- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
Sziasztok.
Egy hónapja kezdtem a TP Link Tapo C520WS kamerával SD kártyára rögzíteni. Meglepve tapasztaltam, hogy 18 órakor ránézve, nincsenek felvételek. Újraindítva kamerát, előkerül 6-7 felvétel10.30-ig. 5-6 óra időtartam hiányzik, és ez elég gyakran előfordul. (A Mesh router 3 m-re van a kamerától ha ez számít.) Az SD kártyát már felcseréltem egy TP Link Tapo C310-ben lévővel. Ebben egyik SD kártyával sincs felvétel hiba.
Support 2 hete nem válaszol.
Valakinél volt már ilyen hiba ezzel a kamerával?
Valszeg garis csere lesz, egy másik típusra, ha nem lesz más megoldás. (MM vásárlás)
A Tapo C325WB vagy a Tapo C320WS lenne a jobb választás?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Tigerclaw #29360 üzenetére
Nem, nincs áramszünet.
Már direkt figyelem minden nap meg ott van kontrollnak a felhős felvételek. Tegnap OK volt, de ma megint kimaradt 6 óra. Kb10-17 ig.
Írtam hogy a másik kamarában OK mind 2 SD kártya. Feleslegesen meg nem vennék ha a másikba meg jó.
Amúgy meg fura ez a rögzítés mizéria.
Tapo felhobe 16-20 mp a felvétel ami mindenre elég, az SD kártyára meg 70-80 mp. 50-55 mp-ig rögzíti a semmit.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz jézusom #29411 üzenetére
Nem vagyok itt topik "lakó", meg véletlenül sem akarok ebben okoskodni.
Csak a kamera nyűgöm miatt maradt bent nálam ez a topik, oszt közben rákattintok.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz odipapa #29429 üzenetére
Azt rögzíti, amire bekapcsolod az észlelés. Mozgás, személy, gépjármű határ átl.., stb.. (pluszban még kb 50- 60 mp-ig a semmit.) Tapo felhőben átlag 15-30 mp, ami mindenre elég. SD kártyára az átlag 70-80 mp.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz boborján2 #29565 üzenetére
Sztm nem tippelgetni kellene a kiválasztott kameráknál, hanem átolvasni a gyártó oldalán a leírást, meg a specifikációt. Jó pár kérdésedre választ kapnál.
Pld: Power-Camera input: 3 Meter Power Cable [link][ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz boborján2 #29569 üzenetére
Illetve az utolsó kérdést mindenképp bedobtam volna,
tapo c310 nvr or nas recording [link]
How can I connect my Tapo camera to a NAS or NVR? [link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz hevepapa #29883 üzenetére
Yes. 2 hete cseréltem egy Tapo C520WS-ben SD kártyát, mert 1-2 naponta megálltak a felvételek.
Uan ezek a kártyák a másik Tapo kamerákban hibátlanul mennek.
(Alis ~13$ 128 GB SD kártyák)
Gari előtt kapott egy 128GB-s WD Purple SD kártyát. Azóta nincs semmilyen probléma.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz vgyuri #29908 üzenetére
A gyártó oldalán sincs normális leírás, a típusra keresve?
[Termékismertető]
Nem értem, hogy ilyeneket miért a kereskedő oldalán kell keresni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz merqree #29949 üzenetére
Igazad van, de nálam pld a garázsban már ott van 30 éve a konnektor meg a telefon. Nyilván ha most építeném vagy újítanám fel, a tel.. helyett UTP kábel lenne.
-
Noxy
veterán
válasz boborján2 #30009 üzenetére
Nem veszek 0-24 ben működő no name eszközt + még barkácsoljak is úgy, hogy nem értek hozzá.
Ja, amúgy meg mindenki úgy gyújtja fel a házát ahogy akarja.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz kunberci #30307 üzenetére
Mi van akkor ha lelopják a kamerát, kamerákat.
Mi van akkor ha b.sisakban vagy maszkban odamegy, és kiszabja vagy elvágja a kábelt?
Nagy idiótának kell ahhoz lenni hogy ellopja, mert nem tudhatja, hogy a kamera hova ment. (Kivéve ha sisak, vagy maszk van a fején.)
Ja és pld a Tapo kamerák sem teljesen védtelenek lopáskor, mert elkezd éktelenül szirénázni, utána meg a telefon is, + jön az üzenet, hogy megzavarták a kamerát.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Jack72 #30321 üzenetére
Nálam nem ez a probléma (még), ellenben a kamerák megfogtak 2 cserben hagyó autót. Egyik a tükröt vitte el másik kocsiról, (céges felirattal az oldalán) a másik beletolatott a parkoló autóba.
Kiderült hogy ki hugyozik mindig a garázslejárómba. (Postás)
Melyik kutya sz@rik a kerítésem mellé.
A saját kutyám se maradjon, ki mert ez is megszökött, de az is kiderült hogy ki hagyta a nyitva a kertajtót.
Amúgy ez egy 10 hónapos Amerikai bully XXL méretben.
Brutális hangja van. Remeg az üveg, ha ugat lakásban.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz bringasisti #30689 üzenetére
hány másodperc mig rögzíti a képet és feltölt a felhőbe?
Tapo Wi-Fi kameránál azonnali. 1-2 mp és a telefonodon van.
Feltétel: Felhő előfizetés. (30 nap Ingyenes, 1390/hó) [kép]
Ingyen csak, kép nélküli értesítés van.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz feloman #30721 üzenetére
Nálam 2db van ebből, 128GB-SD kártyával. (Kb 70 nap). [link]
Teraszt meg a kertet figyelik.
9 hónapja mennek probléma mentesen. Wi-fi nem gond mert a távolabbi kamera is 6m-re van a Mesh routertől. Bejáratnál meg egy C520WS van 128Gb-s WD Purple SD kártyával.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Persze hogy nem, ha 15m-re rakja a kamerát a bejárattól vagy a kerítéstől.
A bejárattól, kerítéstől 5m-re van a kamera, de az út túloldalán 15m-re parkolóban, leolvasom a rendszámot.
Az meg a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy ki sétál az utcán.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz jézusom #30767 üzenetére
Főleg akkor szopja meg, ha a WiFi-s, SD kártyás kamerák mellet van még riasztó is aksival, GSM kapcsolattal. + még esetleg egy kutya is.
Ha meg hosszabb ideig nincs otthon ki lehet bírni arra az időre az egy havi felhő előfizetést. (1390 Ft )
A kábeles NVR-s kamarák semmi plusz előnyt nem nyújtanak, ha valakihez be akarnak törni, mert azt qr.. nem látni, hogy az SD kártyás kamera hova ment. Ha meg be akar törni be is fog, és gondoskodik arról hogy ne legyen felismerhető, oszt utánna lehet nézegetni az NVR-t.
Majdnem az összes kamera oldalon maszkos fejjel ábrázolják a betörőt.
Vajon miért?
Nem kellene annyira lesajnálni a WiFi-s SD kártyás kamerákat, mert nem csak a betörés miatt találták ki. Ezer más dologra is használható, ami a ház, kert, lakás környékén történik.
Amúgy meg nem csak 1-2 WiFi-s kamerára bízom az ingatlanom biztonságát mert ezektől még simán bejöhetnek úgy, hogy észre sem veszem.
A cégek, bankok, közintézmények, stb.., meg nem itt fognak tanácsot kérni hogy melyik kamerát, NVR-t vegyék meg.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz jézusom #30771 üzenetére
Csak úgy játszásból rögzítettek 2 cserbenhagyót a parkolóba,
Kiderült ki használja WC-nek a garázslejárót, melyik kutya piszkít a kerítés mellé stb.. (Ezt egyszer már leírtam itt. Lehet hogy nem olvastad.)
Ja hogy ennek semmi köze a biztonságtechnikához, csak a játékhoz?[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz jézusom #30783 üzenetére
Szánalmas, gyerekes érveid, ötleteid vannak.
De ha már az ötletelésnél tartunk, lenne nekem is erre tippem.
Van aki naponta elszív egy doboz cigit kb ~2000 ft
Egy havi felhő elöfiz.. 1390 Ft. Annyira meg nem vagyok hajléktalan, hogy ezt ne tudnám kifizetni, ha szükségét érezném. Oszt 1m kábelt sem kell húznom sehova. + p.szekrényt sem kell vennem hogy bezárjam az NVR-t.
-
Noxy
veterán
válasz Jack72 #30792 üzenetére
Kb 20 éve volt utoljára betörés az utcánkban, de itt is buktak le mert valakinek gyanús volt egy fekete Punto. (Egy öreg "nyugger térfigyelő" adta a tippet.)
Mindig pénteki napon történtek a városba és a környékén a betörések. Ki is szúrták egy pénteki nap a kamerán a városba bejövő úton.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz jézusom #30800 üzenetére
Az a szánalmas hogy csak annyit tudsz írni érvnek, hogy hugyozzák a kamerámat.
Mi köze ennek a Wifihez, meg az SD kártyához?
Én nem fikáztam, hugyoztam itt senkinek semmilyen eszközét.
Kicsit igazítsál már a stílusodon légyszi.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz kunberci #30801 üzenetére
Felhőnél csak az a rossz, ha nincs internet, nincs felvétel.
Negatív. Ha bent van az SD kártya rögzít arra is. +1 percel többet mint a felhőbe.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz kunberci #30804 üzenetére
Sztm elbeszélünk egymás mellet.
Én egy sima családi házas övezetről beszélek, ahol max 2-3 kamera van, nem pedig telephely, ipari cég, műhelyek stb...
Ide valóban az kell amit ajánlotok, és ezt nem is vitatom.
De ha valaki itt WIfi-s SD kártyás kamarát rak pár tízezer ft-ért önerőből az ingatlanjára, azt nem kellene fikázni meg le hugy.., vagy leírni hogy 15-re már nem lehet felismerni az arcát, mert nem igaz.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Misi1980 #31123 üzenetére
Nem véletlenül linkeltem a WD SD kártyát. Nálam csak ezzel megy hiba nélkül. Előtte egy alis, meg egy Samsung volt bent.
(Uan ezek a kártyák, meg hibátlanok a másik 2 Tapo kamerában.)
Ha már 2 méterre van a router akkor wifi konfig után, már kábellel is össze tudnád kötni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz pinnacle #31141 üzenetére
Nálam volt bent egy, már használt Samsung 128-s kártya.
Gondok voltak vele. Kicseréltem egy másik kamerához vett Alis kártyára. Ezzel is bajok voltak. (2-3-4 felvétel volt csak egész nap.) Már majdnem visszavittem gariba, de nem volt kedvem visszabontani. Utolsó megoldásnak vettem WD kártyát. (Ha rossz a kamera, majd jó lesz a másikba.)
WD kártyával hibátlan. A másik 2 kártya meg normálisan működik a C310 meg a C320WS-ben.
Más kártyákkal nincs tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz pinnacle #31145 üzenetére
Tapo C520WS [kép]
Tapo C320WS [kép]
Az utóbbi egy világosra festett erkély alatt van, azért tűnik fátyolosnak. Nem annyira kontrasztos a kép.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz pinnacle #31171 üzenetére
5m-re a routertől sztm le is szerelhetnéd.
Nem lesz gond a wifi-l.
Amíg nem volt nálam Mesh hálózat, az emeletről több falon keresztül is normálisan működött.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Noxy
veterán
válasz pinnacle #31181 üzenetére
PC-s program is van,
Tapohoz sajnos nincs, de Pc-n az LDPlayer 9 android emulátorba lehet futtatni a Tapo app-t. Uan úgy lehet látni, kezelni mint a tabletten, vagy telefonon.
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz hevepapa #31187 üzenetére
Köszi, tudom használtam is mind a 2-t, de már a W11-re fel sem raktam.
iSpy egy kalap kaki. Ocsmány képminőség, lassú, hangot képtelen voltam beállítani, a vezérléssel már nem volt kedvem szórakozni. Nekem egy vízfej. VLC kép OK, de nem menti a bejel.. adatokat. Ez macerás induláskor 3 kamerába mindig beírni. Emulátorban meg olyan mint az iPadon, vagy az iPhonen.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Misi1980 #31200 üzenetére
Én egy ilyen dobozt raktam a C520WS mellé. [link] A kamera külön rögzítve a fára. Bőven elfér bent minden.
A C320WS-t viszont, már rá csavaroztam a dobozra.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Ha még vesztek bele US $4.59-ért 1TB SD kártyát is akkor lesz nagy az öröm és bóóóódotság.
A Customer Reviews olvastad?
Itt az 1* értékelt az igazi vásárlók. A többi csak kamu.
Ja és ezt pár napos használat után írják.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Winnie The P #31465 üzenetére
Kiválasztod a kamerát, majd az eszköz megosztása.
Előtte csináljon egy TP-Link ID-t. [link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest