- Milyen videókártyát?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPad topik
- Bemutatkoztak a Thermaltake Toughpower GT sorozatú tápjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
KAMELOT #7617 üzenetére
Az egész tűrhető kategória.
Sokat használok Kontrollert,így még kevésbé érzem,ha FPS esésem van.
Amúgy a kártya nagyon baba sokkal folyamatosabb,és bugmenteseb akkor is,ha amd radeon pár FPS rátesz ezekre.
Sokat tapasztaltam,és ha le kell mondanom 20%ról meg teszem ,mert néha haj tépő volt miket kellet megvárni,és miket produkált a drága amd radeon kártyák.
Ami nagyon jó volt a HD4XXX széria ott pöpec volt minden most meg inkább Nvidia párti lettem bár nem tagadom szeretem a volt ati kártyákat,de sokat any@ztam a sok szoftveres problémákkal.
Most szoftver feltesz,és nem kell sem Windost takarítanom sem semmit csinálnom,hogy bugmentes legyen,és várnom a csoda szoftverre ami hoz egy bughalomra egy megoldást ez a lentiek hozás szólás felhozatalának szól akkor is,ha jól muzsikál a közép kategóriás kártyák ezekhez hasonlítva.
Egy darabig biztos megleszek a drágasággal nagyon bele szerettem a kártyába sokkal folyamatosabb minden reccenés mentes,és az fps is nem esik le drasztikusan időnként mint a radeonoknál szokás.
Persze szerettem a volt HD5XXX /6XXX kártyáimat,de ez megváltás számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Router gondok
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest