Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bagoly

senior tag

válasz Hacked_4051 #98 üzenetére

z ilyen hozzászólásokban az a jó, hogy azt sugallja:
    én tudom (te barom), de te amilyan sülthal vagy az életben nem bukkansz rájuk....
    Ha így vágod a témát miért nem segítesz? Vagy ''lazább'' dolog tudni és kérkedni a tudással (vagy inkább tudni véléssel)? Csak nehogy a Frei féle paráztatós dumával gyere (anno bérgyilkos abc-s gyerek riport), hogy akkor hű elkapnak, meg letörlik a windowst a gépedről. Amúgy meg mi a bajod a Magyar Nemzettel?

Emvy: egy ismerősöm mondta egyszer a tőzsdéről: ...''Azért szeretem a tőzsdét, mert az élet egyik olyan ritka területe, ahol nem számít a marketing. Attól, hogy valamit töbszázan mondogatnak még nem lesz úgy!''....
    Én egyszeűen szinpatikusabbnak tarom a másik megközelítést. :D

• Bagoly

senior tag

válasz Parci #90 üzenetére

Hát ezt a jóindulat, rosszindulat dolgot én is hülyeségnek tartom függetlenül attól, hogy ki mit ír......Az eredeti jelentése szerintem is az, amit Parci írt....
    Sőt, ezt a jóindulat, meg becsület-lovag mítoszt is azok terjesztik szerintem akik titokban ''világmegváltó'', jóindulatú hackernek tartják magukat....
    Most persze nem a fórumosokról beszélek (itt talán az egyetlen ''igazi'' hacker Nimrod :P ). Egyszer olvastam erről egy gondolatot (mármint, hogy betörnek a gépedre és figyelmeztetnek a rendszer hibáira), valahogy így szólt....:''.......te mit tennél, ha valaki betörne a lakásodba, és kiírná egy cetlire, hogy vigyázz, a zár rossz? Én nem köszönném meg, hogy figyelmeztetett....''

Hát kb. hasonló véleményen vagyok.........
    Az meg, hogy elkepnak valakit a rendőrök, nem azt jelenti, hogy a számítástechnikai ismeretei hiányosak (még csak azt se, hogy a rendőreink hatékonyak :D ), hanem azt, hogy valószínűleg egy elővigyázatlan, dicsekevős kamasz. Majd elolvas még pár könyvet a ''sitten'', kicsit püföli a gépét, és mire kijön felnő a gondolathoz, hogy nem kell feltétlen mindenkinek tudnia mikor melyik gépen járt.......;]

• Bagoly

senior tag

válasz Nimrod #43 üzenetére

''Bár már a tagokat meg attól felfele mindenkit nevezhetnénk hackernek (merthogy komolyabban ért a gépekhez vagy jól blöfföl)''

Vagy egyszerűen beír a fórumba ötven szarabbnál-szarabb viccet egyenként......:D
    Azt rögtön hekker, meg übermájer lúkszkájvóker......

Öcsém mekkora zöldségeket tudsz összeírni...:(

Új hozzászólás Aktív témák