Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Van tapasztalatok kártyúkár után útkezelő kártérítéssel kapcsolatban?
24-én délután (mikor máskor...) egy szűkebb útrészen kihajtott a parkolóból egy kocsi én szemben én meg lehúzódtam a padkára, hogy nyugodtan elférjünk, ahol egy izmos kátyút fedett az esővíz. Ettől függetlenül nem gondoltam, hogy bármi problémát okoz de fél perc múlva felvillant a guminyomás jelző figyelmeztetés...
Azóta sem láttam, hogy milyen defektem van, hallani, ahogy jön belőle a levegő de pár km-t lehet vele menni ha mini kompenzátorral felfújom 1.5 barra (tovább nem megy, mert ott már annyit ereszt amennyivel fújná fel...).Természetesen a város összes gumisa kivette már a 24-ét is, meg a szombatot is (még azok is akik szombaton egyébként nyitvavannak) holnap kellene indulni hosszú útra a kocsival, mert ezen van matrica. Délelőtt teszek egy próbát azért hátha találok nyitva gumist.
Mivel defekjavítóm van amit nem fújtam bele és emelőm nincs így nem tudtam megnézni mi sérült, így kívülről nem látszik semmi. Mondjuk ha a felni azt holnap úgysem hiszem, hogy meg tudják oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest