- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
tag
Ígértem, hogy írok a biga-ról. Első ilyen próbálkozás volt, de nekem nagyon bejött. Ezután ha tehetem akkor csak így fogom csinálni a tésztát. Valami elképesztő illata van amikor kinyitod a dobozt két nap hűtőzés után és ugyan ezt érzed amikor sül. Az íze pedig isteni. 100% 48 órás biga volt 70% hidróval. Csak kis adagot, 3 bucira valót csináltam kísérleti jelleggel. Kézzel kezdtem dagasztani, de egy szenvedés volt persze. Elővettem a sima kézi robotgépet ês a dagasztó fejjel egy kettőre össze is állt a tészta. Ezzel az adaggal még elbírt, de határon volt szegénykém. Kell egy rendes dagasztó gép, de akkor gyerek játék az egész még a poolish-hoz képest is. Eszméletlen erős, de ugyan akkor lágy lett a tészta, nagyon könnyen lehet nyújtani. Próbálja ki mindenki aki még nem tette idáig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest