- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Markgx10 #2837 üzenetére
én jártam 1 évet Mádai féle wt-ra, jó régen (már nem merem kiírni mert nem tudom melyik-melyik
) két kisvirágot is szereztem, de abbahagytam, mert drága volt, másrészt volt egy nem Mádai iskola a városban, ahol csontok törtek olyan keményen nyomták, aztán ezt meg nem szerették és itt voltunk kb 3-an (lehet bexartam
)
De pl ami WT-box videot linkelt valaki korábban, annak köze nincs nem hozzáértő szemmel a wt-hez, de semmi máshoz se nagyon
Ha stresszhelyzet van az utcán akkor nagyon komoly beidegződéseknek kell lennie hogy annak megfelelően járjon el az ember, anélkül marad a paraszt lengőkkel operálás. Sztem, Mondom ezt úgy hogy nem verekszem soha, meg nem is űzök jelenleg semmit. (Szóval tök lényegtelen vélemény, csak hogy ide is írjak már valami hülyeséget alapon
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wuthering Waves
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest