Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Supr@

senior tag

válasz v.tom #22423 üzenetére

steam nem kell, nem za exe-vel, hanem a battal kell indítani, de csak single-t nyomtam, gondolom nethez kell:)
    én monitort akarok majd venni decemberben, vmi nagy 22" vagy 24"-at, és kirakni ezt a batárnagy 21"-os crt-t, bár tökéletes, szép képe van, nagy felbontást bar, szal király, csak nagy és sok helyet foglal, meg ideje már lecserélni:)
    majd futtatok rajta 3dmarkot, meg atitool-al is kicsit megkínálom, kivi vok mennyit hoz majd:) csinálhatunk amúgy akár vízhűtést rá, de élesben nem a gépemben teszteljük le, mert most már azért egész értékes (számomra és az én pénztárcámnak:D) amnjd kakor a tiedben;)
    csak drágák a blokkok:(
    jövőhéten szombat vasárnap nem dolgozok, meg pénteken is csak 5ig, szal lesz időm egy-két üveg sörre:) dartsban még fejlődtem ám:)) ;]

amúgy csini a hangkari- nekem most supreme fx2 hangkarim van, amit az asus adott a laphoz, szépen szól, hallhatóan szebben, mint a sima integrált szarok az eddigi lapjaimon. ja és már lecseréltem a két áló böszme hangfalamat:)
    ja meg nem is tudnám hova rakni a hangkarit, jövőre vezsek a gépbe mégegy ilyen 4850-et, és kakor már nem lesz helyem:)

Aktív témák