-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz
mayday00 #161608 üzenetére
Tonhalkrémet eszik és egyéb hidegen fogyasztható dolgokat. Ne kelljen főzni. Tegnap kipróbáltam én is. Csak hideget csomagoltam melóba. Camembert, túró, pufi rizs, teljes kiőrlésű toast, paradicsom. 1,5 órám felszabadult, amit aktív pihenéssel tudtam tölteni. Vagyis 1992-es évjáratú Flex magazinokat olvastam.
Mintha jobban is aludtam volna. Ki vagyok pihenve pedig már péntek van. 05.00-kor kelek minden hétköznap.
Egyébként ismerősöm mentségére szóljon, hogy mostanában kardiózik a súlyzós edzés előtt. Úgy érzi jobban bemelegszik. Végképp nincs ereje súlyokkal dolgozni. Én az ilyeneket már elengedem, nem adok tanácsot.
Nem vagyok az edzője csak egy helyen dolgozunk és ugyanott edzünk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest