- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Hát... én pl. eléggé nem szeretem a M$-ot (mellesleg ma daráltam le az utolsó (régóta nem használt) wines partíciót a gépemről), de azért meglep, hogy néhányan úgy mondanak véleményt a Windowsról, hogy nem ismerik a lemezkezelőjét. Ez azért elég alap dolog szerintem... :U
Nekem egyébként az a tapasztalatom, hogy a Windowsok érzékenyek a partíciós táblára, ezért olyan gépen, ahol Windows (is) van, szívesebben használom a saját lemezkezelőjét (nem mintha tetszene... nekem még a cfdisk is túl csicsásnak tűnik), mint Linuxos cuccokat. A Linux ilyen téren bármit kibír, azt még nem sikerült meghülyítenem a partíciós táblában történő varázslásokkal, de Windowst már igen.
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest