-
PROHARDVER!
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
elekresz
tag
válasz
hevepapa #34175 üzenetére
Igen, több infó, több kereskedő = teljes káosz és elbizonytalanítás.
Szerintem POE képes legyen minden és akkor a táp kérdés egyszerűen megoldott.
A POE képes NVR a képessége miatt drágább, mint az erre képtelen, illetve ha megnyaklik, akkor se rögzítő, se tápellátás. (Fontos kérdés, hogy elbírja-e a szükséges teljesítményt, illetve milyen felbontásban szeretnél rögzíteni) Külön POE switch meg gyorsan cserélhető, pótolható.
Egy kaputelefon kezelésén nehezen tudom elképzelni, hogy az egyik márka annyival bonyolultabb lenne a másiknál.
Reolink "ellen" inkább azt szokták felhozni, hogy zártabb rendszer, annak előnyével és hátrányával. Szerintem az sem gond, ha kamerás rendszer külön úton megy, külön rendszeren, de ha egy alomból vannak, akkor minden egy appból kezelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged