Aktív témák
-
Supr@
senior tag
steam nem kell, nem za exe-vel, hanem a battal kell indítani, de csak single-t nyomtam, gondolom nethez kell
én monitort akarok majd venni decemberben, vmi nagy 22" vagy 24"-at, és kirakni ezt a batárnagy 21"-os crt-t, bár tökéletes, szép képe van, nagy felbontást bar, szal király, csak nagy és sok helyet foglal, meg ideje már lecserélni
majd futtatok rajta 3dmarkot, meg atitool-al is kicsit megkínálom, kivi vok mennyit hoz majdcsinálhatunk amúgy akár vízhűtést rá, de élesben nem a gépemben teszteljük le, mert most már azért egész értékes (számomra és az én pénztárcámnak
) amnjd kakor a tiedben
csak drágák a blokkok
jövőhéten szombat vasárnap nem dolgozok, meg pénteken is csak 5ig, szal lesz időm egy-két üveg sörredartsban még fejlődtem ám
amúgy csini a hangkari- nekem most supreme fx2 hangkarim van, amit az asus adott a laphoz, szépen szól, hallhatóan szebben, mint a sima integrált szarok az eddigi lapjaimon. ja és már lecseréltem a két áló böszme hangfalamat
ja meg nem is tudnám hova rakni a hangkarit, jövőre vezsek a gépbe mégegy ilyen 4850-et, és kakor már nem lesz helyem
Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LG LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Home server / házi szerver építése
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest