- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Itt van az ASUS ROG szériás kompakt vízhűtéseinek zászlóshajója
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Novemberben kiteljesedhet az Xbox Cloud Gaming
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamivagyok
tag
A komment szekció is döcög sehol egy drága ez vagy az komment!
-
bancsi62
csendes tag
válasz Valamivagyok #1 üzenetére
Helló drága (csak a kedvedért).
-
Lokii
aktív tag
Helló drága
Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
Trailblazer
veterán
Azért, mert nyilvánvaló. Még leírni se kell.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
pusszycat
nagyúr
Tudod, van az a film is, h drágán add a hardware-ed, vagy valami ilyesmi.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
Rinkasime
tag
Drága jóistenem!
-
Alusky
aktív tag
Azért van DSG, hogy ne kelljen váltogatnom.
Köszönöm Prohardver Kft, hogy biztosítod a második Facebookot a világon.
-
Delphinus
kezdő
azt a ssd-t elfogadnám
[ Szerkesztve ]
-
Celithrandi
addikt
kell a francnak samu pro szériás ssd,.1 éven belül nekem mind 95-98%on volt nevetségesen alacsony írás mellett. Kingston meg még sosem ment 100%alá egyik gépemben se.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
félisten
válasz Celithrandi #12 üzenetére
Ennek azért olyan nagy jelentősége nincs. És még ha lenne is: hány évtizedig tervezel egy SSD-t használni?
A Kingstonnak vannak nagyon jó szériái, és kifejezetten megbízhatatlanok is. És sajnos hajlamos gyártás közben váltani az előzőről az utóbbira...
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Sirus86
tag
Pedig van letjogosultsaga, es nem is kell gamernek lenni. En pls Hyperv alatt snapshotok ide-oda tologatasa vegett elvezem az elonyet. Illetve az elettartalma tapasztalataim szerint sokkal jobb, mint egy Samsung EVO vagy olcsobb Kingston vagy mas tarsainal.
És mondá az Úr: És legyen immáron a kocka, tetraéder!
-
Valaki légyszi el tudná magyarázni, hogy mi kerül 100k forintba ezen a billentyűzeten?
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
veterán
Megnézzük, mint a fotelt?
De amúgy kép felett-alatt fel van sorolva szinte minden érdekes tulajdonsága (gyártó oldalán pedig kicsit magyarázzák is mi miért jó), azok miatt.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Köszönöm, értem. Nekem teljesen új ez a téma, korábban nem érdeklődtem igazán se a billentyűzetek, se az egerek iránt. Érdekelt, hogy mivel tudnak úgy megspékelni egy klaviatúrát, hogy 100k forint legyen a piaci értéke.
-
Lokii
aktív tag
KC3000 nagyon jó nekem , Samsung szektát kihagyom köszi , vettem Samsungot aztán megláttam a rajongókat... Kösz inkább nem , maradok bármelyik másik gyártónál. 1 TB A2000 és 2 TB KC3000 acélos, bárcsak A2000 is lenne 2 TB
Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
félisten
Ez így ezért oltári nagy b....
Nem kell Samsung-hívőnek lenni ahhoz, hogy elismerjük, hogy a Samsung bőven az élvonalban van. Nem egyeduralkodó, nem isteni csoda, de minden felszínre kerülő probléma ellenére nagyon jó. Nyilván nem kell Samsungot választani, hanem minden beszerzéskor mérlegelni kell, és az esetek nagy többségében a Samsung a nyeró ajánlatok között lesz.
Úgyhogy a "maradok bármelyik másik gyártónál" egy vallási alappú kijelentés, az ellenrajongói kör szektájából.
MaCS
-
Nem kell Samsung-hívőnek lenni ahhoz, hogy elismerjük, hogy a Samsung bőven az élvonalban van.
Pedig borzasztó sok trágya dolgot gyártanak, nem teljesen releváns a hozzászólásom, TV szerelőtől tudom, hogy a túlárazott készülékeik is iszonyatosan silány minőségűek. De veszik az emberek, mert Samsung. Az SSD-ik rendszeresen firmware hibásak, amit nem győznek a boltokba visszahordani.
SSD-ből (és HDD-ből is) én WD párti vagyok, ezekben MÉG nem csalódtam.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Lokii
aktív tag
Előző kommentemet írhatom le megint nagyszerű(ezért mentem le piszokatban Discordon).... Röviden
Van 1 érdekes , fura alak Linux és amd elmegy ,de Samsung? Érdekes
Egyébként volt Samsung HDD és 850 Evom szóval igaz nem mai semelyik de volt tőlük termékem
De vehetek csak azért is 980at mert HBM van SN580ban is , vagy valami hasonlót második 2 tér(R)ás SSD lenne
-
Valamivagyok
tag
A kommentelők felpörögtek, a hardverek lehörögtek
Köszönöm a film ajánlókat drágáim ! Ma esti mozi "A Hardware mindig drága!" nekem az a kedvenc részem. -
válasz Valamivagyok #24 üzenetére
Die Harddisk 5?
-
félisten
Nem szeretem a Samsungot, úgy általában.
És tudom, hogy voltak (és vannak/lesznek) problémák az SSD-ik firmware-ével.
De éppen 13 éve használok Samsung SSD-ket, és eddig a családon belül általam kezeltekkel együtt olyan 20 db.-ot használtam, illetve használok -- mivel mindegyik hibátlanul működik a mai napig, akár 70ezer óra üzemidővel.
MaCS
-
-
Teasüti
nagyúr
Oszt a kuplung hol marad? Nem egészen értem a 7 sebességes váltót, miközben egy harmadik pedállal való kiegészítésről szó se esik. Logitech-től profibbnak tűnik és nincs elszállva az ár sem, de ha már szimulátor akkor kérem a kuplungot is.
-
anulu
félisten
[link] 21k, ha nagyon akarod. amúgy H váltónak kuplung nélkül nincs értelme. de az R3 és R5 belépő szint.
Logitech nagyjából a kisgyerek játékszere még ezekhez az alap Mozákhoz képest is."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
-
TeeBee73
veterán
válasz Trailblazer #34 üzenetére
A T9 vagy az AI bekavar. Esetleg, az emberi hülyeség, ha nem tudjuk elolvasni, mit is vásárolunk.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Gargouille
őstag
Ilyen SATA-s Samsung EVO-kból és PRO-kból rengeteget használunk kliens gépekben és sosem volt még gond velük. Nekem itthon is az van 5 gépben is és mindegyik már eleve pár évesen használtam került bele és semmi. Igaz, ezek jellemzően 250-es meg 500-as méretűek, de nekem ezekkel tényleg csak jó tapasztalataim vannak.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
himpike
aktív tag
A régi Samsungok javarészt MLC vezérlősök voltak, azokkal nincs gond.
Ezeket már nincs értelme megvenni felárral és 3 év garanciával, nem jobbak mint bármelyik más gyártóé. Ha 3 éven belül beszarik mind garos, azon túl meg egyik se az.
Ha valami fontos úgyis kell a backup. -
Neurotoxin
őstag
A cégnél egy M.2 970 Evo Plus-t használok az asztaliban, 14 TB-nál tart, 4 éves. A Magician szerint még mindig “good” az állapota. Persze, az ördög nem alszik, de heti egyszer készítek mirror mentést róla. A Kingstonban én nem hiszek…a laptopomba is inkább raktam Crucial-t.
@Rowon: Nem értem, hogy ez a demagóg szöveg miért kell ide. Több Samsung és Logitech termékem van, amik évek óta üzemelnek. Samsung TV-t mondjuk én sem vennék, azok ténylegesen túlárazott vackok, ebben egyetértünk. Egyébként minden márkából kilehet fogni hibásat/vackot…Fogyasztói társadalom van. Hívő csoportokba meg felesleges csatlakozni.
[ Szerkesztve ]
18 éve a PH! lapcsaláddal!
-
anulu
félisten
válasz Neurotoxin #39 üzenetére
nagyjából úgy vagyok vele, hogy ha Kinston SSD-t vennék, akkor "elraboltak és így akarok jelezni". nagy ívben kerülöm, volt jópár, hullottak, mint a legyek.
most Samsungok vannak, teljesen rendben mennek.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
ViZion
félisten
Csatlakozva az előttem szólók filmes hasonlataihoz: Drágák klubja... A bolygó neve: Drága holt cuccok társasága. Vagy: Reszkessetek: DRÁGA
jah... ehh... gyerek is inkább fps-el játszana, jó egér + bill már van otthon, most meg azzal jön, h 900°-os kormány kell. Nah, nem ez lesz szerintem...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
anulu
félisten
gyereknek tuti nem vennék ilyen set-et... kitalálja, hogy "apaaaaaa! F1 kormányt szeretnéééééék!" - jah, 260e... van az a pont, ami az "akkor lesz, ha megkeresed rá a lóvét"
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
sasNAXO
aktív tag
Kicsit megkésve, de elolvastam én is a hétvégi nem-ajánlót és gondoltam én is offolok egyet.
#22 Rowon:
Én is WD HDD párti voltam, egészen a RED sorozat SMR balhéjáig. Amikor hirtelen NAS feladatokra alkalmatlanná tették a NAS szériájukat, mindenféle előzetes bejelentés nélkül.
Persze lett azóta RED Pro...
Jelenleg Seagate Ironwolf párti vagyok.#28 MaCS_70:
Nálam sem döglött még meg samsung, se nvme, se sata (a szerver SM/PMx83 sorozat meg külön kategória tartósság szempontjából..), cégnél is régi 840 evo? SSD volt a leselejtezett/eladott laptopokban, és még mentek.
Nomane (intenso?, meg valami aliexpress-es king? vacak), illetve régi kingston msata SSD-k haltak már meg nálam.
Samsung előnye, ami a hátránya is amikor olcsó akar lenni, hogy ő maga gyártja a chip-eket, tehát olyan jót rak bele amilyet csak akar (Pro sorozat, szerver ssd-k) - vagy ugye olyan olcsót amilyet akar (QVO...)
((Illetve, samsungból lehet beszerezni oem darabokat is, abból ha jót fogsz ki, akkor lehet találni rá friss firmware-t és gyakorlatilag van egy pro szériás SSD-d, fele áron. Persze ez azért nem felhasználóbarát.))Általánosságban, SSD-kre visszatérve. Utána kell nézni mit veszel, milyen szempontok alapján, és az alapján dönteni. Nem (feltétlenül) márka alapján. A Samsung (pl. 970 evo plus?) és WD (pl. valamelyik blue, talán az sn560?) is cserélt már chipeket sorozat gyártása közben és romlott a minősége a terméknek.
Életem első SSD-je, 37.700 forint volt ha jól emlékszem, és egy Kingston SSDNow V+200 120GB. Illetve nem volt, hanem még mindig megvan és üzemel (bár csak tesztelésre).Eladó cuccok: AXP90-X47, Black Ridge, Sangoma A108E
-
félisten
-
-
Gargouille
őstag
Nekem QNAP NAS-ban SMR hdd-k másfél nap után hibát dobtak, readonly lett a disk. Kiszedtem, felület teszt, semmi hiba. Visszaraktam újrahúztam másfél nap után megint. Még egyszer eljátszottam, ekkor jöttem rá, hogy SMR a HDD. Cseréltem és probléma megoldva. Ez alapján cáfolnám, hogy semmi gond nincs vele, ha egy tömbben van.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Z-2300 & Canton satellitek
- Asus ROG Zephyrus G15/R9-6900HSH/24GB Ram/512GBSSD RTX3080 /8GB Asus GARI
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- ÚJ ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K 90Hz - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB SSD - 1,5év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen