- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
A goodoffer-es kulccsal is szívtam egy másik gépben, mikor procit cseréltem a gépemben, inaktiválodott az office. Azok is leráztak. Mindegy ezekután nyugodt lekiismerettel feltettem a kalózverziót. Próbáltam "legális lenni", de ha nem, akkor nem.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
veterán
Előfizetőssé már próbálták (próbálják?) tenni, de magáért a supportért is fizetsz szerintem. A Linuxok között is vannak fizetősek, amikért kapod a supportot, pl. RHEL, SLES, Ubuntu Pro, stb.
Ha az emberek a windowshoz értenek(már amennyire értenek) nem célszerú mondjuk valami linuxos megoldásokat bevezetni.
Vannak olyan elképzelések is Windows kiváltására, hogy az irodai programok vagy felhős megoldáson (pl. Google Workspace) keresztül futnának, vagy nem komplett önálló munkaállomások lennének a cégeknél, hanem mindenki egy szerverre bejelentkezve dolgozna. Nekem ez kicsit magas, de az elképzelés érdekes.
Így ezekkel kiváltható lenne a Windows, de ugyanúgy fizetős lenne a Linux is, plusz a Linux rendszergazdák jelenlegi tudásom szerint drágábbak.
Minnél több felhasználó van hozzá láncolva a windowshoz
Ennek egyik oka biztosan az, hogy a készen kapható laptopok és asztali számítógépek előretelepítetten Windows-zal érkeznek. Ezt meg is mondta a Linux atyja is: [link] Az emberek nagyobb része nem akar oprendszert telepítgetni, nem is ért hozzá, csak be akarja kapcsolni a gépet és meg akarja csinálni a dolgát rajta. És igen, ennyiből a Windows 10 pl. egy igazán jó és használható rendszer, ami majdnem mindent tud.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Autós topik
- Revolut
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Napelem
- További aktív témák...
- Intel Core i5-10600KF Processzor
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor