- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz Donki Hóte #51 üzenetére
Nekem 4 év alatt nem sikerült megtölteni az előző telefonom 128 GB-os háttértárát, talán egy 64 GB-os is elég lenne, ha létezne ilyen...
rip and tear, until it is done
-
joelke HU
senior tag
válasz janeszgol #87 üzenetére
Hát de amit 7990 Ft-ért adnak az elég elvetemült. 150 perc és 10 giga net. 40 Ft az sms és percdíj. ja és 24 hónap hűség.
Van itthon egy feltöltős voda kártya. 4990 Ft 30 napra a korlátlan hívás. Oké net nincs hozzá. De ha az is kellene akkor 12990 szintén 30 napra korlátlan hívás és korlátlan net együtt hűség nélkül.[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
veterán
Mindig is ki akartam próbálni a Pixelt, de eddig annyira nem jött be a forma. Most eléggé el találták szerintem egy XL "beugrik".. Bár a sima méret jobb lett volna, de addig nem akarok várni.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Maxxy10
addikt
Szerintem gyönyörű telefonok lettek
-
spect80
senior tag
nagyon bejön a design, meg az új AI feature-ökre is kíváncsi lennék, de gyanítom a nyelvi támogatás hiánya miatt egy része úgysem fog itthon működni. Mindegy, a Pixel termékvonal a p6pro miatt még mindig mély sebeket szakít fel bennem
Talán majd az új chipsetesre rámegyek -
Technoman
őstag
Úgy látszik bejött, amit jósoltam (csak a Yettelnél lesz duplázás a terhellyel)
Kíváncsi lennék, mint több évtizedes Telekomos, hogy közvetlenül a vásárlás után a Yettelnél, lehet-e függetleníteni a megvásárolt telókat? A fentieket természetesen feltöltőkártyás vásárlásra értettem.
Nekem egy régi, még Telenoros ismerősöm mondta, hogy az első feltöltés után a cég -bár nem mosolyogva- de kikódolta a megvett telefonokat. -
PeteePeti
őstag
válasz janeszgol #87 üzenetére
Én a feltöltőkártyás árat néztem! Ugye előfizetés nélkül! 530-ért az 512-es ott a legjobb ár! Alza 550 a kóddal! Emagnál semmi utalás nincs a dupla tárhely akcióra, szal ott 600 fölött van akkor!
OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
consono
nagyúr
Jöhetne a T-hez is, a 9 Pro-ba szívesen beleugranék...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
PeteePeti
őstag
Közben Yettelnél is megjelent a sima 9 meg az XL és a 8a! Dupla tárhely ott is játszik, viszont a 128-as XL nincs listázva! 530 kártyás csomagban a 256! Viszont akkor ha kosárba rakom, akkor az 512-est fogják küldeni, vagy hogy van ezeknél?
Amúgy gondolom a 128-as verziók 3.1-es ufs tárhellyel szereltek, ha jól gondolom? 4-essel csak a 256-tól felfelé vannak ugye?
Frissítés: jah közbe látom, hogy az 512-es is 530 kártyásan! Akkor azt kell kosárba tenni![ Szerkesztve ]
OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
japunk
aktív tag
Ennél tisztább Android rendszer mint a Pixeleken maximum a régi Nexus telefonokon volt. Végigmentem már nagyon sok gyártó készülékén, toronymagasan a Samsung volt a legrosszabb (szerintem), ha fizetnének érte sem akarnék újból Samsungot.
The owls are not what they seem.
-
PeteePeti
őstag
Ezt miért válaszoltad nekem?
Tisztában vagyok az árazással!
Pont azért írtam az 1-es kommentet!OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Technoman
őstag
Érdekes, hogy ez a kamerasziget sokakat kiakaszt. Szerintem nagyon egyedi és rendben van.
Ha meglehetne szavazni az idei szörnyűséget, akkor erre én a Honor 200-as családját (Pro) nevezném be. Annál randább, hátsó kamerarészt még nem láttam.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nagyon zavar, főleg a jövőre nézve az 1,1milliós antutus pontszám, amikor az S8 Gen3-ak 2milliót mennek.
Értem, hogy Gugli, meg gyors, meg fluid, meg optimalizált, de azért ez nem ultragáz egy kicsit? -
D1L1ZS
őstag
Manapság minden is AI!
De a google asszisztens még mindig nem ért/ nem tud magyarul!
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
TODI1111
veterán
Pixel 9 (128 GB): 379 990 Ft
Pixel 9 (256 GB): 421 990 Ft
Pixel 9 Pro (128 GB): 464 990 Ft
Pixel 9 Pro (256 GB): 506 990 Ft
Pixel 9 Pro (512 GB): 561 990 Ft
Pixel 9 Pro XL (128 GB): 509 990 Ft
Pixel 9 Pro XL (256 GB): 549 990 Ft
Pixel 9 Pro XL (512 GB): 604 990 Ft
Pixel 9 Pro XL (1 TB): 714 990 Ft
[link] -
legenda
Van arra reális esély, hogy a 9 Pro XL érezhetően jobb akkumulátoros üzemidőt tudjon, mint a 8 Pro?
Egyedül ez tartott vissza a 8 Pro kapcsán, hogy bevállaljam és a 9 Pro XL minden más tekintetben jó lenne.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nozs23
addikt
Tensorban le vagyok maradva. Sikerult mar megugrani egy 5 eves iPhone szintjet? Foleg ezen az aron.
-
Örvendetes , hogy most már kapható kis hazánkban . Külcsín rendben van , fehérben tetszik a legjobban . XL mint akkumulátorban és kijelző méretben tökéletes .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
fokukac
nagyúr
tetszik, hogy kerekebb, de nem tetszik, hogy nagyobb és nehezebb mint a 8-as...
A 7a-t azért cseréltem le nagyon gyorsan a 8-asra, mert érezhetően könnyebb, kisebb, kényelmesebb volt...
erre most megint nagyobbakat és nehezebbeket csinálnak...
igazából akkora mobilokat szeretnék, mint amekkora a Pixel 4a volt, az volt az igazi méret ma már csak nehéz tepsik vannak...[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
addikt
Milyen prózai, hogy mire ideért a Pixel széria hivatalos forgalmazásban, addigra a közép európai piacra árzaásban jobban illeszkedő a széria már nem is képviselteti magát. Raádásul a fő Pixel szériának is felcsúszott az ára, grat. Google
Tuti inkább Pixel 8a-t vennék, klasszisokkal jobb ár érték arányban, s még a kameraszigete sem olyan külön kitüremkedő, hanem egy teljes egység végig.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Bazsi84
aktív tag
Mivel ha megveszed elorendelesben,256-ost kapsz,nem,senkit nem zavar a 128gb.
-
moleculez
veterán
A 9 Pro Fold kedvéért szívesen letenném az almát, sőt még vártam is, de nem 1750£-ért Az -hogy házon belül maradjak- egy iPhone 15 + macbook Air M2. Persze, nem fair összehasonlítani mert az egy tablet és teló egyben(!), de az árba ez is belefér. iPaddal nézve még marad is pénz
Ha már platformot váltok akkor legyen valami móka, és a hajtogatósdi ezt pont megadná.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-
fatal`
titán
Engem nem, most is üres a háromnegyede.
De van nagyobb.
-
zsirfecske
addikt
hát ez nem magyar store lett hanem az alza mellé (ok, ott most már hivatalosabban) bejött az emag és a yettel. csalódás, horribilis ai árakon
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Kinek milyen fajta felhasználói igénye/szokása van, ugye ez sokat számít.
Ha az általam preferált gyártó még készítene 64 GB-os kivitelt, akkor azt vásárolnám meg, mert mindent a felhőben tartok, a telefonon minimális adat marad. Más részére pedig hobbi vagy munka miatt a TB-os nagyságrend is szűkös, ez már csak így van.
-
mhydas99
aktív tag
De zavaro, de van opcio nagyobbat venni. Plusz Google termek akik nem a hardver ol hanem szoftverbol gazdagsza ak...szoval ott a Google One 2TB felhotarhely ha keves, vagy kisebb csomag...ok legalabbis igy gondolkodnak azert is adnak par havit ingyen hogy raszoktassanak. Hozzateszem az auto szinkronizacio evben a legjobb. Az MS 365 peldat vehetne a Googletol hogy kellene felhasznalobarat es egyszeru, megbizhato felhotarhelyet kesziteni
-
bedibazsa
senior tag
Nem, nekem a fele így is üres.
-
mhydas99
aktív tag
-
veterán
A 128 GB háttértár nem zavar senkit rajtam kívül
5 éve volt utoljára olyan telefonom, amiben ennyire kis tárhely volt
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple notebookok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...