Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BaLee

addikt

Van tapasztalatok kártyúkár után útkezelő kártérítéssel kapcsolatban?

24-én délután (mikor máskor...) egy szűkebb útrészen kihajtott a parkolóból egy kocsi én szemben én meg lehúzódtam a padkára, hogy nyugodtan elférjünk, ahol egy izmos kátyút fedett az esővíz. Ettől függetlenül nem gondoltam, hogy bármi problémát okoz de fél perc múlva felvillant a guminyomás jelző figyelmeztetés...
    Azóta sem láttam, hogy milyen defektem van, hallani, ahogy jön belőle a levegő de pár km-t lehet vele menni ha mini kompenzátorral felfújom 1.5 barra (tovább nem megy, mert ott már annyit ereszt amennyivel fújná fel...).

Természetesen a város összes gumisa kivette már a 24-ét is, meg a szombatot is (még azok is akik szombaton egyébként nyitvavannak) holnap kellene indulni hosszú útra a kocsival, mert ezen van matrica. Délelőtt teszek egy próbát azért hátha találok nyitva gumist.

Mivel defekjavítóm van amit nem fújtam bele és emelőm nincs így nem tudtam megnézni mi sérült, így kívülről nem látszik semmi. Mondjuk ha a felni azt holnap úgysem hiszem, hogy meg tudják oldani.

Új hozzászólás Aktív témák