- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
válasz
aelod #166764 üzenetére
Az, hogy mindenhonnan az ömlik, hogy mindenre heti kétszer kell edzeni, hogy a fehérje szintézist ki lehessen használni.
De edzek, van az a combhajlító gép is beleírva.t256: Azért van ennyi összetett, mert ezek mind alapgyakorlatok lennének az adott testrészhez, csak így egyszerre kicsit sok. Nem minden egyes edzésen növelek, csak akkor, ha szabályosan megvolt a 4*8. Azért van egy alsó és két felső, mert felsőre tudok 4 izomgyakorlatot csoportonként, lábra mindig ezeket csináltam. Ettől függetlenül 2-2 alsó felső van.
Igazából érzem, hogy fejlődök, csak tényleg mellre nem tudom mi legyen a másik 2 gyakorlat, meg kéne valami tweak a compoundary gyakorlatokhoz (vagy akár valamennyit elhagyni).
A célom a hipertrófia, korábban 3*5-eztem főleg, aztán itt írtátok, h a HIIT edzésekkel jobban járok, ezért áttértem erre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Ukrajnai háború
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest