Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz
nightwalker2
üzenetére
tegnap megnéztem, és nem tűnik rossznak! csak a felszereltsége szegényes kicsit: össz 3 usb port, LAN és egy VGA kimenet... nincsen CardBus slot, és lehet MiniPCI sincsen benne...
4400-as akku van hozzá és két ramslot, ez plusz pont...
viszont az ew-ben 100e-ért van egy számomra szimpatikusabb: ECS G322 klón 100e-ért. ugyanaz a C7 proci VN800-as chipsettel, viszont a számomra sokkal normálisabb 4:3-as kijelzője van meg 40-es vinyója, és mindenféle port (VGA, 4x USB, LAN, LPT, COM, modem). az odd ugyanúgy combo. plusz XP home! az akku sajna csak 2200-as...
nekem egy patriot 2001-em (G320 klón) van, ami felépítésre tökéletesen egyezik vele, és nagyon meg vagyok elégedve a konstrukcióval! a 2.5 éves gép megy rendesen, nem nyikorog, nem esik szét... sok márkásabb darab már 1-2 évesen reped, széthullik... egyedül a proci teljesítménye feszéjez, játékra cirka alkalmatlan... na jó, a starcraft még eldöcög rajta...
miniPCI slot is csak a modemet viszi el, 4 különböző chipsetes WLAN-t próbáltam és fel se ismerte. ez valszeg igaz a másikra is, mert az ECS nem emleget WLAN opciót...
megnéztem a hasee leírását, és az CelM procit emleget, CardBus slotot, meg WLAN-t... tartok tőle az egy általános leírás ami pont a V700C-re nem igaz, mert a chipsete csak VIA-t visz, nincsen CardBus, és a miniPCI se látszik a boncolós képeken...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Óra topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
4400-as akku van hozzá és két ramslot, ez plusz pont...
miniPCI slot is csak a modemet viszi el, 4 különböző chipsetes WLAN-t próbáltam és fel se ismerte. ez valszeg igaz a másikra is, mert az ECS nem emleget WLAN opciót...