Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MarioAna

    senior tag

    Sziasztok!
    Nem vagyok benne biztos, hogy ez a megfelelő topik a kérdésemhez, de talán ez a legközelebbi. :)

    Adott egy Kingston HyperX fejhallgató és ennek van egy beépített mikrofonja, ami ugye egy sima jack csatlakozóval jön (3 gyűrűs?) és ez van gyári átalakítóval osztva kétfelé (stereo jack a fejesnek és egy mic in jack). Mivel van másik fejhallgatóm, ezért egy fejhallgató erősítő beszerzésén gondolkozok, amin nincs 3.5mm-es jack bemenet mikrofonhoz, ezért a PC elejére kivezetett jackbe menne a mikrofon egy kábellel az elosztás után.
    Ilyen a gyári elosztó:
    [link]

    A kérdésem az, hogy csak mikrofon jack hosszabbító kábelt keressek, vagy esetleg a normál headset (3 gyűrűs) hosszabbító kábel is megfelelhet csak a mikrofon pótlására, netalán a legegyszerűbb sima jack hosszabbító is jó lehet (a kettő gyűrű miatt)?

    Mivel a PC elejéből csak a MIC in lenne összekötve a fejhallgatóval, a PC elejéről a line out az menne a fejes erősítőbe és ott külön szálon lenne hajtva a fejhallgató, így nem kapna outputot a mic inről nyilván (még ha a kábel tudná is kezelni, pl 3 gyűrűs headset hosszabbító).

    Azért kérdezem, mert sima headset hosszabbító kábelt sokkal könnyebb találni, mint mikrofon hosszabbító kábelt (ahogy neten keresgélem), és ez a 4vs3vs2 gyűrű ez összezavar :DDD .

    Előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák