- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz PcForCe #108699 üzenetére
Ha lehet bármi probléma az ezek lehetnek:
1. Mégsem jó a kaja, nem elég kalória, nem jó arányok a te testedre szabva...
2. Túl sok az edzés, kevés a pihenés... nincs megfelelő regeneráció, nincs fejlődés (ez főleg ektonál még fontosabb... inkább kevesebb edzés, több pihi)
3. Megszokta a tested a terhelést, változtani kell az edzésmódszeren, időszakonként másfajta terhelést kell adni a szervezetnek (kisebb volumen, nagyobb volumen, kis ismétlésszám nagy súly, nagyobb ismétlésszám kisebb súly...stb), illetve kellenek hosszabb pihenőidőszakok is 2-3 hét... 2-3x egy évben.
4. Esetleg elérted az alapvető genetikai korlátaidat amit ki lehet hozni hobbigyúrás címén... ekkor már nem nagyon tudsz fejlődni hova. Marad a kox rásegítés.
Főleg ha erősen ekto vagy, 86kg már nagyon szép tömeg. Ezt dobta a gép. Persze mennyi a zsír? Mondjuk sok nem lehet ekto miatt.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
PcForCe
tag
válasz FollowTheORI #108701 üzenetére
#Jokoomak: 21 eves vagyok es a gyomrom nem birja a lisztes dolgokat sajnos.
NetTom: A makroim az elobb leirtak szerint boven megvan, eltomorfhoz kepest nem vagyok az a nagyon szallkas ember olyan 13-14%koruli tippelem(de nem tudom megmondani pontosan)
Samsung Galaxy S9+
-
Woodslave
félisten
válasz PcForCe #108702 üzenetére
A makroim az elobb leirtak szerint boven megvan ööö. Hát ha nem hízol akkor nem.. Most azt hagyjuk hogy izmosodás vagy nem de ha nem nő a súlyod, akkor huzamosabb ideig nincs meg a megfelelő kalóriabevitel..
de nyugi pár év és nem lesz ilyen problémád
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz PcForCe #108702 üzenetére
dobj hozzá desszertnek fél kiló főtt krumplit naponta
egyébként egy kört érdemes lenne a gasztroenterológián szaladniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
troller
senior tag
válasz PcForCe #108699 üzenetére
"92kg az volt a rekord utana lementem 83ra..."
Csessze meg, velem bezzeg az istennek se akar ez sose megtörténni.
Nekem is 92 a rekord, csak ha egy picit is lanyhulok, egyből fölszalad 2-3 (5-6 ) kilo...Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
PcForCe
tag
válasz Zola007 #108706 üzenetére
Woodslave: koszi a megnyugtato szavakat
Lejjebb megirtam nagyon nehezen tudok ennel tobbet enni, igyis 500-600gramm szenhidratot eszek 1 nap 200+ feherjevel...Zola: Mar megjartam ezeket a koroket, de teszek vele meg 1 probat... nem tudott a doki mondani semmit sem annyit hogy laktoz/gluten erzekenyseg lehet... mind2-t teljesen kivettem az etrendenbol semmi olyat nem eszek ami akar csak "tartalmazhat" barmit is...(de neha meg igyis gondok vannak a gyomrommal, fogalmam sincs mi baja lehet) 4x 5x eszek 1 nap de igyis kinszenvedes letolni a kajat..(persze ebbe nincs benne a turmix, az +-ba jon hozza)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #108708 üzenetére
nyugi, egy tükrözés a gasztroenterológián és ülni sem fog tudni órákig, nem hogy futni
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz PcForCe #108709 üzenetére
zárjuk rövidre a picsogást.
Turmixolj.
Tessék egy kalóriadenz mintaétrendfőtt kaja:
rizs (száraz) 60 g (főzve ~200g)
brokkoli 100 g
cékla 100 g
tojás 70 g
csirkemell 100 gutána leöblíted egy turmixxal:
zabpehelyliszt 50 g
banán 1db, ~120-140 g
dió (angol) 20 g
lenmagolaj 10g
tejsavó 20g
fél liter vízEz 500g szilárd étel és 7-8 deci turmix, amit ráérsz a szilárd kaja utána 30-60 perc alatt elszürcsölgetni. Ez nem szabadna gondot okozzon. Makrókban
~1050-1100 kcal
65g fehérje
125g szénhidrát
35g zsírEzt napi 4x megeszed, minden nap, 2 héten keresztül. MInden étkezés után 2 órával felírod, hogyan érzed magad, energetikailag, emésztőrendszerileg, hányszor macizol egy nap, hogy megy az alvás,stb.
Minden nap méred a súlyod felkeléskor és lefekvéskor, majd pedig 2 hét múlva hozod az eredményeket és visszatérünk a dologra[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
senior tag
Ma én ezt ettem,nem tudom mennyire ilik bele diétás étrendbe :-) Zöldséges tócsni Nagyon finom
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
YM
senior tag
válasz Zola007 #108716 üzenetére
Minek ennyit enni?!
Reggelire sült krumplit ettem, délben meg egy medve szelet habos kávéval is lecsúszott oszt mégse vagyok elhízva. Valszeg, mert zabálok ennyit....
Amúgy én ebben full nem hiszek, hogy ki lehetne számolni hány gramm kajára van szüksége valakinek. Ha éhes vagy eszel, ha nem, akkor nem. Ilyen egyszerű. (Eleve hogy tudnád lemérni a saját anyagcseréd sebességét?? )
-
Shingen
addikt
válasz Black Phone #108721 üzenetére
Toltál volna mellé pirított csirkemellet nem is lett volna rossz kaja.
(#108723) Zola007
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
gaborn1
tag
És még azt hittem én kajálok szarul mert heti 1-2x szemét zaba van mostanában, nálad ez naponta van.
Feladtam a nutella zabálást, túl sok kalória túl kevés kajáért, viszont a ropit szeretem, ilyet vettem:
[link] annyira nem tűnik szarnak és ízre is jó.Hétvége totál kaja,pia lesz, anyám 3-án, unokahúgom 4-én, mamám 6-án született. Ja igen, voltam tegnap edzeni, azthiszem atta.
-
YM
senior tag
válasz gaborn1 #108727 üzenetére
Jó, de érted, reggel bemegyek a McDonaldsba (semmi kaja nem volt otthon) kérek egy rántottát, erre közlik, hogy nincs semmi. Én meg az éhhalál szélén vagyok, akkor már csak jó lesz a sültkrumpli is
A medve szelettel pedig feltettem a mai napra az i-t, úgyse fogok ma edzeni a tegnapi dupla után
Ebédem rendes voot: ragu leves + ananászos, gyömölcsös csirke, zöldség ágyon
Amúgy az úszás nagyon bevált a kondi után, nincs semmi izomlázam csak még kicsit fáradt vagyok
-
YM
senior tag
válasz gaborn1 #108727 üzenetére
Amúgy régen is így nyomtam: McRoyal mit cheez, aztán irány a kondi! Csak 10 kilo izmot tudtam így felszedni, meg csak 60-70 kiloval nyomtam fekve (4x10-eket) dehát kitérdekel, így is izmosabb voltam a kelleténél és még ettem is egy jout!
HussarF Most nem kifejezetten, ezért is kezdtem el kondizni. Régen mások elmondása szerint is az voltam.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Aelod üzeni, hogy nyomja keményen a személyi edző tanfolyamot és rúd+40 kilóba (ez felénk 52,5kg) belepörkölt múltkor kalapácsfogással 8-at
az nem sz.r, én 40-be tudok kettőt
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz FIREBLADE78 #108734 üzenetére
Igen, itt nem árt ha veszi poént az ember...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kolosanyi
veterán
válasz HussarF #108694 üzenetére
Amiről nem tud az nem fáj neki. Meg ezekszerint neked se.
Kell azért, mert nem minden nap kell káresethez menni. Egyelőre jól bírom, kezdem megszokni a korai kelést. Nem bánom, mert van mit ledolgozni. Kezdtem nem jól érezni magam 125 kilósan. Most igyekszem a tőlem telhető legjobb formát elérni és onnan óvatosan tömegelni tovább. Tanultam az esetből, nem szabad ész nélkül zabálni.
(#108695) kk831228
Örülök, hogy így képben vagy.(#108704) Shingen
Én tojáshéjas vagyok, dehogynem. -
gaborn1
tag
[link]
Valaki próbált már ilyen vagy hasonló liszteket? Ilyen nagyon ch csökkentett magas fehérje és rost tartalmút keres anyám, amiből tud sütiket sütni magának diéta címszó alatt , h fogyjon egy kicsit nyárra, természetesen ennek júni elején kell nekiállni. -
Fred23
nagyúr
Fekvenyomás edzés elvégezve, megint tudtam emelni, viszont leállt a fogyásom. Ennyiből állt most az edzés: 1x92, 1x94, 1x96, 1x94, és mivel fitt maradtam, lezárásnak megint egy 92. Legközelebb meg jön a sokat kevesebbel. Kár, hogy nem korábban jöttem rá erre a módszerre!
Ma meg vettem két biciklis felsőt, egyik a mostani méretemre, egy meg majd a kicsit vékonyabbra. Ha nem fogyok le, nem hordhatom. Nem is tudtam eddig, hogy van GORE BIKE WEAR "MADE IN HUNGARY".
Lehet, megpróbálom ma a felhúzást is.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #108737 üzenetére
125 az 125, bármilyen magas vagy
ahogyan az ideálisra mondják a magasság (cm)-100-a, én maximumra mondom a magasság-100+10-et
szóval 170 centisen nem kellene 80-nál, 2 méteresen meg 110-nél többnek lenni senkinek#108741) Fred23: én is így csináltam, csak fordítva. Nagyobbat vettem. Ha izmos leszek azért kell, ha megint meghízok, akkor meg azért. Win-Win
-
kolosanyi
veterán
válasz Zola007 #108743 üzenetére
Nyáron még 107 voltam, elégedett is voltam. Csak szépen lassan elhagytam magam kaja terén, aztán zabáltam minden szart. Mondjuk sikerült is annyit erősödni, mint még soha, ami jó, de jövőre okosabban csinálom. Nem szabad így behízni, mert utána győzi lediétázni az ember. Most addig tolom a diétát, amíg lehet, aztán majd jöhet egy normális tömegelés. Valószínűleg nem lesz meg erőszintben, amit elterveztem idénre, de leszarom. Majd összejön jövőre akkor, egy könnyebb, szálkásabb testalkattal. Megint beleestem abba a hibába, hogy túl gyorsan akartam túl sokat.
-
Shingen
addikt
Egy kis celeb velvet
Azért szúrnám.風林火山
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Borderlands 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest