Aktív témák
-
vidobali
aktív tag
Üdv Urak!
Keresek sürgibe, Győrben jóárasított nvidia 9xxx PCI-E vga-t. 9400GT, 9500GT, max 9600GT-ig.
-
Hancock08
újonc
válasz
cellpeti #45865 üzenetére
Szia!
Igen ez az axás dolog nem átverés! Ők egy indirekt bank azt jelenti h nem fizeti azt a sok szart amit a fiókoknak kell! Asszem kártya megújítási díj még van ami 3-4 évente 2000 forint , nekem is az van az ibanq átlátható és még kamatom is van! A CIB sem rossz , annyi probléma van h inkább vállalkozoknak jó, és aki kap ott kedvezményt, erste és otp pedig a hülyék bankja becsábítanak a diákos számlákkal de ha majd elérsz 25-28 évesen és visszanéznéd kiröhögnéd magad, énis ezt tettem magammal mert nekem is volt mind2, folyószámla cib vagy axa de én az axát jobban ajánlom!
Üdvözletem! -
FarkasAtis3
csendes tag
Notebook:
Asus k50ABképernyő méret 15.6" WXGA HD
képernyő felbontás 1366x768HD
processzor Mobile AMD Athlon 64 X2 QL65 (2mag, 64bit)
processzor frekvencia 2100 MHz
memória 3072MB DDR2/800MHz
merevlemezes meghajtó 250GB 5400rpm 2.5" 9.5mm SATA
optikai meghajtó 8x DVD+-RW SM drive
grafikus vezérlő: ATi Mobility Radeon® HD4570 512MB
Továbbá egy külső Samsung dvd-írót adok hozzá ajándékba70.000HuF
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #45890 üzenetére
Jogos....
Sharkoon Revenge ház is feltűnően könnyű....
A "kis" Chieftec is pille könnyű -
jamba
aktív tag
válasz
Speeedfire #45887 üzenetére
A Dell súlyos egyéniség nagyon.
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #45887 üzenetére
Hát az
A súlyából is érezni -
jamba
aktív tag
-----------------2---------------------
Maxdata Igényes gépház.oldallapon 2 USB és hangok szép állapotban
Delta 350W-os táppal
Asus P5VDC-TVM/S alaplap (LGA775) Integrált VGA
Intel P4 620 proci 2,8GHZ 2M/800 + hozzá egy halk hűtő
1GB Corsair DDR2 800 Memória
80GB WD Sata vinyó (HDS=100/100)
LG DVD író
Ára:20000 Pénz próbagari 1 hét
Kipróbálható megtekinthető NálamKérésre képeket küldök a gépekről egyéb kérdéseket priviben várom, az árak baráti,rokoni,családi és egyéb kedvezményekkel kerültek megállapításra
Upp Nekem vegyétek vigyétek
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Lenne Nálam is 2 gépezet:
------------1--------------
Dell Dimension 5000
Igényes gépház bár kicsit karcos előlapi kártyaolvasó,hangok,2 USB
Dell 350W-tápegység
Dell alaplap (LGA775 Intel 915 chipset)
Samsung 2X512 DDR2 400 memória
P4 3.0 GHZ proci brutális hűtővel (KB 1KG Aluborda)
ATI Radeon X300SE 128MB VGA PCI-e (A lapon van integrált is)
Samsung DVD-olvasó
Philips DVD-író
Maxtor 200GB Sata2 vinyó (HDS=100/100)
Ára:24999 pénz 1hét próbagari
Megtekinthető Nálam jelenleg Win7 szalad rajt. -
Kis Joe
senior tag
Komplett gépek:
Dell Optiplex 210L
Intel Celeron 3Ghz s775
1Gb DDr2 Elixir memória
80Gb Seagate Barracuda SATA
DVD-ROM
20.000 FtHP Compaq dc7600S
Intel Pentium D 820 (2,8GHz/2M/800/s775)
1Gb DDr2 memória
320 Gb SATA 2 (HD Sentinel 100%)
DVD-RW
HP DVI PCI-e bővítő vga
8db USB
Microsoft Windows XP Professional matrica
Kis méretű ház, HTPC-nek is akár
40.000 Ft -
Kis Joe
senior tag
Keresek DDr2 memórákat olcsón vagy cserével!
Valakit érdekel kis házas dual core HP gép? Akár HTPC-nek is...
-
okiDoki
aktív tag
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #45873 üzenetére
Jogos!
-
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #45869 üzenetére
Én már nagyon rég óta azt használok. Nagyon jó program, szinte alig használja a gépet, mindig frissít és jelez ha gond van vele. Na és persze észrevétlen a kicsike. kb 2 hetente jelez, hogy egy gyors tesztet azért nyomj le.
Kis Joe: Ilyen ez a világ....
A lehúzós kommentek tényleg zavarók tudnak lennie, sőt inkább idegesítők. Ilyenkor szólni kell a Hw apródoknak hogy figyelmeztessék őket üzletrontás miatt. -
cellpeti
nagyúr
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #45864 üzenetére
Csak az az irritáló amikor te alapból mindenkivel korrekt vagy és ezt kapod vissza...
Mondjuk kiröhögni jó őket...Itt a PH-n van egy fórumtárs akit nem nevezek meg most. Amikor a nagyon szép állapotú iPhone 2G-t ami full dobozos volt, ráadásul magyar gyári töltővel (2G-nél fehér holló) 45.000 Ft-ért hirdettem, kommentben írta a lehuzkodós szövegét. Rá 2 hónapra ő keresett 20-25.000 Ft-ért iPhone-t eredetit szép állapotút. Na ilyenek az undorító férgek...
Sagesz93: nekem is valami ilyen rémlik...
-
Balinov
titán
hasznal itt valaki microsoft security essentialst virskergeto gyanant? Neadjisten Avast free helyett. kivancsi lennek a tapasztalatokra
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #45864 üzenetére
Nekem most az AXA-t ajánlották. Állítólag ott egyszeri 6800Ft-ért kapsz iBank-ot, dombornyomott karit, bankon belül és kívűlre ingyen utalsz, a támogatott automatákban 50Ft-ért veszel le pénzt, míg a nem támogatottakból 260Ft-ért.A 6800Ft után többé az életbe nem kell fizetned érte és nem tudsz lemenni vele mínuszba. Csak nekem ez elég hihetetlennek tűnik
-
Speeedfire
félisten
válasz
Kis Joe #45861 üzenetére
Nem teljesen, amikor ez történt sokat cod-ozott és az egyik klán társa ajánlotta fel teamspeaken, ő meg ugrott is a lehetőségre.
Én már jóideje otp-s vagyok, igazából a legtöbb esetben vagy neten vásárolok vagy kártyával. Ritka az amikor kp-t veszek fel. Én is gondolkoztam már a váltáson, de nem tudtam dönteni, illetve nem is nagyon akartam váltani csak járt az agyam rajta.
Vannak pofátlanok, de velük nem nagyon tudsz mit kezdeni. Nem kell velük foglalkozni, legalább is én nem szoktam, majd úgy is rájönnek, hogy azért a pénzért nem kapják meg azt amit akarnak.
Véleményem szerint a legnagyobb pofátlanság a válságkor volt. Használt gépet akartam venni, de valami kb 10k-t spóroltam volna csak rajta, így inkább vettem mindent újonnan. Nagyon el voltak szállva az árak...
Coyot: Lehetséges, én ezeket a programokat csak hírről ismerem, még nem próbáltam ki őket. Nem vagyok egy nagy grafikus. Ps-t is csak ritkán használok webes grafika miatt, de akkor is inkább tutorialokból lesem el a trükköket. -
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #45860 üzenetére
Akkor f***a
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #45860 üzenetére
Ati-nak is van megoldása, csak nem működik, vagyis legutóbb nem működött
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Dorien #45859 üzenetére
Akinek annyira kell pénz, nem hirdetéseket keresgél hanem beviszi telefon boltba nagy valószínűséggel. Másrészről még ha nagyon is kellene a pénz, akkor sem adnám oda annyiba....
Speeedfire: Ritka esetek egyike. Hirdetésben találta legalább?
Az volt a bajom az OTP-vel hogy hasonlóan megígérték nekem is hogy X korig ingyenes minden, ahhoz képest fojamatosan vontak le mindenért. A CIB-nél vásárlás ingyenes, havi 2x atm felvétel ingyenes, ingyen net és mobil bank, pár ezer forintért éves biztosítás (extrém sportokkal is!) és ez évente valami nevetséges pár száz forintért van az első év után.Amúgy nem azzal van a baj hogy valaki olcsón akar valamit megvenni, hanem hogy pofátlanul, okoskodó módon csinálják ezt sokan. Ha meg csak annyit mondasz neki hogy nem valószínű hogy lesz olyan hülye aki odaadja annyiba, akkor meg te vagy a hülye...
3Gs a mai napig 80-90.000 Ft-ért megy. Ehhez képest a 40.000 Ft....
És még hibátlan darabot is akar... -
Speeedfire
félisten
válasz
cellpeti #45841 üzenetére
Azért a CUDA nem hiába "új" technológia
Ezzel most mire akarsz célozni? Korábban lett kifejlesztve, de attól még a célja ugyan az mint az atinak. A gpu használata a számításokhoz.
Coyot: Azért vicc, hogy a maya és a 3ds még nem támogatja az ati-t.
Emlékszem anno haverom 3ds-ben csinált egy kocsit amit renderelt egy 775-ös cpu-n, utána tudja meg hogy a vga-ja támogatja a gyorsítást(8800gt). 1 napos munkából lett kb fél órás órás meló.
cellpeti: Otp xyz ingyenes 28éves korig tanulóknak, most nem jut eszembe a csomag neve...
Kis Joe: Anno barátom 4850-et vett, AC hűtéssel 10k-ért és még 1 év gari volt rá. Amikor a 4850 javában használtan is 20k körül volt. Az eladó pénzes volt, nem nagyon érdekelte a pénz, csak túl akart adni rajta... -
Kis Joe
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele:
Engem mindig elfog a röhöghetnék amikor meglátom milyen hirdetéseket adnak fel.
Rengetegszer címben csak annyi hogy csere vagy hogy eladó.
De most is példáulkeres valaki egy hibátlan, független iPhone 3Gs-t és 40.000 Ft-ot akar adni érte. Múltkorába egy 2G-ért akartak 20.000 Ft-ot adni, persze egy hibátlanért. Meg amikor i3 procit keres valaki és 10.000 Ft-ot adna érte. Hogy az emberek mit gondolhatnak sokszor.... -
Balinov
titán
-
cellpeti
nagyúr
Ki hol bankol? Lassan fizetnem kell, mert lejár a junior számlám az OTP-nél.
AXA-nál bankol valaki? Erste? OTP?
-
Dorien
veterán
Yóestét!
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #45837 üzenetére
3dsmax ról és Maya-ról beszélek
ott kell tudni renderelni GPU-n nem mindegy hogy 1 perc alatt kapsz egy frame-t vagy 25 perc alatt.
A PS es GPU támogatáshoz elég egy HD4350 is.
Thunder::
pontosan mit fogsz csinálni maxban?
-
Balinov
titán
válasz
Thunder78 #45842 üzenetére
ja, en azt hittem, ceges projektre kell es fizetik a koltsegek nagy reszet. igy mar azert mas
szvsz eladnam a ket 19"-osat es vennek 2 22" fullHD felbontasut, szerintem a HD3850-ed elbirna vele, foleg ha inkabb 2D-ben dolgozol. Esetleg egy 5850/6850-en meg elgondolkoznek, hasznaltan.
-
Thunder78
őstag
válasz
Balinov #45829 üzenetére
Mielőtt elszállnátok többszázezres hardverek felé, jelezném, hogy nekem lesz a cucc és én is fizetem. Vannak terveim a jövőre nézve és most mérem fel, hogy mik a lehetőségeim.
Jelenleg két 19"-os normál monitort használok (2560x1024).
Az 1920x1080-as párosítás valóban nem rossz ötlet, az már 3840 x 1080 lenne, de két darab ilyen monitor annyiba kerül, mint egy új ATI kártya és egy hasonló monitor. Az Eyefinity-vel pedig szintén 3840 pixelszélességet kapok 3 darab normál monitor esetén. -
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #45837 üzenetére
Azért a CUDA nem hiába "új" technológia
-
Dorien
veterán
-
törölt tag
válasz
Balinov #45808 üzenetére
IOS istenkirály is... Csak tanulni, fejlődni kell, ezért vettem egy ZTE Blade-t... De nem foglalkoztam használttal, ingyen kaptam egy t-től csak alá kellett írni egyik számomra 2 évet... De azért van iphone 4 is a kezemben...
Amint kijön 5ös majd azt fogom megvenni, addig Droidozok picit...
-
cellpeti
nagyúr
Hát ez a Chomonium OS nem egy nagy eresztés, értelmét nem látom, csak feltettem kipróbálni
-
Coyot
őstag
válasz
Thunder78 #45820 üzenetére
Ha nem akarsz renderfarmot venni, érdemes gpu-n renderelni, de legalább utánanézni neked mennyit segítene(az biztos hogy kurva sokat). Ehhez meg az ATI különösen nem ajánlott. Nvidia cuda-val már többre mész, de ahhoz hogy 3 monitorod legyen nvidia karival legalább két kártya kell.
monitorból meg minél nagyobb annál jobb
displayport jól jöhet mert 3x10bites színkeverés csak displayporton megy át.
-
Rómeó
aktív tag
Sziasztok!
Eladó cuccaim! -
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #45829 üzenetére
Hát nem tudom, én is szoktam ps-ezni a 17"-es monitoromon, én eddig elfértem rajta. Igaz sokszor kell nagyítózni.
Egy full hd már nagyon jó lenne, a 2 moncsit is csak a munkaterületek miatt tudom elképzelni. Mondjuk ha lesz nagyobb akkor a 17"-est megfogom tartani, mert 2 tényleg jó lehet. Bár szerintem sokszor nem is tudnám kihasználni. -
Jazzos
őstag
válasz
FarkasAtis3 #45817 üzenetére
Engem féláron se nagyon érdekel sajna. Sztem ahol vetted ott lehet jobban beszámolnák.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #45828 üzenetére
ha eleg nagy a felbontas, sztem igen.
Thunder: milyen monitort hasznalsz? Egyik ismerosomnek van Dell IPS-es 23-asa, 2xxx* akarhanyas felbontassal. Egy hasonlo felbontasu monitor x2 nem lenne eleg? vagy ugyis a ceg fizeti a hw-t? Mondjuk egy eyefinity-hez kell mar egy nagyvas is szerintem. esetleg egy ATI FirePro/GL vagy NV Quadro
-
Thunder78
őstag
válasz
Speeedfire #45825 üzenetére
Photoshop
De már ismerkedek 3DS-szel és Maya-val. -
zsigee
aktív tag
-
McKane
senior tag
sziasztok
a Tesco-hiper fele van az az ingyenes buszjárat -legalábbis ha jól tudom.
Az hány óránként/percenként indul a vidéki buszpályaudvartól? Egyáltalán onnan is indul? -
cellpeti
nagyúr
-
Thunder78
őstag
Csak kíváncsiság szinten érdekel egyenlőre.
Melyik az a videokártya, ami képes egyszerre három monitort kezelni? Sajna a munkámhoz a két monitor néha már kevés, ezért szeretnék fejleszteni egy ilyent.Illetve a monitoroknak milyen jelet kell tudni fogadni? Jelenleg DVI csatlakozóval kapcsolódnak a géphez.
-
Speeedfire
félisten
Memória kártya dolog csak annyit, hogy nekem már +2éve van a telómba egy sony m2 kártya (ami sandisk
) elég sokszor lett már írva és még most is megy. kop-kop-kop
Ellenben régebben volt egy penem ami fél év alatt megadta magát.
Szerintem csak szerencse kérdése az egész...[link]
A leírása az érdekes... -
FarkasAtis3
csendes tag
válasz
FarkasAtis3 #45817 üzenetére
vagy esetleg valami izmosabb videokártyára ( mindenfélefajtaképpen Ati)
-
FarkasAtis3
csendes tag
Illetve boltosoktól kérdezném: egy 6napos Gigabyte 5770 1gb ddr5 (garis számlás) minden doboz minden 6 óra üzemidővel! mennyit kellene erre ráfizetnem egy 6950re?
-
Jazzos
őstag
válasz
FarkasAtis3 #45812 üzenetére
Ejj de titkos az ára
-
FarkasAtis3
csendes tag
válasz
FarkasAtis3 #45812 üzenetére
Jah és a Típusa: ASUS K50AB
-
FarkasAtis3
csendes tag
Üdvözletem!
Eladóvá vált notebookom:képernyő méret 15.6" WXGA HD
képernyő felbontás 1366x768HD
processzor Mobile AMD Athlon 64 X2 QL65 (2mag, 64bit)
processzor frekvencia 2100 MHz
memória 3072MB DDR2/800MHz
merevlemezes meghajtó 250GB 5400rpm 2.5" 9.5mm SATA
optikai meghajtó 8x DVD+-RW SM drive
grafikus vezérlő: ATi Mobility Radeon® HD4570 512MB
Továbbá egy külső Samsung dvd-írót adok hozzá ajándékbaÁr: megyegyezés szerint! Privibe ha kapok valami normális ajánlatot vihetitek is!
Radeon 6970 értékegyeztetéssel érdekelne esetleg! Illetve bármilyen izmosabb videókártya!
-
Dorien
veterán
válasz
Balinov #45808 üzenetére
Azért fogadd őszinte részvétemet az SD-kártya halála miatt Bali.
Amikor ilyesmi történik, azt szinte lehetetlen ép ésszel felfogni. Nehéz lesz neked átvészelni az ezt követő időszakot, de majd csak sikerül. Mi biztosan melletted fogunk állni lelkiekben. Nyugodjon békében. -
Balinov
titán
na, visszamentem a boltba, ahol egy eve vettem, vittem a blokkot, satobbi, es kicsereltek szo nelkul egy ujra
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest