Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Xboxhoz dizájnolt, ultrarövid vetítőtávú lézerprojektor a Hisense-től
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Plazma TV topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
mert mindenki nyomi

-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ez már uncsi

-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
nem esek hanyatt, a bbtv-ben kimondottan kicsi volt, csak Radnaihoz képest jobban néz ki. De télleg hagyjuk, tudom nem ez számít
-
Woodslave
félisten
válasz
deniro2
üzenetére
semmi gáz.
nekem is xar kedvem van pedig nem is diétázok.
Egyébként engem qrvára nem érdekel ki mit eszik, csak a buni, mégha a stilusa nem mindig kóser, akkor is felmutatott némi fizikumot, a teszto-s cikkek meg teli vannak az elméleti okosságokkal, de semelyik komolyabb fizikum nem követi azokat. Amúgy biztos van aki tejjel is qrva nagyra nő, meg nyers tojással meg stb, de a fax tuggya

-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ezek után meg...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Boxerről hozzon vki egy képet, kb ugyanott leszünk
Csudri: lám-lám mivel töltjük az időt csendes magányunkban. Ahelyett hogy edzenénk, meg kajálnánk. Ejnye. Bár jobb karra ráraktál 1 cm-t az utóbbi hetekben, mi?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hát az egy ilyen gyikfejű, kétéltű úszóhártyás rém volt. Nemtom. Döntsd el Te.

-
Woodslave
félisten
volt régebben egy flipper, de film is volt ilyen asszem Monster from the Black Lagoon. Arra hasonlt a fazon.

-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ez azé má' gusztustalan

-
Woodslave
félisten
válasz
.:Richie:.
üzenetére
kérünk. Te meg üljél le nyugodtan.
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
csak vicceltem. Tényleg sajnálom, de hátha találunk vmi megoldást addig. Az anyagiakat meg sajnos teljesen megértem. Én is arra számítok, hogy Janesz nem gyengül le teljesen, oszt legalább 30km/h-val tudja tolni a kocsit..

-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mennyi idő alatt értetek Kecsóra Moddinggal?
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
bekapod te kis buzi. Találjunk egy olyan helyet, ahol fel tudunk venni, legfeljebb teszünk egy kisa kitérőt

-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
é nem néztem meg mert nincs hangkártya, de azért a Lenkeinek se kéne minden fenntartással hinni, amikor elészségcentrumot nyitott a körúton, meg vitaminpakkokat árul tízezrekért. Ettől függetlenül én se szedek semmi gyógyszert, meg soha nem is szedtem néhány kivétellel, de lehet ez 28 évesen még azért nem olyan nagy dicsőség

-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
parázson héjában
Bár akkor is meg kell pucolni utána -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
''Ez olyan, minthogy fogyókúra mellé nem eszünk jégkrémet tonna számra, ugyanígy ha nagy izmokat akarsz, fehérje kell, mert abból épül fel! Extrém kinézet = extrém táplálkozás'' - be vagy rúgva? vagy honnan jönnek ezek az okosságok?
-
Woodslave
félisten
persze ez csak félig meddig vicc volt. Deniro kolléga pontosabban vázolta a helyzetet. Meg mondjuk a kicsi is relativ. Áló kétkezes, Scott, kalapács 3*6-8 v 10-12 aatól függően hogy durransz. Sok fehérje, megfelelő mennyiségű ch. Meg némi hajlam a nagy karra. Mert pl. nekem nincs, Márkgx barátunknak meg van.
höhő: vad Fáradtgőzös ténykedésem eredményeként senior tag lettem.

[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
ha ennyit anyagozol, akkor még az is optimista
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
Woodslave
félisten
teljesen mindegy, mert xarul nézek ki az a lényeg. Jó persze egy 75 kilós szálkás emberhez képest bálna vagyok, mert a derekam nekem is 93-97 között ingadozik, de izomzatilag télleg lepukkantam mint a xar, de majd meglátjátok.
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
te kezdted
Feltaláltam az időutazást. Sikerült testalkatilag kb. fél évvel visszamennem az időben
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
azaz, te legalább egy tank benyával nem 50 km-t megyek vele
Mondjuk a gáz már más tészta, azzal már a szomszádos faluba is el mersz indulni 
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
a verdám, ezzel szívatom, ha hülyeségeket beszél
Egerbe megyünk együtt vele. -
Woodslave
félisten
na ne legyen már megint homo topic.
Boruljatok össze privátban 
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nem arra gondoltam, hanem arra, hogy felkoxolom magam, mint gép. Aztán abbahagyom, elvagyok, majd 1 hónap múlva belexarva összecsoffadok
-
Woodslave
félisten
engem csak az tart vissza, hogy látom mi történik velem olyan 3 hét alatt, amikor nem foglalkozom a kajával

-
Woodslave
félisten
[link]
Janeszről találtam egy képet. -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ne aggódj én is hasonlóan jól haladok
Csak én kisebb vagyok, de az arányaid még mindig jobbak -
Woodslave
félisten
na voltam fogorvosnál, mivel nem gyúrok, meg ma két ''parasztburgert'' (párizsis zsömle csalamádéval) ettem, szóval inkább átmegyek a ''Szuvas, gyökérkezelt fogak'' topicba. Pá
-
Woodslave
félisten
na van két hetem hogy a xarból megpróbálja várat építeni
Nem fog összejönni

-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
irtam privit
-
Woodslave
félisten
én meg tegnap guggoltam újra, jópár hét kihagyás után. a bemelegítés során annyira fájt a térdem, hogy arra gondoltam feladom, de a munkasorozatokalatt rendbejött. MOndjuk fing súllyal csináltam de legalább alacsony ismétlésszámmal, de már tegnap edzés végén éreztem hogy jó lesz
és jó lett

-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
jóvan nézd meg a legtovább élő embereket vmi japán szigeten. Nem úgy néznek ki mint a testépítők.

Egyiket megkérdezték, mi a hosszú élet titka, erre azt mondta, ''kicsit mindig éhes voltam'' -
Woodslave
félisten
válasz
Bubee82
üzenetére
mondjuk ez azért nem feltétlenül állja meg a helyét. Álltathatjuk magunkat azzal hogy egészséges életmód, me gilyenek. Addig rendben van hogy sportol az ember, de abban sem vagyok biztos hogy a súlyzós testépítő edzésforma olyan qrva egészséges lenne. Arról sem vagyok megggyőződve, hogy a napi 200-300g fehérje főleg húsból szintén olyan egészséges lenne. Nem beszélve a 20kg-os súlyingadozásokról.
Inkább azt mondanám, hogy egészségesebb, mint a tv előtt punnyadós, chipzabálós, bár én ezeket is csinálom
Siklósiról meg annyit, hogy lehet vki tök jól futja a 100m-t, de ha egy olimpián 50 métert vernek rá, az mulatságos.
Vay pl. Márk lehet mindegyikünket leverné mint a xart, de 100kilós súlycsoportban megnézném egy mecccsét

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
bicepszezni jó lesz
Nehogy már ilyen b*zi otthongyúrós legyél? Ki fog vendégpózoloni járni? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
mondhattalak volna téged is

Kicker: én is próbáltam egy időben, csak elég kicsi a WC a munkahelyen
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
jól befogytál

-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ez azé korrekt hogy az egész Ph-n a gyúrós topicban uttad ezt megkérdezni. De a dumád elég ütős. Lassan már azt fogom hinni hogy jó fej csávó vagy.

-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
nincs miért, én is úgy vagyok xar ahogy csak lehet

-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
májusra már ilyennel kellett volna rendelkezned

-
Woodslave
félisten
benyomok egy pizzát

-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
télleg félreérthető voltam. Azt kellett volna irnom, holnap nem leszek a munkahelyemen.

[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest