Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Milyen alaplapot vegyek?
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsuckware
tag
Erre gondolok...
-
tsuckware
tag
Jah és a realtek-es hangbeállításnál a hátsó panel (mind a 6 csati) ki van szürkülve...
-
tsuckware
tag
Hali!
Nekem a következő problémám lenne:
Gigabyte P35-DS3P alaplapom van (2.1). Windows 7 64bites op.rendszer. Az alaplapi hangvezérlő (ALC889A) egyszerűen nem akar működni. Már nagyon sok mindent kipróbáltam, olvasgattam itt a fórumon is, de egyszerűen nem tudom belőni. 5.1-et szeretnék beállítani, de valahogy nem megy. Csak a jobb oldali front hangszóróm szól, az összes többi süket... Ez vajon hogyan lehet?
-
Chris16
csendes tag
Egyébként próbálgatom beállítani az 5.1-et, ugyanis az sem működik. Csak 2.1-ként...A Realtek programjában lehet állítgatni a bementet, kimenetet...most sikerült beállítani, hogy az első 3 hangszóró + a center működjön, de a 2 hátsó nem szól....Találtam egy fórumot, ahol hasonló hibajelenséget vitatnak meg, de a megoldás nem egyértelmű...[link]
A jelenlegi hangbeállítás így néz ki:
-
Teaway
veterán
"Csak mivel ugye ez integrált hangkártya..."
Én biztosan örülnék neki, ha olyan ALC888 HD audio integrált vezérlő lenne az alaplapomon, mint neked, de sajnos csak egy satnya ALC650 jutott rá. Mondjuk nincs rossz hangja, de nagyon zajos, pl. az egér cincog benne, amikor húzom
Ezért mindenképp kell külön hangkártya, ami zajmentes.
-
dudika10
veterán
Sztereo (pontosabban 2.1) rendszere van. Nem olyan könnyű rosszul bekötni, főleg mivel akármelyikbe dughatja, a driver úgyis beállítja, hogy kimenet. Esetleg ha USB-be dugta a jack-et...
Pusztán a minőségen szeretne emelni egy kicsit.Blashe: Asus Xonar DG vagy DS. De belépő szintű rendszerrel ne számíts túl sokra, nem biztos, hogy megéri a pénzt a csere.
-
Blashe
aktív tag
Csak azt nem tudom még, hogy milyet is kéne?!
-
Blashe
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy hangkártyát ehhez a hangfal cucchoz ? : Logitech Z523 2.1
10.000 Ft körül van a max ami elfogadható a számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest