8816 üzenetére
Nos a táp nem változtatja a ventillátor fordulatszámát. 7 éves tapasztalat. Mit kell rajta javítani? Hol és mit kell leellenőrini? AZt látom, hogy azon a panelon amire a ventit kell dugni van vagy 3 potméter. Ezekkel kell valamit csinálni?
IlyenMásfelől meg úgy számoltam, hogy teszt alapján ez a táp 365W-nál kapcsol le, azaz max fordulatszámon (2200rpm) 77%-os hatásfok mellett 280W terhelést tehetek rá és ilyenkor ugye még bírnia kell a hűtésnek. Ha minimum 1000-es fordulatszámot állítok be akkor 100W terhelést simán el kéne bírnia. A jelenlegi 50-et meg vidáman.
Nem porosodik a gép, csak szívó ventillátorok vannak és a ház légbeömlőin szűrő van.[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Synology NAS
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Politika
- Külpolitika
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Corsair iCUE AF120 RGB ELITE Triple Pack White + Lightning Node Core White - Garancia
- NZXT F360 fehér RGB
- Eladó Lian Li UNI FAN SL120 V2 RGB PWM 9 Darab Ventilátor
- Noisblocker Black Silent Pro 92mm Vadonatúj! Több darab, bolti ár feléért
- Gembird FANCASE3/BALL Ventilátor olcsón! Használt: 499.- /db új: 699.- /db
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest