Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Analóg fényképezés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightmare
senior tag
válasz
Dexar007 #22882 üzenetére
Nem jó a tej, na. És pont. Bunnyi is megmondta. Most már én is azt mondom. Innentől fogva nem iszom tejet. Rossz a kazein, a tejcukor pfuj, a tejzsír meg rémálom.
Érdekes egyébként az ellentét. 2 véglet. Az egyik határozottan ellene van(bodysok) a másik kifejezetten ajánlja(dietetikusok, orvosok). Ez meg egy hülyeség, hogy a buzik isznak tejet. Ezzel csak nyomatékosítják, hogy ne igyál. Mert ki venne port, ha jó a tej is.
Na, befejeztem, mert itt nem szabad a tejről beszélni, azt is csak halkan.(#22887) Woodslave : jaj, de kis buta vagy. Hát kiegészítőből, mint minden mást is.
Igen, tonhalat se egyé', mert nem vagy cápa. Zabot sem, mert ló se. Csirkét, semmit sem. Baromság.Ha valamit ennyire elleneznek, annak oka van.
-
Woodslave
félisten
válasz
Dexar007 #22882 üzenetére
múltkor pont agyaltam ezen. A tej xar, nem isszuk meg más állat "anyatejét" stb. De akkor a kálciumot honnan nyerjük? Mondjuk paleo módra. Miben van még? Porrá őrölt csont, tojáshéj? Valamilyen zöldség? Na itt van pár, hát ebből max spenótot eszem..
Casa: nincs kérdésem, izmos vagy mindent tudsz
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest