Hirdetés
- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Atlantis
veterán
A tegnapi válaszom kicsit ironikus akart lenni: arra akartam célozni, hogy ilyen tranzakcióra csak egyazon szomszédságon belül kerülhet sor, ezért nem látom sok értelmét, hogy ide a topicba valaki beírja, mi kellene neki. Csatlakozz egy aktív csapathoz és ott kérj segítséget.
Egyébként szerintem a Prohardver szomszédság döglött, a Mobilaréna még talán működik vagy ott van Kehes csapata is. Én amúgy egyikben sem vagyok benne, nekem van saját. Annak sem látom értelmét, hogy pár órára csatlakozol valakihez, majd távozol az üzletelés után, mert ha éppen akkor indul egy derbi, akkor az adott csapatot magasabb ellenfelekkel dobja össze és végig hátrányban lesznek, miután leléptél.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
 - HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő