Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
BÚÉK mindenkinek!
Írok pár tartósteszt tapasztalatot.Nexen N-Blue 4S (195/65 R14)
Egy 1200kg körüli kocsin van (90LE) és most szolgálja az 5. telét. Végre volt hó, ki is tudtam próbálni és meg kell mondjam még mindig maximálisan elégedett vagyok vele, télen, nyáron, nedvesen és hóban is jól teljesít. Először azt gondoltam, hogy 3-4 szezont szolgál akkor már elégedett vagyok vele de még most sem látom értelmét cserélni. Km mondjuk nincs benne túl sok olyan 20 ezret mehettem max ezidő alatt.Bridgestone Weather Control A005 (205/55 R16)
Egy 1300kg körüli Focuson. 125LE. Amennyire imádtam az első 2 évben most annyira kezd csalódást keltően viselkedni. Tél mondjuk sosem volt erőssége, nem is ezért vettem, de idén már esős úton is könnyen megccsúszik elindulásnál, amikor végre volt hó és ki tudtam benne próbálni hát már ott sem sok jót lehet róla elmondani. Ez volt a 4. téli szezonja de a következőnek szerintem már nem ezzel futunk neki. Km nem ment túl sok bele, talán 25k km szóval nem a kopás miatt ilyen hanem valószínű hamar elöregedett.
Szuper abroncs lenne amúgy, ha tovább hozná az első 1-2 szezon teljesítményét. Főleg a Nexenhez képest szembetűnő a romlás, mikor az egy olcsóbb kategóriás gumi és 4 helyett 5 szezon után sem éreztem rajta romlást.Szóval ez utóbbi ősszel cserés lesz, nyárra még marad mert szárazon nincs vele gond, utódját még nem tudom, egyelőre itt is a Nexen felé hajlok de majd nézelődök még. Nexen nagyon jó ár/érték arányú, ebben a méretben még 20k alatt kapni. CC2 szimpatikus lenne de nem 30 feletti áron, az 4 abroncsnál nagyon sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robot fűnyírók
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest