- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
De ti használjátok ezeket amiket írtam?
Egy példa: Pl most Kontakt 4-ben használok SR5 Rockbass, SSD Platinum, Miroslav Philharmonik stb. Librarykat, amik kb 5-10 giga/db. Ezeket be tudom majd húzni a mac-es Kontakt 4-be, vagy a machez is külön le kell szednem a hangminta librarykat?
Ugyan így, pl egy mentett hangzást (amplitube+kefir vagy lecab) be tudok majd húzni a maces Reaperbe is, csak húzzam be a dll fileokat?
Vagy a Poulin dll file-okat ugyan úgy tudom majd használni, csak be kell őket másolnom a VstPlugIns mappába? -
5150head
senior tag
Sziasztok!
Én most tervezek gépet vásárolni és arra gondoltam, hogy dual bootra csinálom meg a gépet. Az egyiken lenne win, a másikon osx. Az osx rendszert szeretném használni hangfelvételek készítése (vonal és midi) zeneszerkesztésre (master). Nektek mi a tapasztalatotok ezen a téren? Attól félek, hogy amiket eddig winen használtam (programok, soundlibrarys, vst/dll fileok, vsti, hangminták) nem tudom majd használni. A Daw programom megvan macre, viszont használok egy rakás más programot: Ampeg, Amplitube, NI Kontakt 4, Izotope, Reaper, Line6 cuccok stb.
Mennyire problémás ezek beüzemelése/beszerzése macen? Mivel eddig winen toltam és semmi tapasztalatom a maces zeneszerkesztésben, ezért örülnék ha megosztanátok velem a tapasztalatokat. Ha nagyon problémás a dolog, akkor meg kell fontolnom, hogy ér-e annyit a maces történet, amennyit szenvednék vele. Jöhet bármilyen észrevétel tapasztalat! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest