Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
válasz
commanDOS #380 üzenetére
otthonra szeretnéd a nappaliba?
Atttól hogy nagy attól még nem biztos hogy jobban fog szólni kivéve ha egy koncerterem méretű a nappalid.
''két 240 Wattos 3utas Pioneer van..az abszolút szobába otthoni használatra van. az meg azért nemtúl kicsi ''
Lehet hogy egy 30wattos hangfal szebben szólna ugyanis nagyjából illeszkedik egy átlagos szoba méretéhez.
''a mélyek szép feszesen, pattogósan szólnak''
Azt elhiszem..
Akusztikailag egy szoba alakja a legxarabb a zenehallgatáshoz és 2x240wattal csak rontani lehet a helyzeten ezért vannak rohadt drága akusztikapanelek melyekkel lehet valamennyire kompenzálni.
[Szerkesztve] -
Bigya
őstag
válasz
commanDOS #380 üzenetére
Igen, szóval egy lábdob, cin, tam, perka, chimes, bass, gitár hangját elég komoly, nagy dinamikájú felszerkóval lehet tényleg élethűen visszaadni. De nem emiatt olyan nagyok ezek elsősorban.
Jó meglátás, nincs annyi kütyü, kódolók/dekódolók a hang útjában mint amikor megvettél egy lemezt és hallgatog a pio ládákon, 2x240W-os erősítővel?!
A magas tölcséres, mert a magas hangok hullámhossza nagyon kicsi, emiatt kis felületen, kis kilengésekkel lehet csak előállítani őket (elektromechanikus módszerrel). De messzire kell elszólniuk viszonylag, illetve jó ha iránya is van. (méllyekkel ellentétben)
akkor azt mondom, hogy 3, de min 2 útban hajtsad a hangfalaidat, jah és ehhez végy ilyen hangfalat. Vegyél egy csillió fontos előfokot, meg úgy 6 monoblokkot, illetve az ezekhez illő kiegészítőket, éééés TESSSÉK!
Viccet félretéve, 100-150W sztem elég egy átlag szobába. Én most belekezdtem a térhangba, amivel kicsit bajban vagyok, mert keskeny helységem van hozzá. Vesszem boldogan a DTS lemezeket meg koncerteket, és pöcsölök...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Vadiúj számlás SSD-k
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest