- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Hacktool.rootkit nem vírus.
Max trójai, és abból is inkább valami gyűjtő elnevezés.
Tehát a norton sem tudja azonosítani, csak talált valami gyanús progit. Kérdés, hogy nem téves riasztás-e.
Lehet, hogy valami általad telepített progit talált meg. Pl távoli adminisztrációs progik, hálózati forgalom figyelő-elemző progik meg hasonlók lehetnek ilyenek szerintem, ha olyan progit használsz amit a norton nem ismer fel, ezért vírusnak hiszi.
Persze előfordulhat az a kevéssé valószinű helyzet is, hogy tényleg van valami a trójai a gépeden, csak azért mondom, hogy nehogy szellemeket kergess. -
Mania
senior tag
-
Mania
senior tag
Ezt a Symantec oldalan talaltam.:
-Run LiveUpdate to make sure that you have the most recent virus definitions.
-Start Norton AntiVirus (NAV), and make sure that NAV is configured to scan all files. For instructions on how to do this, read the document How to configure Norton AntiVirus to scan all files.
-Run a full system scan.
-Delete all files that are detected as Hacktool.Rootkit.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest