- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Ma jött meg kínából egy Escam QD300 Wifi kamera
Viszont beüzemelés után nem találja a nas. A saját ip-jével se tudok feljelentkezni rá, nem jön be a login oldal böngészőn. DHCP hálózat van itthon. Router után egy sima swichről kapná a jelet. Próbáltam poe injektorral, és direktbe a saját tápjával is. Az a fura ha lan kábel nélkül csak a tápot dugom rá, akkor a két kis led (sárga, zölt) világít, de ha a lan kábelt is rádugom, akkor csak a sárga világít szaggatottan. Már direktbe is kötöttem a pc-re, de úgyse megy.
Túrtam a neten hozzá egy alap, fapados kis ipsearch programot, azzal megtalálja, kijelzi az ip-t, mac címet, fw, id-t mindent. De semmilyen más programmal nem találom meg.
A surveillance se látja, se automatikus, se manuális adatok megadásával.
Hol álljak neki a dolognak?
T -
tomi5244
őstag
0.1-re végződik a routerem. Így az alapértelmezett átjáró nem volt jó. Ebből adódik, hogy a kamera ip-je is 0.X ip-re kellett állítani. Most jó.
Bár a beállítás még döcögve megy. Ha valamit módosítok, akkor alkalmazás után kis idő elteltével bontja a kapcsolatot. Olyan mintha megfagyna. De még ismerkedem a programmal.
-
tomi5244
őstag
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Tudnátok ajánlani programot, vagy böngésző bővítményt, amivel egy gombnyomásra tudom nézni egy adott kamera valós képét? Ha pl valaki becsenget, akkor ne keljen sokat tökölnöm, egy programmal, hogy megnézzem ki áll a kapuban. Vannak erre gyors módszerek?
Köszi
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Volna egy PNI márkájú 4 csatornás POE táplálású ip kamera rendszer. [link]
Pár hónapja működik is rendesen, a felhasználó megkért, hogy a rácsatlakoztatott TV-n kívül ő szeretné látni a kamera képeit laptopon és okos eszközön is. Házon belül, tehát nem szükséges külső hálózati elérés.
Hátulra az UP LINK lan csatlakozóba direktbe rádugott laptop sehogy nem akarja elérni az adott kamerákat ip alapján. Erre alkalmas windowsos programot tudnátok ajánlani, és hogy milyen hálózati beállításokkal induljak el?
Belsős netet majd kapni fog hálózati elosztón keresztül,l de gondoltam első körban rádugom a lapotopot (LAN-on)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest