- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen széket vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
NvidiaRTX #24 üzenetére
Nekem a B450 AORUS Elite (rev. 1.x) alaplapom van, ami nincs a listában. Ennek a V2 változata szerepel, és ahhoz már van F65d BIOS (06.01. dátum), ami javítja a hibát.
Nyilván ez nekem nem lehet jó, nem is emiatt írok, hanem mert megnéztem a BIOS kézikönyvét. Lényegében ugyanaz van benne, mint az enyémnek a kézikönyvében, azaz ApCenter állítási lehetőség sehol sincs.
Ezek szerint a sérülékenység nem attól függ, hogy az autoinstall lehetőséget a felhasználó bekapcsolta, vagy alapból bekapcsolt állapotban volt, és nem kapcsolta ki? -
06.01-én felkerült a lapom letöltési oldalára, de ha az @BIOS nevű programjukkal kerestetek rá, az még mindig valami F14-et akar felpakolni, midőn a legfrissebb az F16e
Úgyhogy lehet kézzel letölteni a megfelelő verziót, kicsomagolni és azt frissíttetni a progival. Ez azért nem a legjobb módszer, szerintem sok user elbukik itt akkor is, ha egyáltalán tudott a frissítésről - ami eleve nem valószínű. -
Vigneau
félisten
Az Asszony H470M H alaplapjához kb. egy hete jöhetett ki a friss, F4b BIOS. Fel is raktam ma, viszont azért elég muris, hogy alapból az Install App Center ebben a verzióban sincs Disable-re állítva.
-
NvidiaRTX
őstag
Én nem így fogalmaznék hisz a készítők célja nem az volt amire mások felhasználják.
Én inkább azt mondanám mi mindenre jó az emberi találékonyság főleg akkor ha az bűnözői szándékkal párosul.
Ezek után sem fogok rohanni másik alaplapot venni, eddig az egyik legjobb alaplapom ami valaha volt, pedig nem egy ROG lapom volt már. -
ceia
őstag
Mi mindenre jó ez az UEFI bios..
-
-
ricsip
addikt
semmi gond; mire a nemzetközi sajtóban már lecsengett az 1héttel korábbi hiszti, és jön az aktuális heti hiszti (az IT világ is jól elblikkesedett, minden hétre kell h. vmi jelentéktelen szarságról hangosan cikkezzenek, hogy a háttérben folyó sokkal lényegesebb témákról ne kelljen a parasztnak olvasnia) , a ph szépen komótosan előszedheti a 2hetes témákat
-
sztivo
őstag
MSi-nek is voltak már data-breachjei [link1] [link2]
LGA775 - AM3 korszakban messze a legszarabb lapokat gyártották, valahogy sose ették meg a RAM-okat úgy, mint egy "vacak" ASRock vagy bármi más, állandóan BIOS-t kellett resetelni, meg variálgatni a modulokat. Sőt még a processzorokat se mindig fogadta be, pedig a legfrisebb BIOS volt rajtuk.. Azóta mondjuk nem tudom milyenek, nem volt hozzájuk szerencsém se így, se úgy
-
JulianSinulf
őstag
A B550 VisionD nincs a listán. Remélem ez jó hír nekem. Pont nemrég frissítettem. Talán egy hete.
Az app center nem fut, múltkor forralta a procit a ventis hülyeségével. Inkább beállítom BIOS-ban. Az első BIOS frissítést win alól akartam megcsinálni. Naná, hogy valamit eltolt. Szedhettem szét az egész gépet, mert procival nem megy a flash-elés. -
gaben88
őstag
Létezik, hogy a X570 Aorus Master rev 1.2 nem érintett?
-
NvidiaRTX
őstag
-
Jó, de azért még elképzelhető, hogy más nem olvasta máshol..
Én pl. nem, de ettől függetlenül még ugyanúgy elolvasom.
Régen 2 hétig nem tudták, hogy meghalt vki... Mégse panaszkodtak rá.... Rohanó világ.
Köszi az infót, hogy 1 hetes hír, így már nem is tudom elolvassam-e még, aktuális még, meg tudod mondani?
-
Jó, hogy végül MSI-t vettem, remélem, náluk nincs ilyen hiba.
-
ughhh
senior tag
UEFI-ben kikapcsolható az a funkció. Aki egy kicsit is ad a biztonságra, első beállítások közt ezt is kikapcsolta.
-
drsanya
aktív tag
Elnézést, de ez kb egy hetes hír.
-
Tomcat
őstag
Az én lapomhoz is márciusi az utolsó BIOS. Gondolom hogy előbb az újabb modellek kapnak frisset, aztán a tavalyi modellek.
Mondjuk én mindig pendrive-ról frissítek a BIOS-on belül és soha sem az App Centeren keresztül. -
Televan74
nagyúr
Az én Gigabyte lapomhoz még nincs kint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Eclypsium nevű kiberbiztonsággal foglalkozó cég szerint egy kényelmi funkcióval érkezett rés jelent veszélyt a felhasználókra.
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest