Hirdetés
- Egérpad topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Előfizetőssé már próbálták (próbálják?) tenni, de magáért a supportért is fizetsz szerintem. A Linuxok között is vannak fizetősek, amikért kapod a supportot, pl. RHEL, SLES, Ubuntu Pro, stb.
Ha az emberek a windowshoz értenek(már amennyire értenek) nem célszerú mondjuk valami linuxos megoldásokat bevezetni.
Vannak olyan elképzelések is Windows kiváltására, hogy az irodai programok vagy felhős megoldáson (pl. Google Workspace) keresztül futnának, vagy nem komplett önálló munkaállomások lennének a cégeknél, hanem mindenki egy szerverre bejelentkezve dolgozna. Nekem ez kicsit magas, de az elképzelés érdekes.
Így ezekkel kiváltható lenne a Windows, de ugyanúgy fizetős lenne a Linux is, plusz a Linux rendszergazdák jelenlegi tudásom szerint drágábbak.
Minnél több felhasználó van hozzá láncolva a windowshoz
Ennek egyik oka biztosan az, hogy a készen kapható laptopok és asztali számítógépek előretelepítetten Windows-zal érkeznek. Ezt meg is mondta a Linux atyja is: [link] Az emberek nagyobb része nem akar oprendszert telepítgetni, nem is ért hozzá, csak be akarja kapcsolni a gépet és meg akarja csinálni a dolgát rajta. És igen, ennyiből a Windows 10 pl. egy igazán jó és használható rendszer, ami majdnem mindent tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest