- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz GumisPeter #1579 üzenetére
Akkor pont ellenkezoleg fog forogni mint eredetileg nem? Bar most igy frissen felebredve nehezen megy a gondolkodas
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
Aurora W602 Erről a gumiról tudunk valamit?Azon kívül,hogy a hankook gyártja koreában. Olcsó,és hirtelen kellene,de nem merem megvenni.
-
DeadMeat
nagyúr
Udv!
2016-os Swiftre (1.2 90Hp) keresek nyari gumit. Ami elerheto es ar/ertek aranyban jo. Amit eddig kineztem a Maxxis Premitra 5 es a Nexxen N Fera Primus. Fontos lenne a vizes uton valo jo tapadas/ fek hatas (angliaban elek eszakon, eleg sokat esik), tartossag. E ketto kozul melyik ajanlott? Ha esetleg egyik sem kozep kategoriaban mi az ami ajanlott?Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
Sajnalatos modon ugy alakult, hogy eloszor (es remelem utoljara) budget gumit kell vegyek a vasra. Az elmult hetek viharai( anglia) sajnos kimeritettek a forrasaimat, viszont gumi kell a kocsira.
Tudtok esetleg valami nem annyira rosszat ajanlani varosi hasznalatra 185/55 r16 meretben egy suzuki swiftre? 1.2 90hp
Ami elerheto helyben Kormoran, Riken road performance,taurus, high performance, Sumitumo, rotalla, roadmarch, sailwin? Hifly tipusu "gumik" amit minden gumis tol errefele az arcodba.
Lehetoleg ne legyen tul nagy gordulesi ellenallasa es ne kopjon el tul gyorsan. Nem agressziv, gyors a vezetesi stilusom.
Esetleg meg az ectsa hs51-t neztem online gumistol, ami meg belefer, de az meg ebben a meretben D/D jelolesu, szoval kicsit elbizonytalanit.
Szivem szerint menne ra negy evszakos garnitura, mar ki is neztem az uj kumho solus ha32 gumikat ra, nagyon minusz nincs, maxra meg vagy 25 C a legtobb mifelenk, szoval pont jo lenne egy nyariasabb 4S-nek. De ez van, mashol van a helye most az aruknak.
Remelem tudtok segiteni.[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
A kozepsore valaszolok, de mindharmatoknak koszonom.
Sajna a 4s egyelore nem alternativa.
Ketten is a taurusra szavaztatok, szabad tudni miert?Laikuskent nekem egyformanak tunnek a taurus, kormoran, riken trio, vvagy esetleg van valami erdemi kulonbseg? Esetleg csak egyeni preferencia?
Tesztet nagyon egyikrlol sem talal nekem google.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz 2ozzmexy #51071 üzenetére
Teljesen jol fogalmaztatok, csak erdekelt volna, hogy van-e valami indoka hogy ketten is a taurust hoztak fel nem a masik ketto valamelyiket, hiaba egyformak.Gondoltam van vele valami jobb tapasztalat.
Igazabol tljesen mindegy, mert hirtelen eltunt mindharom a rendelheto gumik(helybeni gumisok) listajabol, vagy csak nagyon kesoi idopontra elerheto.....
Benne vannak a pakliban igenMar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
Mindegy is, az lett.Remelem azert oktoberig kitart, aztan johet a "teli" szezon elott a 4s garnitura
Utoljara fater varthburgjan lattam taurus gumikat, azota nem is hallottam a markarol, csak most hogy az olcso szegmensben keresgeltem.
Koszonom a segitseget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest