- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
A kínaiak nem adják fel, itt van ugyanez a hw sörösdobozba (na jó, Mac Pro mini) szerelve:
Vensmile i10 Mini PC
G2 Windows 10 Intel MINI PC -
XabaS
csendes tag
Ha valakit érdekel, eladó a január végén megérkezett I8-asom.
-
XabaS
csendes tag
Frissítés után, közben meghalt az oprendszer. A BIOS-ba azért még be tudok lépni. Most töltöm a winpe.rar-t. Gondolom az aktiválással lesz gondom.
-
Cat
csendes tag
Akit érdekel, most éppen $99.99
http://www.focalprice.com/EH0497X/GULEEK_i8_Ultra_Thin_Intel_Bay_Trail_CR_Z3735F_Quad_core_1.8GHz_CPU_Windows_8.1.html?utm_source=Radica&utm_medium=EM&utm_campaign=DM_1512ZT_325SALE_OT_EH0497X -
Cat
csendes tag
válasz
mrgergoke #38 üzenetére
Ez egy kis fogyasztású és ennélfogva kis teljesítményű gép, nem "teljes értékű" abban az értelemben, hogy nem nyújtja egy asztali gép teljesítményét. Ellenben tényleg 2.2W-ot fogyaszt, a tápja is csak annyit tud, 5V/2A vagy valahogy így. Full HD-vel semmi baj, divx-el ki is lehet hajtani, youtube sem probléma de flash alapon filmet nézni, az már feszegeti a határait még alacsony bitrátával is. Webezni, facebookra, szöveget szerkeszteni nem lesz gond, meg pasziánsz sem
de a Crysist nem ezen fogod akarni játszani. Melegszik valamennyire, de nem nagyon, 2W-tal nem lehet sokat fűteni... 2db lítium aksi van benne amik folyamatosan be vannak kötve, gondolom, addig fognak élni míg egy laptopé - valahol egy év és a kitudja közt. De amúgy jó kis cucc, gondolkodom még egyen (szülőknek).. csak ne piszkáld a biosát, mert nincs reset 8)
-
mrgergoke
aktív tag
Sziasztok!
Szemezek a ketyerével, és átfogó véleményre vagyok kíváncsi. Elsősorban talán a melegedés lehet, ami kifejezett problémát jelenthet, hogy álltok vele? Én egy FullHD monitort szeretnék vele meghajtani, és önálló PC-ként futna. Nem csak torrent miatt lenne bekapcsolva, hanem időnként mondjuk szövegszerkesztés, aktív netezés Facebook-kal, videókkal, filmezés, DLNA vagy cloud szerver talán, nagyon esetleg kis játék. Röviden: egy alacsony fogyasztású, de teljes értékű, gyors gépre van szükségem teljes 8.1 funkcionalitással.
Ezt mennyire fogom megkapni a kütyüvel? Mennyire tudtátok megszeretni? Esetleg másikat javasolnátok? Hardverben nekem ez bőven elég igazából.
Nagyon érdekelne a fogyasztása terhelés alatt és idle is számszerűen. Egy fórumtárs azt írta, hogy 2...2.2 watt, de (ne haragudjon) megerősítés nélkül nem tudom elhinni, nagyon alacsonynak találom.
Hány volton üzemel az akksija?Szerintetek ha asztali PC-ként használom folyamatos tápolással, akkor romlani fog az akksi kapacitása a teljes döglésig rövid időn belül?
Nagyon örülnék, ha valaki tudna válaszolni ezekre a kérdésekre!
-
goe1
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne :
Ti ezen a kütyün használjátok a windows update-et?
Mert ha ráereszteném az összes update-et, pikk-pakk
elfogyna a belső tárhely. Vagy csak a kritikusakat engedjem rá? -
Cat
csendes tag
Aki vett ilyen játékot, vigyázzon, hogy ne piszkálja el a BIOS beállításokat, mert úgy jár mint én 8)
..vagyis nem bootol a cucc, és nincs recovery, erre úgy látszik nem gondoltak a kínaiak. Nincs CMOS reset mert nincs CMOS sem, egy flash memóriában tárolja a beállításokat - jelenleg arra várok, hogy küldjenek egy tartalmat hogy beleírhassam kiforrasztás után. Szóval ne piszkáljátok -
Cat
csendes tag
A Buyer Protection-nel még nem akadtam össze, de az Aliexpresszről már rendeltem sokat, eddig nem volt gond. Ha nem bízol benne, a cuccok nagy részét meg lehet találni az Ebayen vagy más, szintén kínai oldalakon (Geekbuying, Dealextreme, van még egy rakás) ahol van paypal. A paypallel viszont akadt már problémám, ezért is jár nekik a nemecsekernő.
-
-
Cat
csendes tag
Már pár hete tesztelgetem az i8-at de nem vagyok vele 100%-osan elégedett, mégpedig azért mert néha fogja magát és kikapcsol. Ilyenkor jön egy 109-es esemény a Kernel-Powertől:
A rendszermag energiakezelője leállítási átmenetet kezdeményezett.
Ezután egy 1074-es esemény User32-től a system logba:
A(z) C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe (MINIPC) folyamat a(z) MiniPC\xxx felhasználó nevében "Kikapcsolás" művelet végrehajtását kezdeményezte a(z) MINIPC számítógépen. A művelet oka: Nem található cím ehhez az okhoz
. Ok kódja: 0x500ff
. Leállítás típusa: KikapcsolásVégül egy 7002 a Winlogon-tól:
Felhasználókijelentkezési értesítés a Felhasználói élmény fokozása programhoz
és itt szép szabályosan leáll. Ha újraindítom megy tovább, ellenben ezek a leállások elég érthetetlenek, volt, hogy egy átlagos teamviewer session közepén állt le, máskor filmnézés közben...
A neten sok hasonló problémát lehet találni amiket táphibára és túlmelegedésre vezetnek vissza, de már órák óta nyúzom két flashplayerrel, a fogyasztás tartósan 2..2.2W (ez a max) körül van, 66 fokos a CPU.. és megy.
Olyan is volt, hogy bekapcsolt táp mellett elkezdte fogyasztni az akkut, majd mikor elfogyott, megállt.
Vannak azért fura dolgok... -
-
amate
csendes tag
Sziasztok!
Tetszik ez a kis gép, de nem tudtok véletlenül olyat, ami akksi nélküli?
Igazából olyat kersgélek, mint a raspberry pi, csak inteles és win 8.1 futtató formában...
-
XabaS
csendes tag
Ha-ha! Nálam mindig töltőn van. Gondolom másnál is, nem? 3 óra Youtube videó nézés után lekapcsolt. Megyek oda, forró. Tojást ütök rá biztos megsül.
Pár perc pihi és bekapcs, és ott folytatta, ahol abbahagyta.
A gép menedzselése a TeamViewer-rel a legegyszerűbb. Innen szabályzom a torrenteket.
-
XabaS
csendes tag
Azért melegszik rendesen!
-
aelod
veterán
A nap láma kérdése.
Elmegy ezen a World of Warplanes? -
nekem aktiválva van alapból, szerintem ez valami későbbi darab lehet
a recovery image-et tegnap elkezdtem letölteni. aztán amikor láttam, milyen gyors, inkább átadtam a szervernek a feladatot, most azt mondja a wget, hogy jelen tempóban még szűk hét nap
recoverybe hogy lehet eljutni? tapostam az f7-et szorgosan, de semmi. bár lehet pendrive nélkül nem csinál semmit.
egy eladó cuccnál milyen copyright ügyek? furák ezek a keletiek
lehet a standby lesz a megoldás, köszi
-
pszclone
csendes tag
ennyi infóm maradt meg a site-ról:
a termék hivatlos honlapja, ahonnan le lehet ezt azt tölteni, többek közt bios frissítést is, no meg recovery install-t (winpe)
http://www.guleek.com/3C/exzzx.asp?class_id=23
segítség aktiváláshoz is, de ha nem menne, nyitni kell ticketet DX.com customer service-en és adnak kulcsot a már kiszállított termékek után.
A terméket amúgy copyright jogok miatt távolították el DX-ről, de pandawill-en és aliexpress-en is megy az árusítás
Nekem 2 hete megvan, aktiválás 1 perc volt wifire csatlakozással eggyütt. Ami tuti Vodás megosztott 3g-s wifivel nem megy
próbáltam 3 eszközzel is és 3 előfizetéssel. Nemtekinti secure-nak a kapcsolatot a Windows...
Visszatérve a BIOS-ra. UEFI-s windowsból kell ha jól látam RECOVERY- módba bootolni és ott vannak opciók reboot után.
Power on USB-re kicsi az esély, semmilyen feszkot ne mad le kikapcsolt allapotban, desktop pc-k nagy reszevel szemben, ahol biosban az be van love mostansag alapbol
DE standy-ból simán visszajön még BT billentyűzettel is...
-
ide is megjött tegnap (jó sokáig tartott...), szintén aktivált. szerintem az első sorozat volt csak nyűgös, viszont dx-ről eltűnt a cucc, support forummal együtt
van esetleg olyan beállítás valahol, hogy billentyűzetre kapcsoljon be, vagy ha áramot kap? egyáltalán van valami biosszerű menüje?
-
XabaS
csendes tag
Pénteken megérkezett.
Aktiválva volt!
Letöltöttem a magyar nyelvi fájlokat és magyarul kommunikál a windows.
Elégedett vagyok. -
törölt tag
Újratelepíteni, minek? Van benne recovery funkció ( teljes visszaállítás alaphelyzetbe ) Amennyiben mégis valaki szeretné buherálni az figyeljen oda, hogy a rajta levő op rendszer Bing edition és a kulcs is ahhoz jó.
-
epy
csendes tag
Ezekre a kütyükre hogyan lehet újratelepíteni a Windows-t? Úgy mint sima PC-n DVD-ről, vagy mint az androidos gépeken a romokat?
-
XabaS
csendes tag
Lemaradt az előbbiről a link.
http://club.dx.com/forums/forums.dx/forum.368319
Jó olvasgatást.
-
XabaS
csendes tag
Megrendeltem 9.-én A DX.com rendesen körbekérdezett, végül 14.-én fogadták el a PayPal-os fizetést. Az indok, az én védelmem! A státuszom még áll.
Itt lehet olvasgatni a DX oldalán a cuccal kapcsolatban. Ha nem megy az angol, a Google fordítása is megteszi.Amint megvan, megy az infó.
-
XabaS
csendes tag
Ma akarom megrendelni. Minix neo X5-öst fog kiváltani.
-
aelod
veterán
Érdekes elgondolás de nekem tetszik. Használnék egy ilyent a tvre kötve
-
törölt tag
Egy remek termék remek áron ! US$ 103,92
General
Model i8
Quantity 1Piece
Material Aluminum alloy
Color Coffee
Specification
Operating System Windows 8.1
Chipset Z3735F
CPU Bay Trail CR
Processor Frequency 1333MHz~1830MHz
GPU HD Graphic(Gen7)
Menu Language English , Greek , Danish , Norwegian , Dutch , Arabic , Turkish , Japanese , Bahasa Indonesia , Korean , Thai , French , Maltese , Hungarian , Latin , Persian , Malay , Slovak , Czech , Greek , Romanian , Swedish , Finnish , Chinese Simplified , Chinese Traditional , Bulgarian , Norwegian , Hebrew , Spanish , Portuguese , Russian , Vietnamese , Polish
Camera Pixels No
Storage
RAM/Memory Type DDR3 SDRAM
Built-in Memory / RAM 2GB
Storage 16GB
Max Extended Capacity 64GB
Supports Card Type MicroSD (TF)
External HDD 1TB
Data Transfer
Wi-Fi Wi-Fi 802.11b/g/n
Bluetooth Version V4.0
3G Function No
Wireless Keyboard/Mouse 2.4GHz
Support Formats
Audio Formats MP3 , APE , FLAC , OGG , AC3 , DTS , AAC
Video Formats RM , PMP , AVC , FLV , VOB , MPG , DAT , MPEG , H.264 , MPEG1 , MPEG2 , RMVB , MPEG4 , WMV , TP , CD , VCD , DVD , BD , AVI , DIVX , MKV , MOV , HDMOV , MP4 , M4V
Audio Codecs DTS , AC3 , LPCM , FLAC , HE-AAC
Video Codecs MPEG-1 , MPEG-2 , MPEG-4 , H.264 , VC-1
Picture Formats JPEG , BMP , PNG , GIF , TIFF , jps(3D) , mpo(3D)
Subtitle Formats MicroDVD [.sub] , SubRip [.srt] , Sub Station Alpha [.ssa] , Sami [.smi]idx+subPGS
Output Resolution 1080P
Connections
HDMI HDMI 1.4
Audio Output HDMI, 3.5mm Audio jack
Video Output HDMI
USB USB 2.0
Other Interface 1 x Micro USB, 1 x 3.5mm Audio Jack, 1 x micro HDMI
Power
Plug Specifications EU Plug (2-Round-Pin Plug)
Power Supply Input: 100~240V 0.5A; Output: 5V 2A
Other Features
Compatible Application Facebook , Youtube , Skype , Netflix , Hulu
Firmware Upgrade WWW.GULEEK.COM/3C
Certification CE, RoHS
Other Features Build-in 3000mAh Li-polymer battery
Dimensions & Weight
Dimensions 5.94 in x 3.23 in x 0.43 in (15.1 cm x 8.2 cm x 1.1 cm)
Weight 8.47 oz (240 g)
Packing List
1 x Mini box 1 x HDMI Cable (150cm) 1 x Power adapter 1 x English user manual
A chipsetről bővebben : [link]
youtube
A termékről bővebben : [link]Aki esetleg már rendelt és használja az ne fogja vissza magát , ossza meg tapasztalatait velünk .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest