-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
scapegt
őstag
Az itteni étrend szerint az első tétellel kapcsolatban ... ööö ... hogy is kell elképzelni azt a reggelit? A zabpelyhet szárazon, semmi nélkül meg bírja bárki is enni? A tojásfehérjét sütve? A cottage cheese-zel nincs bajom.
Ezek alapján összeállítottam magamnak egy napi étrendet, sajnos sok kiesik nekem, mert sem halat, sem gombát, spenótot nem eszek. Viszont ha minden nap azt az egy étrendet fogom követni, attól kb. a 3. napon kikészülök és felfalom a hűtőt ...
-
kolosanyi
veterán
válasz scapegt #109406 üzenetére
Viszont ha minden nap azt az egy étrendet fogom követni, attól kb. a 3. napon kikészülök és felfalom a hűtőt ...
Ez a dolog szépsége, ezért mondtam, hogy baromira nem egyszerű műfaj ez.
Az étrend okés lesz, de tegyél hozzá zsírt, kell a zsírban oldódó vitaminok és a normálisan működő anyagcsere miatt. Az az egyébként nagyon alacsony 1100 kcal bevitelt is rendbe teszi. Ehhez még hozzáadsz 50 g olajos magot egy napra (nem sózott, pörkölt, ízesített akármi, hanem natúr mag) és rendben lesz.
-
-Mike-
addikt
-
scapegt
őstag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Nyilván majd még módosítgatok rajta naponta, pl. uborkát is belecsempészek, meg mondjuk a zsír miatt a karfiol+cs.mell+rizs étkezéshez hozzácsapok egy kis tejfölt és máris meg lesz
A málna helyett valószínűleg inkább cseresznye vagy meggy lesz, vagy valamilyen más gyümölcs.
Azért lemértem most egy kicsi almát, hát 14 dkg ... igaz hogy magházzal együtt ... de elég durva, hogy azt lehet csak enni 2 szelet puffasztott rizzsel és egy adag iso whey zeroval ... nem tudom ki lakik jól vele
Szerk.: a táblázattal kapcsolatban ... a biotech oldaláról írtam az adatokat, nyilván nem tudom, hogy valósak-e, no meg az adott termékről kéne leirkálni majd, ha megvannak. Rizsből pedig valószínűleg barnát fogok enni, gondolom az "jobb".
Még valami ... zsírszegény sajtok mik vannak? Mert az étrendek közt van a cottage cheese is, pedig abban több a zsír, mint a mozzarellában
[ Szerkesztve ]
-
-
Woodslave
félisten
válasz scapegt #109413 üzenetére
nem tudom ki lakik jól vele . miért kéne jóllakni diétában?
pedig abban több a zsír, mint a mozzarellában milyen mozzarella sajt ez? Mert a kalkulátor szerint 21 gramm van 100 grammban de még a lightban is 11. A cottage cheese meg 4.5 Kalóriában is 3x-osa. Igaz fehérje is dupla annyi van benne
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
scapegt
őstag
válasz Woodslave #109415 üzenetére
Sparban vettem, Cheeseland cottage cheese natúr, 150 grammos, de rosszul írtam, ennyi az annyi:
Adatok: 100 grammban: 103 kcal, zsír: 4,5 gramm, melyből telített zsírsavak 2,9 g, szénhidrát: 3,0 g, ez mind cukor ráadásul, fehérje 13 g.Zsírnál az összeset kell nézni, vagy csak a telítettet?
[ Szerkesztve ]
-
-
celf
őstag
válasz scapegt #109419 üzenetére
igen-igen, kell számolni mindent,
de ahogy azt fentebb is irtak a sracok: terj vissza az otthoni fekvotamasz, felules, stb-hez. szerezz kis kezisulyzokat, gumiszalagot otthonra.ha ezeket nem kezded el ujra es meg annal is jobban csinalni, szerintem nem fogsz tudni elerni sokkal tobbet.
amit meg fentebb kerdeztel, h. lehet-e h azert novekedett kicsivel a sulyod mert az izom: ez siman lehet.
ezert irta a Sanyi h ne a merleget nezd. -
scapegt
őstag
Ha valóban úgy van, hogy izmot szedtem fel inkább, az azért gáz, mert a combom egyébként is vastag, abból szeretnék faragni, izomra nincs már szükségem (nem nagyképűségből írom, de fogyni akarok és már van elég izmom úgy gondolom ). Gondolom ne kérdezzem meg, mi fogyasztja legjobban a combot, mert ez gyúrós topik Neten utánanézek.
-
nagyúr
válasz scapegt #109421 üzenetére
Ha sokat fekszel, az például fogyasztja a combot. Mondjuk ha folyamatosan lépcsőzőgépezel, akkor miért meglepő, hogy erősödik a combod?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
scapegt
őstag
Azért az megint más, hogy egy nőn mennyi izom legyen Ha megfeszítem, számomra elég izmos már a lábam. Naponta minimum 2x lépcsőzök fel a negyedikre egy 11 kilós gyerekkel, van, hogy cipelek a másik kezemben még 10 kiló cuccot + a táskám ... és olyan helyen lakunk, ahol akadálymentesítés nuku ... mindenhol lépcső van ... azért ez is dob valamelyest az izmosításon a stepperezésen kívül De ha nem is, akkor állóképességet mindenképpen adott mindkettő, mivel már nem annyira nehéz feljönni így, cipekedve sem. Más már a másodikon liheg, pedig csak magát hozza fel.
Na meg azt nem is állítottam, hogy csupa izom, csak azt, hogy számomra elég
Cassidey: nem figyeltem az avatarodat, elnézésedet kérem. Nem naív vagyok, fentebb részleteztem. Az sem mindegy, kinek mi a szép ... egy nő ha csupa izom, az elég kevés pasinak jön be ... ízlések és pofonok ...
[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
válasz scapegt #109427 üzenetére
Bocsass meg, azt hittem az avatarombol kiderul, hogy no vagyok!
Tul izmos haha, a fiuk most fetrengenek a rohogestol, hogy en tul izmos. XS-es ruhakat hordok. Btw nem tudom miert ebbe a topicba jottel, ha a valasztott mozgasformad gyerekcipelos meg taposogep..
madle: reszletkerdes..
[ Szerkesztve ]
-
kulejmani
csendes tag
Sziasztok!
Rendelni szeretnék egy Myprotein impact whey proteint, az ízesítetlen fajtáját. Azt szeretném tőletek megkérdezni (annyira nem látok bele ezekbe),hogy jó választás ez a fehérje? Jól járok vele? Persze rendelnék hozzá egy flavdrops-ot is.
Köszi előre is a válaszotokat! -
aleister
veterán
Höhö.
(#109432) kulejmani
Igen. Jó választás, csak várj ki valami akciót. 30%-os relatív hamar szokott lenni.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
scapegt
őstag
válasz Shingen #109431 üzenetére
Köszi
Cassidey-nek: Egyébként avatarból sem feltétlen lehet tudni, hogy ki férfi/nő, tudok olyat, akinek női avatarja van, holott férfi ... mint ahogy játékban is a pasik általában női figurával játszanak ... szóval ilyenen nem kéne megsértődni No meg, ez gyúrós topik, ritka a nő ilyen téren, szóval még egyszer elnézést kérek, hogy nem vettem a lapot és te is 1-1 dinnyével jársz a hónod alatt vicceltem most is
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
Ma láb nap volt.
Egy kis futásra lementem, meg elipszisre, kell az állóképesség.風林火山
-
Cassidey
senior tag
Haha de dilisek vagytok.
Na de hogy ON is legyen: nekem nagyon bena edzesem volt, faradt voltam es demotivalt es vegigszenvedtem az egeszet. A planket meg elsunnyogtam a vegen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest