Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
válasz
Hacked_4051 #98 üzenetére
z ilyen hozzászólásokban az a jó, hogy azt sugallja:
én tudom (te barom), de te amilyan sülthal vagy az életben nem bukkansz rájuk....
Ha így vágod a témát miért nem segítesz? Vagy ''lazább'' dolog tudni és kérkedni a tudással (vagy inkább tudni véléssel)? Csak nehogy a Frei féle paráztatós dumával gyere (anno bérgyilkos abc-s gyerek riport), hogy akkor hű elkapnak, meg letörlik a windowst a gépedről. Amúgy meg mi a bajod a Magyar Nemzettel?
Emvy: egy ismerősöm mondta egyszer a tőzsdéről: ...''Azért szeretem a tőzsdét, mert az élet egyik olyan ritka területe, ahol nem számít a marketing. Attól, hogy valamit töbszázan mondogatnak még nem lesz úgy!''....
Én egyszeűen szinpatikusabbnak tarom a másik megközelítést. -
Bagoly
senior tag
Hát ezt a jóindulat, rosszindulat dolgot én is hülyeségnek tartom függetlenül attól, hogy ki mit ír......Az eredeti jelentése szerintem is az, amit Parci írt....
Sőt, ezt a jóindulat, meg becsület-lovag mítoszt is azok terjesztik szerintem akik titokban ''világmegváltó'', jóindulatú hackernek tartják magukat....
Most persze nem a fórumosokról beszélek (itt talán az egyetlen ''igazi'' hacker Nimrod). Egyszer olvastam erről egy gondolatot (mármint, hogy betörnek a gépedre és figyelmeztetnek a rendszer hibáira), valahogy így szólt....:''.......te mit tennél, ha valaki betörne a lakásodba, és kiírná egy cetlire, hogy vigyázz, a zár rossz? Én nem köszönném meg, hogy figyelmeztetett....''
Hát kb. hasonló véleményen vagyok.........
Az meg, hogy elkepnak valakit a rendőrök, nem azt jelenti, hogy a számítástechnikai ismeretei hiányosak (még csak azt se, hogy a rendőreink hatékonyak), hanem azt, hogy valószínűleg egy elővigyázatlan, dicsekevős kamasz. Majd elolvas még pár könyvet a ''sitten'', kicsit püföli a gépét, és mire kijön felnő a gondolathoz, hogy nem kell feltétlen mindenkinek tudnia mikor melyik gépen járt.......
-
Bagoly
senior tag
''Bár már a tagokat meg attól felfele mindenkit nevezhetnénk hackernek (merthogy komolyabban ért a gépekhez vagy jól blöfföl)''
Vagy egyszerűen beír a fórumba ötven szarabbnál-szarabb viccet egyenként......
Azt rögtön hekker, meg übermájer lúkszkájvóker......
Öcsém mekkora zöldségeket tudsz összeírni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Netflix
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Opel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest