-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
ohó... tőlem jött a faterozás, még a Crysis Wars idejéből, amikor együtt gameltünk. Én meg egy számtech boltos sráctól szedtem, amikor vásároltam az első konfigom. A8N-SLi, 3500+ stb.. Szóval nem ma. Hót idegenként bementem a boltba mondtam mit szeretnék, a boltosnak minden második szava az volt hogy persze fater, megoldjuk fater, megrendeljük fater... stb
-
Laraxior
titán
Már egy ideje gyűlik a dolog... gondolom akkor a HTC telefonja sem összetörött ahogy mesélte nekem, és az új televízió sem éppen szépen megkeresett pénzből van
(#6288) raziel01: Sajnos már én is jártam úgy hogy nem éppen az volt a csomagban aminek kellett volna, vagy olyan állapotban, de valahogy sikerült mindig megegyezni, de ilyet még nem basztam hogy aszongyák, hogy nem volt semmi a dobozban
Na szó mi szó, azért fejet lehet hajtani, hogy ennyi embert sikerült hülyére venni... mert nem új emberről van szó. -
Laraxior
titán
Kicsit túlköltekezett a fiú... egész életében... nagylábon akar élni, de minimálból nem nagyon lehet...
De azért a régi motorosokat ne írjuk le, mert nem sok ilyen akad, akinél valami gikszer volt, azok mind kipottyantak, eléggé zárt közösség vagyunk, hamar kilehet közösíteni az ilyet -
keIdor
titán
-
RECSKA
veterán
bár nekem is jönnek refek, de azért én biztos hogy a phantom-ot megvárom.
Bár nekem állandóra soha nem lesz ilyen kártyám, azért mikor "átmegy" majd rajtam, élvezni fogom. És ki tudja, lehet, hogy leszek annyira hülye, hogy megtartok egy phantomot.Nálam a márka iránti imádat miatt csak gainward...
-
asuspc96
senior tag
Ha jól értelmeztem az utána következő hozzászólásokat akkor a REF-ek azok mind ugyan azok a lapkák csak más hűtés"technológiával"...igaz ?
Ahogy gainwardgs említette a "non refek"-et azok ugyan külsőre (hűtés) eltérnek de maga a lapka fizikailag is ?
Mert értem én, hogy kell a marketing ("gyárilag túlhajtva") de ez gondolom egyértelműen nem a lapkába nyúltak bele hanem szoftveresen van kivitelezve igaz ?
asuspc96
-
-
boogie84
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest