- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
KuCu_155
tag
válasz
KuCu_155 #4806 üzenetére
Már tesztelgetem rendesen
fényévek vannak az integrálthoz képest
minden hang tökéletesen letisztult, a mélyet mozgatja rendesen
a közép és a háttérhangok tökéletesen elkülönülnek
egy cseppet sem bántam meg
egy negatívum: ugye a felső PCI Express slot van már csak üresen a videokártya miatt ... a hangkártya hossza egy kicsit meglepett
egészen túlnyúlik a memória foglalatokon .. így egy minimális hajlítással tudtam beműteni a kártyát
szerencsémre tökéletesen működik
-
KuCu_155
tag
Sziasztok!
Következő a problémám:
-win7 , integrált hangkártya , logitech z623 2.1
-Minimális zenehallgatás közben akadás mentesen szól , kicsit felhangosítom a zene megy a lejátszóban de a hangot eldobálja 2-3 másodpercekre...
-Jack telefonra rádug ,hogy a hiba a hangfalakkal lehet-e, ott max hangerőn folyamatosan szól minden gond nélkül
-Drivert újratelepítettem ugyan így fenn áll a probléma ....Nem bírhatja el a gyári integrált hangkártya a hangfalat ? Létezhet ilyen ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest