- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz Shingen #108746 üzenetére
Ne bassz, 1 év alatt színpadra áll?
Erre férfi kategóriában esélyed sincs. (Győzikét, most hagyjuk )
_______
Más:
Ezeket a pizza hátúakat sosem fogom megérteni. Ma is ott öltözött mellettem egy.
Hát bakker k**va gusztustalan. Kétszer olyan rosszul néz ki így, mintha fele ekkora lenne, de tisztán
Vagy nyárra letisztulnak?
Bár ezt a srácot láttam fél éve is és ugyanilyen túrórúdi pöttyös volt az egész háta. -
aleister
veterán
válasz FIREBLADE78 #108734 üzenetére
Akkor te miért vagy még itt?
Sry, magas labda volt.Szóval a lényeg, hogy akkor nem volt semmi extra kiváltó ok, egyszerűen megvált tőlünk a kolléga. Azért sajnálom, mert volt, hogy hasznos tanácsot adott.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
GoTReX
őstag
Megjött a MyProteines próba adagom jelképes 1kg-val,és igen kellemesen csalódtam benne. Cake and Cream. Nyilván nem élveztem a gatyámba a kulináris orgazmustól,de messze jónak tűnik nyomott ára ellenére. Érdekes hogy nincs két egyforma porállag Wheyek közül sem.Lehet át tállok MP-re, és veszek lowend Wheyt pluszban raktárra hogy ne járjak így legközelebb.
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
-
FIREBLADE78
addikt
Tegnap ahogy megittam a 2 kanál sós karamellás protkót csak úgy éreztem az energiát,lehet kox vót benne.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
celf
őstag
válasz PcForCe #108709 üzenetére
milyen zsirt viszel be? telitett, egyszeresen telitettlen és többszörösen telitetlen. és mennyit. ha ezeket kivetted az étrendedből, vagy rosszul viszed be, nem csodálkoznék, ha tesztoszteron deficited lenne.
abból következtetnék még teszto deficitre, hogy sokat edzel, de nem panaszkodsz fáradságra, álmatlanságra nem vagy állandóan beteg (rendben van az immunrendszered), ergo nincs túledzés.
de a sok edzés ellenére nem is szálkásodsz, tehát kalória deficitben sem vagy.
zsirok-zsirok-zsirok
-
FIREBLADE78
addikt
-
aleister
veterán
válasz FIREBLADE78 #108759 üzenetére
Vagy csak Pákósan kokemeny. )
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
kolosanyi
veterán
válasz FIREBLADE78 #108760 üzenetére
Meg az izzadós. Hozzáteszem, 150 kilóval guggoltam 8-as szériákat, szerintem ettől te is üvöltenél meg izzadnál.
-
Woodslave
félisten
na benyomtam Zola féle koxot 1-es zacskó sztem kokain volt mert tolt mint atom Egy kicsit éreztem a bizsergést, de nem annyira mint 5 gramm beta alanintól...
Edzés jó volt felsőtest váll fókusz OHP hipotetikus 83%-on 55, majd észbe kaptam és 56 kg 2-2x 6 ismétlés, chinup szuperszettek testsúly, evezés (pendlayt próbáltam de qrva béna voltam, meg nagyon baxa az alkarom), fekvenyomás, ülve nyomás egykezessel 20kg-val összesen 35 ismétlés, bicepsz, tricepsz. Durrantam rendesen.
Mondjuk a kalória megvolt délután sztem megettem vagy 300 gramm mogyoró-mandula, egyéb mag - aszalt gyümölcsöt, meg a vega kajám 100 gramm lencse, 100 gramm barnarizs meg 300 gramm cékla.. Ütött inkább aludni akartam
és a zabot is sikerült egy kis jégkrémmel ehetővé tenni
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
addikt
Na második kör a muffinokból.
Sötét: 4 tojás, 100 g répa, 250 g padlizsán, édesítő, rum aroma, sovány kakaópor, fél kanál cappucino-s whey
Összesen 22g ch-ra és 25 g zsírra taksáltam. Kijött belőle 6 és fél muffin, szóval egy muffin kb. 3,5 g ch és 4 g zsírVilágos: 50 g répa, 200 g cukkini, 85 g padlizsán, édesítő, vanília aroma, 30 g kókuszreszelék, fél kanál panna cotta-s whey.
Összesen 18 g ch-ra és 38 g zsírra számoltam. Kijött belőle 7 muffin plusz még egy kicsi (azt összeöntöttem a sötétből maradt féllel) így egy muffin kb. 2,5 g ch, 5 g zsír.(#108764) GoTReX
Csajom ma fagyizni akart, nyafogott rajtam is, hogy egyek én is, de mondtam, hogy nekem diéta van. Vett pohárban két jó nagy gombóc kókuszos meg valami vaniliás-epres-csokis fagyit. Illata is kurva jó volt, de olyan voltam, mint a rendőrkutyák, amikor elkergetik előttük a macskát. Nem érdekelt. Leszarnám, ha chips-szel is ülne mellém. Azt még nem is szeretem[ Szerkesztve ]
-
YM
senior tag
A Pick szalámi jó updata kaja nem? Van benne 120g/100 disznóhús, mikell más?!
-
xxSanchez
őstag
Az elmúlt egy évben végig követtem a topikot, de nem nagyon voltam aktív. Fél éve volt néhány hozzászólásom, aztán ennyi. Áprilisban volt 1 éve, hogy elkezdtem kondizni és nem szenny kajákat enni, azóta meg jó sok felesleget sikerült leadnom. Bőven van még zsír rajtam, de most ilyen a jelenlegi formám. Nyárig azért egy 5 kilót szeretnék még leadni, de folyton azon aggódok, hogy leesik a nehezen megszerzett izmom.
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
kolosanyi
veterán
válasz HussarF #108770 üzenetére
És miért van az, hogy ami finom, az mind hizlal? A házi füstölt kolbász, a szalonna, a tepertőkrém, a frissen sült fehér kenyér, a nutellás palacsinta tejszínhabbal és csokiöntettel...
Én meg holnap egész nap halat fogok enni rizzsel meg zöldséggel. Bár elégedett lennék magammal, nem kínoznám magam.
-
syl5
őstag
válasz kolosanyi #108775 üzenetére
De miért sanyargatod magad?
Egyrészt nem csak natúr hallal, natúr zöldséggel és rizzsel lehet diétázni.
Másrészt van egy csomó finom gyúrós, vagy gyúrós módon elkészíthető kaja. (Én csak ránézek a képre és már összefut a nyál a számban. )
Harmadrészt időnként megeheted a szalonnádat, ha az alap kaja rendszeresen rendben van. -
FIREBLADE78
addikt
Tescoban: én, lazac,steak,marha oldalas,kardhal,pufibúza, gyerek mögöttem: víz,kóla,2 db zsemle,rizs.
éppen jégkrémet fogyasztok[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
válasz FIREBLADE78 #108778 üzenetére
11 órakor, fasza.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz HussarF #108694 üzenetére
meg egyenlore adok idot neki.
de pl csokkenthetem a gyumolcsot, meghintaztathatom a ch-t, elvehetem a sot, fuszert, emelhetem a protejint, csokkenthetem a ch-t.
aerobot,kardiot nem tervezek persze neha elmehetek setalni de ilyen heti 3x biztos nem.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Woodslave
félisten
válasz FIREBLADE78 #108778 üzenetére
és a gyerek izmosabb volt mint te
-
Zola007
veterán
A lényeg, hogy a sültkrumpliban és medve szeletben habos kávéval több tápanyag van mint a tápos csirkében
Mondjuk a medve elég erős izmos állat, csak háztájiban nehezebb tenyészteni mint a csirkét.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
addikt
válasz BÁ Nutrition #108780 üzenetére
A só elvételéről mit gondolsz? Mert jópár éve én is próbáltam minél kevesebbet használni, meg káliumot nátrium helyett (amiről kiderült, hogy hatalmas baromság és úgy fel tudja borítani az ionháztartást, hogy idegrendszeri problémákhoz vezet). De végülis a nátrium, mint vízfogó elvétele kb. ugyanolyan, mintha vízhajtót használnál, csak eseti megoldásra való. Ha elveszed, akkor kevesebb lesz a víz, ha visszaadod, akkor talán több (bár én nem sok különbséget láttam). Igazából ha egy adott időpontra akarsz formát időzíteni, az előtt érdemes elvenni, amúgy felesleges szórakozni vele.
Bár neked nagyobb tapasztalatod lehet, te hogy látod?(#108788) gaborn1
Hát persze, hogy ő lenne a legizmosabb(#108791) kk831228
Én próbáltam, nekem nem működött.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
addikt
Annak idején nem is én helyettesítettem a NaCl-t KCl-el, hanem Bodó Imi mesélte nekem, hogy így tolta, mert hogy az nem köt meg vizet. És egy idő után azt érezte, hogy alig tud mozogni, görcsöl, nem engedelmeskednek az izmok. Persze kiderült, hogy ugye az ionháztartás durván felborult (Na-K pumpa meg ilyesmik rémlenek még nekem biosz óráról). Szarabbul is járhatott volna, aztán visszaállt a normál sóra és minden rendbejött.
(#108795) sutyesz96
Most ez akkor te vagy, vagy csak mutatod, hogy iylen ereket szeretnél? Mert ha te vagy, akkor elég durva[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz sutyesz96 #108795 üzenetére
kétszer kellett elolvasnom mert hirtelen azt hittem te vagy
a kérdésedre a válasz egy kérdés: így nézel ki?
amúgy meg azért mert nem vagy ilyen izmos és nem ennyi a tzs-od, meg némi genetika mert van akinek bizonyos erek látszanak magasabb tzs-nál is.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #108794 üzenetére
az izomgörcs egy dolog, örüljön, hogy bele nem pusztult.
A szívizom és az artériák izomzata nagyon K-érzékeny
Csak, hogy érzékeltessem a dolgot, az automatizált méreginjekciós kivégzés harmadik fokozata a kálium-klorid injekcióMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aleister
veterán
válasz Woodslave #108763 üzenetére
Akkor az enyémből a tiédbe tette a stuffot ez a Zola. Nekem az első konkrétan nulla hatást produkált. Még csak placebot sem. A 2-es mintától bedurrant kicsit a bicepszem bemelegítés alatt, még valamelyest elnyomta a nincs-kedvem-edzeni érzést, de ettől sem gondoltam azt, hogy az edzés előtti lesz az én tápkiegem.
Kíváncsi várom a jövő heti fordulókat.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest