Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Csak ennyi? Hangerők meg hangminőség? Na mindegy, akkor konkrétan rákérdezek. Támogatja a játék a sok.egyes hangot? Jelen esetben pl 7.1.
Amúgy köszi!
szerk: Ja nem vettem észre ezt a választ. 15-18-at azért megérne, nem? Nem újonnan akarom, 30-at nem adnék ki érte. Amúgy tudom, hogy csak virtuális, de mindenki dicséri, hogy szépen szól, jók a mélyek meg a térhangzás is egész jó. Sima sztereó fülesem van, 3 is, de amelyiken van headset, az elég gagyi, kényelmetlen is. Eddig is úgy használtam, hogy a headsetes a nyakamban volt, a normális sztereó fülesem (Senn vagy AKG, mikor melyik) meg a fülemen, azért ez sem valami kényelmes megoldás. GW2-nél meg azért sokat fogok dumálni.
szerk: hogy rakjátok olyan halvánnyá a szöveget? ha az "off topicot" nyomom be, akkor az egész olyan lesz.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest