- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
Mit felváltva? A garanciáztatásnál nem a bolt fizeti a külömbözetet, ilyenkor visszaküldik a gyártónak, ő leteszteli, és küld helyette másikat, vagy a következő szállítmányból leírja!
[ Szerkesztve ]
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
Most nézem csak, hogy hová emelkedtek a ram árak, nekem még 46k ból kijött a 24 giga, ugyan ez most most több mint 71k lenne!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
válasz joker1220 #1615 üzenetére
A memtest nem garancia semmire, a legjobb teszt a játék, vagy egy telepítés, és itt az utóbbiban száll el! Amit meg a szervizben mondanak azzal nem kell foglalkozni! Itt valszeg a lap és a ram nem komálják egymást, mindenképpen ki kellene próbálni másik rammal, vagy másik lappal ezeket a ramokat!
A 2800 as ramoknak már emelt fesz kell, megnézted a biosban, hogy valóban magasabb feszt kap?
[ Szerkesztve ]
-
fer
őstag
Az alaplap típusát nem ártott volna megadni, mivel az táplálja "villannyal"! Kérdés, hogy van-e benne olyan opció, esetleg jumper amivel ki lehet az 5voltot kapcsolni leállításkor! Régebbi lapokon szokott lenni, de ezt is gyártója válogatja!
-
-
-
fer
őstag
Ilyen kis mértékű változtatást a Win7 is elvisel! Nem egyszer csináltam, hogy előre feltelepítettem valakinek, a winyót nálam, és utána csak átettük a gépbe, az első indítás lassabb amíg minden hardvert feltelepít! Persze mindig van esély a a kékhalálra! És akkor még kérdéses a licenc, az alaplap fő egységnek számít!
[ Szerkesztve ]
-
fer
őstag
Vajon az én lapom biosa is ilyenre változott? Még nem raktam fel! Nálad már az f20 is új felületű volt?
[ Szerkesztve ]
-
fer
őstag
válasz jacint78 #872 üzenetére
"magasabb feszt igényelt, mégis kevesebbet fogyasztott."
Akkor fizika órán jól palira vettek''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
válasz huncut07 #437 üzenetére
Én is hasonló cipőben jártam, volt egy x-fi hangkarim amit szerettem volna tovább használni, ezért pci-os lapot kerestem, és sajna alig van választék, ezért én maradtam a gigánál, bár sokan lehúzzák, de nekem bejött, elsőre ment a ram is benne olyan amit te néztél ki (igaz csak 2x4Gb), és a tuning is rendben volt persze a szokásos fenntartásokkal! Én nem akarlak rábeszélni a giga lapra, de nekem bejött!
Ha tuningolni akarsz non-k - s procit akkor sajna vannak fentartások: nincs energiagazdálkodás, és nincs igp sem, tehát kell a vga kártya! A hűtő szerintem rendben lesz az enyém az még gyengébb a tiédnél és így sem melegedett számottevően! Én merem ajánlani a giga lapot csak jó ram kell hozzá pl. a kingston!''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
Gigáéknál tegnap jött ki új bios, vagy az is lehet, hogy csak a betát véglegesítették!
-
fer
őstag
UI. lapom van, nekem elsőre mentek 2666-on a belerakott ramok! Érdekes, hogy nálad alapon megy lehet nincsen profil ahhoz a ramhoz a biosban!
-
fer
őstag
válasz Milka 78 #265 üzenetére
Értem, akkor ezek szerint neked se fut uefi módba! Na mindegy majd keresgélek tovább!
-
fer
őstag
válasz Milka 78 #251 üzenetére
Hát megúsztam! Elindult frankó gyors is csak így nem uefi módban fut a win! Tudnál egy leírást a beállításhoz vagy tudnál privátban segíteni, hogy miket állítsak be a telepítés előtt, mert lehet újra rakom valamikor
-
fer
őstag
Megjött a cucc, alapból 2666-on mennek a ramok, nem is kellett semmit állítani!
-
fer
őstag
Én a 6400-hez 2666-ost rendeltem, remélem kezeli, most várom!
Amúgy csak a keresőt kell használni! [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
fer
őstag
Na én is leadtam a rendelést: Gigabyte GA-Z170-HD3P, i5-6400, Kingston 2X4 2666, csak a házventik szabályozásától tartok egy kicsit, mivel az nálam mind 3pines. Korábban már kérdeztem ezzel kapcsolatban, tudna valaki megnyugtató válasszal szolgálni? Meg jó lenne az újratelepítést is megúszni!
-
fer
őstag
Sziasztok! A Giga lapok szabályozzák a 3 pines ventiket? Konkrétan az Z170-HD3 lapot néztem ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AI a játékokban és azon túl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...