Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos a Rocksmith egyedül az alaplapival nem szarakodik, szóval nekem ezért van rá szükségem. Amúgy ha az alaplapodon van digitális hang kimenet és azt használod, illetve nem rögzítesz hangot akkor tökre mindegy, szinte száz, hogy felesleges egy külső vagy kártya. De amúgy is csak példának hoztam fel, hogy lehet akárhány hangkártyád kb.
Nem tudom, hogy pl Discord-ban be tudsz-e állítani hangkártyát ha nem akkor a defaultot fogja használni.Viszont ha a Discord-os a default akkor máshol pl böngészőben meg nem az lesz. De miért kell két külön eszköz discordra meg játékokra?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest