Aktív témák
-
Skylark
tag
Nem tudom, hogy még aktuális -e a kérdésed,de ma 2-án a Medi@ M@rkt (itt Székesfehérváron) szülinapi akcióban egy OEM beszállító monitorát akciózza. 22.000 Ft. Compal MX700. Persze nem egy trinitron, bár a noname-sek közül kimagaslik a paramétereivel. 1280x1024 85 Hz, MPRII , normális OSD , elég nagy látható felület. Egy itt van előttem, haver gépébe lesz, kellemes csalódást okozott. + gondolandó.. Van gari, új képcső.(nem szedtem szét, nem tudom milyen gyártmány) Persze a készlet erejéig van...
-
J.J. András
őstag
válasz
Satan-Claus #19 üzenetére
köszi srácok !!!
azért az egyik hozzászólásban nagy figyelemmel olvastam azt a ''asszimetriás'' dolgot, mi is az igazából ??? nem hallottam még ilyet SAMSUNGról !!
csőváz -
Satan-Claus
senior tag
[L]www.osiris.hu
Náluk sok okosság szokott lenni. -
Warlock_42
senior tag
Monitort szerintem is csak újat... Talán ez az alkatrész avul el a legnehezebben. Én kb. egy éve fektettem be 65-öt egy 17 colos IIyama-ba. Tettem ezt azért mert amúgyis olyan nagyon jó szar a szemem, másrészt meg az új monitorral járó 3 év garancia több, mint megnyugtató.
A Tesco hűdegazdaságos monitoroknak meg szerintem annyira nagyon jó frissítéseik vannak, hogy öt szemorvos közül hat ezt ajánlja mert így gyakrabban fogod őket látogatni. Hasonló a helyzet a Metróban reklámozott óccso monitorokkkal is. -
szucsi
őstag
válasz
J.J. András #16 üzenetére
Samsungoknál nagyon figyelj oda a geometriára. Tízből háromnak biztos nem lehet kihúzni a képét úgy hogy ne legyen hányingered ha ránézel. Sajnos azokon a helyeken, ahol nagyon olcsón mérik, még a dobozból sem hajlandóak kiszedni, nemhogy beüzemelni...
Nagyot lehet szoppantani vele, mert ugye a szabványos határértéken belül van, tehát gari felejtve, az ember meg tengeri meg elmebeteg lesz, ha sokáig bámul asszimetrikus dolgokat. :O -
J.J. András
őstag
ok, köszi srácok!!
meggondolom, de miért nem bírják a boltban a piszkot levakarni a monitrokról _??
nekem bántja a hadrianusban a szememet a sok piszkos Monitor!
na, a sony crtk túl drágák voltak használtan!
annyiért már vezsek egy Samsungot!
de azért köszi, csőváz -
Bally
senior tag
Ha 17-est keresel, akkor ezek elég jók lehetnek:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=11638[/L] -
MaUser
addikt
válasz
J.J. András #13 üzenetére
Hello András!
Én egy ibm g94-et vettem a Hadrianus-nál. Nagyon korrekt darab s fél év a garancia rá. A monitor, igaz piszkos volt, de ez volt minden baja. (Az elején zavarta a szemem, de aztán kiderült, hogy csak a magas színhőmérséklet volt a bűnös.) 19''-os 40.000 br. volt és igencsak megéri. Előtte 15''-os panasonic volt, azt is használtan vettem és azzal sem volt bajom. A helyedben nem vennék 17-est, mert a 19-es tényleg jóval nagyobb a 17-esnél, főleg a mai pinduriaknál. Van olyan 17-es, aminek a képe kisebb, mint anno a pana 4g-é volt.:( -
J.J. András
őstag
azt hiszem ott voltam, de nagyon lepukkant monitorok voltak most csak!
meg rájöttem , egyenlőre nem kell a 19 Col, mert nem bírná a gépem ezt a nagy felbontást játékok alatt, szóval marad a 17 Col!
amúgy figyu, kérdés_:
Samsung SynsMaster 765MB -ez szerintetek mennyit ér meg ????
és jó amúgy ez a monitor, ti megvennétek 40 ropiért??? -
szucsi
őstag
Van egy bolt a Rákóczi út és a Wesselényi utca között (ahol az aqua is van) már majdnem a Wesselényi sarkán, ahol 1-2 éves Eizo-kat árulnak minden méretben, nagyon baráti áron. Érdemes megnézni, ott kipróbálni egyet, asszem adnak rá 3 hó garit is.
-
Gaius
tag
Figyu, most komolyan: nem érdemes használt monitort venni. Nem sokkal olcsóbb, mint az új, cserébe viszont nem lehet tudni, hogy mi a baja, meddig lesz jó, stb...
Azt javaslom, hogy nézegesd a hiperek újságait az akciókról, néha nagyon jó monitorokat ki lehet fogni olcsón. Most pl a Tesco-ban volt 19-es Samtron (Samsung leányvállalata, Samsung képcsővel) 49000-ért. Korábban 17-es MAG 35000-ért. -
klumbik
tag
vmelyik házigazda árult még itt, egy 17-es eizo-t,
ibm-et is nézhetnél használtan -
J.J. András
őstag
Marseus-ba meg bemygek azért szeméylesen!
megnézem én azt, mert ... na, szóval jobb szeméylesn látni !
csocs -
J.J. András
őstag
hm, köszi a tippeket srácok !!
én is fillóztam azon, hogy ugyebár nem jó a használt, mert nem tudhatod mi baja, de nincs sok pénzem rá, meg azért kérdeztem itt meg, hátra tudtok olyan tutti helyet, ahol nem szar monitort árulnak használtan!
amúgy 25-30 ropi a plafon egy használtért amit kiadnék érte !!!
38 -ért meg tudok venni Samsung SynsMastert is(vadi új , bolti), szóval ezen gondolkozom !!
Hadriánust felhívtam, semmi jót nem mondtak !!!!!!
más tipp ???? -
klumbik
tag
mennyit szánsz rá?
ha többet tudsz, iiyama vision master pro 510-et keress, legeslegeslegjobb
:) -
feri2
csendes tag
www.marseus.hu
21'' Hewlett Packard P1110 100%sík képcső 3 hónap garanciával 76000+FA szerintem teljesen korrekt. -
supercow
őstag
válasz
J.J. András #3 üzenetére
Budapesti Piacban szokott lenni használt monitor hírdetés. www.hadrianus.hu foglalkozott régebben monitorokkal. Ha nem muszáj, ne vegyél használtan, mert nem tudhatod hmi a hibája (ha van), leejtették, volt-e már javítva stb. és a monitor szerintem az egyik legfontosabb része egy gépnek, hiszen ezt nézed naponta több órán keresztül és nem mindegy milyen.
-
neduddki
nagyúr
válasz
J.J. András #1 üzenetére
HI!
En a marseust ajanlom! Jo cuccaik vannak nem tul elrugazkodott aron! A masik a display szerviz, de az nagyker.
udv
neduddki -
J.J. András
őstag
válasz
J.J. András #1 üzenetére
na, senki nem vett még használtan Monitort ??
elég sürgős lenne, a héten le kellene tudnom ezt a vásárlást!
csocs -
J.J. András
őstag
jah, olyan linkek kellenének, vagy címek, ahol megfordultatok már, és személyes jó tapasztalotok van az adott helyről, személyről stb...
kösz, csőváz -
J.J. András
őstag
hát a téma címéből egyértelműen kiderül, miért is nyitottam, bár lehet, hogy a házigazdák OFFolják!
szóval, kellenének tippek, linkek, vagy esetleg jelentkezők, ahol olcsón tudnék beszerezni jóminőségű, akár lehet használt is, de 15 col' -nál nagyobb monitort!
köszi előre is
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Steam topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K SMART WIFI GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest