Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
gege71.hu #2467 üzenetére
Kijavítom magam és utólagosan neked adok igazat
, bocs de rosszul okoskodtam a nagy súlyos edzéssel kapcsolatban
Szóval beszéltem az edzőm (MMA) erőnléti edzőjével nagyon sokat és ő abszolút profi (elég komoly body-s versenyzői múlttal, Major Attila a neve, szinte mindent megnyert, amit lehetett akkoriban, most ő készíti fel az egri vízilabda csapattól kezde az összes helyi élsportolót, folyamatosan tanul, naprakész ezzel kapcsolatban és ott helyben a legelismertebb szaktekintély, több Egyesült Állomkbeli kifejezetten UFC-s erőnléti edzővel tartja a kapcsolatot és tanul tőlük) és megkérdeztem, hogy mit kellene változtatnom a hagyományos gyúráson, ha az erőnléti edzést az bunyós alá rendelném és kiderült, hogy mindent meg kell változtatnom
, semmi nem jó úgy ahogy most csinálom, csinált egy erőnléti edzéstervet, amire ránézve kb az 5-ik percben fogok elájulni a jelenlegi 110kg-ommal
, de nem baj, szeretem a kihívásokat, feladni úgy sem fogom, alig várom, hogy belekezdhessek
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest