- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BearMemo3
újonc
Sziasztok, egy elég érdekes problémával fordulnék felétek, Egy Hama URage SoundZ 800 7.1 típusú fejhallgató, ami alig 3 hónapos, (Garanciával 2 baj van 1 a doboza kuka, 2 amiben benne maradt a mikrofon
) a tegnapi nap, szokásos használat mellet, gaming, videó/filmnézés... videó nézés közben, csak hirtelen, lentebb vette magától a hangerőt, NAGYON halkra, nem a windows hang, a füles hangerőszabályozója állandón volt amióta használom, ritkán tekergettem, és csak így puff minimális a hangerő, hiába tekertem maxra, nagyon kicsit vette csak fel.
Amiket megtettem:
- Újra csatlakozatás
- Gép újraindítása
- Driver újra feltevése
- Eszkösz leválasztás, majd gép újra indítás, driver újra telepítés, gép leállítás, csatlakoztatás, gép indítás
- Vezeték törés keresése (sikertelen(hozzáteszem nem is tudnám mitől, mivel fixálva van csak csúszni tud a kábel egy lyukban vezetve, meg hogy éppen videónézés közben, meg sem mozdult a kábel))
- Megnéztem a chipset forrasztásait a füles vezérlőjén, de semmi probléma nem volt vele.
Ha bárki találkozott ilyen problémával ezzel a fülessel vagy másikkal, vagy tudna megoldást, kérném szíves segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest