Hirdetés
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4mi1
tag
Megoldottam egy jack elosztóval tökéletes
szerencsére találtam eldugva itthon egyet.
-
h4mi1
tag
-
h4mi1
tag
igen, valami ilyesmire emlékeztem én is.. rákattintok jobb klikkel és nem történik semmi :S:S
-
Armahun
addikt
Nyisd meg a Realtek beállításait a tálcáról.
A jobb szélén le vannak rajzolva a színes be és kimenetek amik az alaplap hátulján vannak.
Ha van bele dugva valami színesebben világít
Itt jobb gombbal kattintva a menüből ki kell választani a csatl. átprogramozása opciót.
A felugró ablakban ki tudod választani, hogy mi van bedugva.Ha az egyike beállítod, hogy fejhallgató, a másika pedig hogy első hangszóró kimenete elméletileg működik.
-
h4mi1
tag
üdv mióta új alaplapom van Asrock 970 pro3 azóta nem tudom azt megcsinálni hogy egyszerre szóljon a hangfalam és a fülesem..
ez azért jó számomra mert mikor beszélek másokkal akkor fülest használok ,de amúgy meg hangfalon szoktam filmezni sorozatozni zenét hallgatni .. és egy nap vagy 20 x váltok. Úgy volt hogy mindig szólt a hangfal is meg a füles is csak ugyebár a hangfalt kikapcsolom akkor simán tudok csak fülessel lenni és fordítva füles levesz hangfal bekapcs.
Realtek HD audio manager ez a progi van a hangkártyához ( integrált)
ez a progi volt akkor is mikor a régi alaplapom volt az egy régi gigabyte volt.
Esetleg valaki valami megoldást tud erre mert konkrétan folyton szétkel bontanom mindent mikor átakarom dugni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest