Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DDL
őstag
válasz
wassermann #41 üzenetére
Ebből a cuccból 100dB hangnyomás a büdös életben nem jön ki. Lefeljebb 10cm távolságban és max. 2kHz-en és még talán 10kHz környékén, ha bírná a csipogó. Én azt a frekimenetet inkább nem publikáltam volna. Ritka szar, meg a diagramm egyébként sem értelmezhető igazán ugyanis nincs meg a hangnyomáshoz a viszonyítás. Mekkora kivezérlésen? Vajon bene van az elektronika-átvitel esetleges kompenzálása? É
A diaramm alapján:
- érdekes, hogy ez alapján tipikus házimozis hangot képzelek el.
- Sok magas, de a legteteje hiányzik
- 13kHz fölött értékelhetetlen a teljesítmény alatta 7kHz-tő meg majd' 10dB-es kiemelés -> éktelen kukorékolás
- az 500Hz és 7kHz közötti szakadékok, hegycsúcsok következménye a torz beszédhang (esetleg érthetetlenné is válhat). Ez a sáv a leginkább meghatározó a hallott hang megitélésében (emberi beszéd/ének sávja). Ezek alapján a burst válasz is szerintem csapnivaló -> veszett nagy torzítás. Szerintem a hangszórók ebben a sávban leginkább össze-vissza dolgoznak. 800Hz körül szerintem a két nagyobb nem tud megegyezni (meg bele-bele dumálgat a csipogó is), 3kHz körül meg a csipogóval veszik össze a két nagyobbik.
- Ebből 90-100Hz alatt ne nagyon várjál mélyet. Ami egyébként is lehetelen a ''hatalmas'' mélyek miatt
- stb.
Üdv: DDL -
DDL
őstag
Hát mi? A Logitech Z2300 25-30k. Az is sztereo és sokkal rosszabb mint amit az előbb ajánlottam. Akkor miért nem az a kategória?
az továbbra sem megy a fejembe, hogy ha vmi rossz, de pl PC-hez ajánlják akkor hírtelen jó lesz, de egy ugyanannyiba kerülő cucc viszont már nem az a kategória, mert nem oda ajánlják? Holott mind a kettő ugyanazt a célt szolgálja? Azaz ilyen-olyan források hangjának megszólaltatását...
Üdv: DDL -
DDL
őstag
Ez a kombó kb. 23k-ért most is beszerezhető. Igaz használtan.
És ezért az árért nagyobb hangerőt, több és mélyebb basszust! Szebb magasat, (ill. magas hangot is ad). Szebb sztereót (ill ennek már van térleképzése). Nagyságrendekkel kissebb torzítással szól. Igaz nem lehet a monitor közvetlen közelébe tenni (nem árnyékolt a hangszóró).
Nem tudom min akadtál ki. Megkérdezted, hogy szerintem mi az amin már lehet zenét hallgatni. Én meg válaszoltam.
Üdv: DDL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest