Aktív témák
-
guest
veterán
Az én K7S5A-mon is q halk a hang. Gyakorlatilag használhatatlan fülhallgatóval. Viszont erősítővel jól szól. Gyakorlatilag semmilyen alapzajt nem hallok soha, pedig nem vagyok süket:)
gadka -
guest
veterán
Az biztos, hogy én is visszavinném az ilyen alaplapot, mivel nekem is AC97 prüntyög a Gigabyte alaplapon és bár nem dolbi szőrand, zenét hallgatni lehet rajta.
-
TommyGun
őstag
Szerintem vidd vissza, nekem is van a lapomon, igaz én a LIVE -omat használom. Ég és föld a különbség meg persze a Live hangosabb de az AC97 is szól rendesen, igaz nagyon szarul :)) de hát ez van ezért nem is használom...
-
fradigy
tag
Sziasztok!
Hatha talakozott mar valaki ilyennel... hihetetlenul halk az ECS K7S5A lapomba beepitett hangkartya. Fulessel, maximumra huzva is epp csakk halszik. Halottam hogy ezek gagyik, mert nincs eloerosites meg ilyenek, de a lap forumjaiban mindenki max csak a ZAJ-ra panaszkodott, a halksagra nem.
Van valakinek valami/barmi otlete?
/nem volt BIOS frisites/
Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Bemutatkozott a OnePlus 10 Pro
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged