- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lohn
tag
válasz Zoli Durden #78033 üzenetére
Legutóbbi bunkervédésem után nem volt oszinte a mosolyom. Odaérek a célpontokhoz, leszállás elott belövök egy rakétát az ellenfelek surujébe az opressorral, mi baj lehet? Legalább kevesebb célpontot kell puskával lelonöm. Hát telibe trafáltam a kamiont amit vissza kellett volna vinnem, DEFEND FAILED
https://www.youtube.com/channel/UCgMa4yBZEp-ALnsqH_ZtvrA
-
Anulu79
addikt
válasz Zoli Durden #78036 üzenetére
Ha kint bóklászól és nem muszáj akkor ne legyél bent se MC-ben se CEO-ban. Akkor nem lesz támadás.
-
Plata
félisten
válasz Zoli Durden #78036 üzenetére
Passz,Bunkert nem biztos hogy rendőrök támadják be,lehet ellenséges banda is.
Nekem eddig az évek alatt kétszer támadták be.
(#78035) MutantZombie
Nekem is támadták be raktáram,de nekem nem tűnt el belőle semmi,harckocsival mentem,szarrá lőttem a környéket és nem lett károm.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Zoli Durden #78033 üzenetére
Nem,ez régi dolog.
CEO bizniszeket is megtámadhatják.[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Zoli Durden #77854 üzenetére
PeL-nek nem kell elbújnia az anonimitásban mert kb október-november óta fel se léptem a játékba csak kb. két alkalommal mikor osztogatták a 2x1M -t. Egyébként KeXeS_1986 néven vagyok játékban, és én amúgy sem ölök senkit még randomok között sem ha nem provokálnak.
Én felőlem amúgy azt csinálsz amit akarsz, a leírt dolgokkal csak arra akartam rávilágítani hogy crew sessionben ésszel öldöss.
[ Szerkesztve ]
-
bluuzia
senior tag
válasz Zoli Durden #77854 üzenetére
King of the Hill vagy TDM az más tészta. Azok a lövöldéről szólnak. Olyanokra bármikor vevő vagyok, attól függetlenül, hogy nem vagyok egy Rambo.
Nem vagy megbélyegezve, de olvashatod, hogy a többségnek a nyugi a lételeme.
Viszont nyugodtan dobhatod a neveket, kik azok a PHsok akik ok nélkül gyilkolásznak.
Tényleg meg kell állítani a dolgot, mert ha elszabadulnak az indulatok, akkor sok ember kikerül a crewból, akik sértettségükben barátból ellenséggé válhatnak.Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
bluuzia
senior tag
válasz Zoli Durden #77843 üzenetére
Szerinted attól, hogy felrobbantasz, haverok leszünk?
Valami nagyon nincs rendben nálad.UI.: gondolom a következő lépésed az lesz, hogy ilyen "begyepesedett" emberekkel nem akarsz játszani, ezért minket utálva kilépsz a PHHU-ból.
Félre ne érts, én ezt nem szeretném, de PeL kolléga leírta, hogy milyen dolgok is voltak már itt. Hidd el, tényleg így történt.Van egy régen kirúgott játékos, aki engem kifejezetten utál. Ha egy sessionbe kerülünk, még köszönni sem hajlandó.
Na ő ugyanilyen "csak melléd lőttem, nem akartalak felrobbantani" alak volt. Olyan, akit hiába kértünk szép szóval, "ez csak egy játék" szöveggel folytatta. Valamiért nem tudta megemészteni, hogy nem vagyunk vevők a stílusára.De ahogy már fentebb leírtam, verbuválj össze embereket egy Invitel onlyba és ott mehet a móka azokkal, akik ott vannak.
[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
PeL
addikt
válasz Zoli Durden #77843 üzenetére
Mivel úgy látom engem totálisan ignorálsz és csak hajtogatod továbbra is a magadét, még teszek egy utolsó próbát:
Ez NEM PVP crew. Közös programok szoktak lenni, ezekről kiírás is szokott lenni vagy ebben, vagy a másik topicban. Megismerni valamennyire a másikat chaten is meg lehet beszélgetéssel, nem feltétlen kell azért pofán lődözni a másikat, pláne ha a másik nem akarja. Nekem egyre inkább olybá tűnik hogy PVP orientált játékos vagy, ez esetben alapból rossz crewbe jöttél és javaslom keress olyat ahol kedvedre élheted ki szadista vágyaidat anélkül hogy tartanod kellene szankcióktól. Illetve randomokkal ezt termszetesen bármikor megteheted. A lényeg hogy crew tagokkal nem b*szakodunk semmilyen körülmények között SEM... Viccből sem, pláne ha a másik ebbe nem egyezett bele (ha meglerpetésnek szánod a gránátodat, gyanítom nem kérdezed meg a másikat mert akkor az már nem meglepetés ugye...)
Ne vedd személyeskedésnek, de pont a hozzád hasonló mentalitású játékosok szokták elindítani régebben is mindig a legnagyobb flame warokat a crew sessionök chatjén, mikor az egyik PHHU tag 20. ismerőse feltévedt közénk aki ugyanúgy gondolkodik mint te és viccesnek tartotta hogy random elkezdte kilődözni meg felrobbantgatni az embereket vagy a járműveiket. Aztán mikor rászóltunk hogy fejezze be, mert ez nem az a session, még inkább rákezdett vagy legrosszabb esetben még nekiállt arcoskodni, beszólogatni, kurvaanyázni a tagoknak is. Az ilyen embereket általában rövid úton ki is vágjuk a sessionből és a tagnak is szólni szoktunk akinek fent van az ismerős listáján, hogy lehetőleg ne hívjon ilyeneket be a sessionünkbe. Egész crewek voltak már régebben is, akik között ilyen emberek vannak és nem láttuk őket szívesen a saját sessionjeinkben.
(#77845) Zoli Durden
Elolvastam és itt válaszoltam is rá, ha ebből sem érted meg, én befejeztem ezt a témát.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Zoli Durden #77840 üzenetére
Jó pár éve játszom GTA Online-al,kb megjelenés óta,de engem a lövöldözős része kicseszettül nem érdekel.
Nem nagyon öltem meg Ph-st,kivétel ha velem utazott repülőn és szokás szerint lezuhantam vele.Vagy véletlen repülővel rá estem,de az is ritka,mivel mindenki tudja hogy nem tudok repülővel leszállni rendesen,így kerülnek ha repülőre ülök.
De hogy lövöldözzek valakire vagy gránátot esetleg stickyt dobjak,szerintem még nem volt olyan.
Valahogy sosem értettem hogy mi a jó abban ha csak úgy lelövök valakit.
Az ilyen minden szarra lövök játékosokra úgy gondoltam hogy valszeg valami defektes gyerek lehet még.
Bár kiakasztani őket,vagy felidegesíteni na az mér jó hecc,általában az ilyenek eléggé hülyék és könnyen felhúzhatók.Passzívban ki idegelni az ilyen majmokat jó poén.
Mikor habzó szájjal visítva üvöltenek a pipától,na az jó hecc.[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Tagokat nem ölünk. Tiszta sor. De néha egy meglepetés gránát jó lehet.
Ez így már nem állja meg a helyét, attól hogy te beírod chatre hogy te most engem fel akarsz robbantani, én még valószínűleg attól ugyanúgy nem fogom tolerálni, pláne ha nem egyeztem bele. Erre írtam azt hogy nem erőltetheted rá a másik játékosra. És ha csak ezt így megcsinálod az simán szabályzat ellenes.
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Ezt a stílust mondjuk én sem díjaznám.
De mondjuk ha ökörködés van nem izgat. Csak ne teljesen random a semmiből unalom miatt
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Borg71
csendes újonc
válasz Zoli Durden #77814 üzenetére
Nekem nem esett jól mikor csak úgy felrobbantottál. Semmi választásom nem volt, akarom, vagy sem. Benne vagyok hülyülésben ha megbeszéljük, vagy ha kialakul magától, de nem öldökléssel kezdődik. Utána történhetnek balesetek, vagy akármi lövöldözés, de az már az én választásom. Itt semmi ilyesmi nem volt. Azóta nem is léptem a játékba, csalódott voltam, hogy előtte volt rup1u5 lövöldözése és most újra phst ölünk, mert ezt az unatkozásra fogjuk.
-
simon105
tag
Először is én a hozzászólásaid egyik részét sem éreztem eddig bántónak.
Azért válaszoltam egyáltalán, mert az régóta zavar (és nem rád vonatkozik), ha a PH Crewt valamiféle munkatábornak állítják be. Nekem ugyan ez az első Online közösség, amelyik befogadott, így nincs viszonyítási alapom, de nagyon sokat adott hozzá a játékhoz (itt élményre, nem játékpénzre gondolok).
Ismét azt tudom tanácsolni, hogy először ismerkedj össze az aktív tagokkal. Erre a legjobb lehetőség a közös farm. Mint minden közösségben (gondolom), ebben is sokféle ember van, mindegyik máshogy reagál bizonyos helyzetekre. Ennek kiderítésére viszont nem hiszem, hogy az a legjobb módszer, ha végigpofozol mindenkit. Szerintem jobb, ha úgy mész pofozkodni, hogy előre tudod, kitől milyen válaszra számíthatsz. -
cadgers
aktív tag
Alapvetően 2 fajta tábor különböztethető meg akár PH-n belül is. Az egyik fele az ideje nagyrészén farmolni szeretne, mert konkrétan gyűjt valamire. A másiknak már megvan mindene, és igazából ha gyűjt is, nincs semmi fontos dolog, amire konkrétan költeni tudná a meglévő vagyonát. Nemrég én is átestem erre az oldalra, amikor kimaxoltam a bizniszeket, és olyan helyre költöztettem át a dolgaimat, ahol minden közel van egymáshoz. Innentől én is benne vagyok olyan ökörködésekben, ahol szintén ezen tábor képviselői kreatív módszerekkel szórakoztatják egymást akár úgy is, hogy ez valamelyik (vagy mindkét fél) esetleges elhalálózásával jár. Nagyon egyszerű a történet, aki ilyenben benne van, az jelezze akár játék közben, akár itt, a többieknek meg segítünk a farmolásban!
-
simon105
tag
válasz Zoli Durden #77792 üzenetére
Azt javaslom, eladások közben ismerkedj meg a Crew társakkal (szerintem a jelenleg aktívak nagy részét én sem ismerem már igazán). Biztos vagyok benne, hogy ma is játszanak olyanok, akik nem veszik véresen komolyan az általad leírtakat. Nekünk (korábban gyakran együtt játszóknak) soha nem volt ebből problémánk, pedig mi is a Crew-n keresztül ismerkedtünk össze. Még eladások között sem picsogtunk egymásra soha, ha alkalmatlan volt az időpont, elintéztük egy 'légyszi ne most'-al. Ha sokat játszol tagokkal, előbb-utóbb úgyis megtudod majd, ki vevő a mókázásra és ki nem.
Más: később összeállítok egy listát azokról a Crew tagokról, akik mindenféle ok nélkül megöltek. Nem lesz rövid. Az illetékeseket kérem mielőbb intézkedjenek. Köszönöm.
-
VikMorroHun
őstag
TL;DR
Ha PH sessionben akarsz lenni, ne cseszegesd a PH-sokat. Ennyi. Ökörködni máshol is lehet. Akár velünk is, ha épp ezért jön össze egy találkozó (megjegyzem, szombat este ráérnék én is, ha szervezne valaki megint egyet).[ Szerkesztve ]
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
Kiskokó
veterán
Hidd el sokan benne lennének, csak azért nem mert kevés időt tudnak a gép előtt a játékkal tölteni, ezért próbálják kimaxolni a pénzszerzést.
Amint megvan a lóvé és nem lesz pánik ha 10-20 milliót elköltesz faszságra, onnantól kezdve mehet a parádé.
Itt a kulcsszó arra amit írsz az a : "mikor"
Ha az emberek nem azért jönnek fel hogy pénzt csináljanak onnantól fogva bármibe bele lehet kezdeni.
Hidd el csináltuk is bőven, főleg amikor az olyan beállítottságú emberek mint te vagy én összeállnak.
A baj az hogy a crewban sokan nehezen haladnak előre a játékban/pénzben, ezért az elsődleges cél a pénz és mire eljönne az ökörködés addigra lépni kell.Én ezért nem járok már fel, több mint fél évig napi szinten feljártam "lesni" meg segítgetni a másiknak de nekem már semmi célom nem volt. Ezer dolgot lehetett volna csinálni de sose volt rá ember mert eladás után eladás és eladás és eladás.
De ettől függetlenül ha eladásokba vagytok benne ha előtte ha utána stb ott nem illik szórakozni még ha nem is számít.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Baszki rakhattál volna bele egy tl;dr-t
-
Kiskokó
veterán
válasz Zoli Durden #77198 üzenetére
NP várunk de nagy életre ne számíts.
RDR miatt kb 3-4 en járnak fel néha.
Én meg 1-2 ember a FiveM-es WLS Gta -t nyomjuk aztán ennyi.Maxdamge van fent néha aki rendes GTA onlinet tolja. De nem értem miért nem jár fel több ember.
Nyomhatnátok a sima alap Heisteket is.
Ha sorban az 5-öt lenyomjátok ugyan az a 4 ember a végén +2 milliót ad Loyality award.
Igaz lehet rámegy 2-3 esete de abból összességében egy 4-5 milliót ki lehet húzni az awarddal.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
válasz Zoli Durden #77209 üzenetére
12,5 egész pontosan.
-
válasz Zoli Durden #77206 üzenetére
Ja, értem, hogy te egy supply-t veszel és el is adod, nem töltöd fel. Érdekes.
-
válasz Zoli Durden #77199 üzenetére
a bunker sípoló 140et ad ami másfélszeresen eladva 210 ami 130 ezer nettó haszon.
Ezt valaki fordísa már le nekem -
Kiskokó
veterán
válasz Zoli Durden #77131 üzenetére
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz Zoli Durden #77115 üzenetére
Face van : szerintem nincs ott élet én rég kiléptem.
Discord van : 3-5 fix ember van fent általában de amúgy senki. Pedig 50en beléptek kb de szerintem 10 ember aki eddig megszólalt valaha ott.
Mindenki a discordot kereste de végül senki se használja. pedig RDR2 ben is kint van.
Keress rá a topicban itt a cím.
Én Saabe60 vagyok ha feljönnél.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
törölt tag
válasz Zoli Durden #77115 üzenetére
Van mind a kettő.
-
Kiskokó
veterán
válasz Zoli Durden #74964 üzenetére
Hát majd ránézek akkor, nekem valamiért a mód aktivátor már a magyaritást fel se telepitette valami hibával megállt és kész.
Azt hittem az uj launcher miatt. irj már privátot kérlek| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Pityu.
nagyúr
válasz Zoli Durden #74964 üzenetére
És multiban könnyű angolul egyébként?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Zoli Durden #74962 üzenetére
Nekem a sztori mód már évekkel ezelőtt megvolt magyarítással,csak nem emlékeztem,hogy a magyarítás nem jó csak offline.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Kiskokó
veterán
válasz Zoli Durden #74956 üzenetére
Hiába.
Én ki akartam játszani újra a storyt magyarul is, de pont akkor jött be az új Launcher és az miatt a módaktivátor nem működik.
Nem csinálták még meg kompatibilsre az új launcherrel| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
zolcsikauj
tag
Úgysem lesz jó nekem régen volt és sose aktiváltam online egész addig nem tudtam belépni amig teljesen újra nem raktam az egész gépet mert valahova olyan helyre is mentette a game a filokat ahol lehetetlen volt megtalálni
-
Plata
félisten
De ő Online akarja használni.
-
Plata
félisten
válasz Zoli Durden #74923 üzenetére
Red dead-ben semmilyen chat nincs.
Én szerettem segíteni másoknak eladni,még most is.
Csak mostanában nem nagyon volt időm,más miatt,vagy RDR vagy egyéb ok miatt.
Mostanában úgyis mindenki RDR-ben játszik,bár ott én általában egyedül játszom,cset nincs,discord meg nem érdekel így marad az egyedül lét. -
Kiskokó
veterán
válasz Zoli Durden #74923 üzenetére
70 ezret csak duplás héten kapsz eladás segítőként, de amúgy se rossz a 30-35K
Igen régen jó volt bár ahogy most látom néha hogy felnézek online, vannak még páran fent. Vegyétek fel egymást barátnak.
Zsiz, Maxdamage, skyline zolcsika, imreÉn is fel fel nézek néha de az RDR veszi el azt a pár órát amit játékra tudok fordítani.
Amit írsz verseny, tenis stb... nagy részük benne van az összefoglalóban is.
Az meg, hogy nem írnak rád tagok stb.. hát ilyen régen se volt amikor ezren voltunk fent.
Minnél több embert jelölj be és csatlakozz rájuk.
Vagy írj ide ha van valami hátha. De azért ne nekem kelljen már "idegeneknek" irogatnom hogy segitsek? kell help? stb azért ezt te se gondoltad komolyan| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
válasz Zoli Durden #74518 üzenetére
Nekem sem ártana crew csapatba vergődni, mert így egyedül nem sokra jutok, nemhogy előre.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
the_mad
aktív tag
Nyomtuk a kontakt misönöket rendesen :D
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
Plata
félisten
Régebben olyan sokan játszottak hogy nem volt hely mindenkinek és több session is volt,amiben annyi PH-s volt hogy sokszor várakozni kellett CEO vagy MC alapításra mert több nem fért el a sessionban.
Na persze nem mindig meló ment,sokszor valaki ki talált valami hülyeséget és átment a session cirkuszba mert a banda el volt.
Na nem lövöldöztünk,hanem valami eszetlenséget csináltunk.
Mint amikor chernoboggal dobáltuk egymást,vagy versenyeztünk ki tud autóval feljutni a vonatra.[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OTP Bank topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Tudományos Pandémia Klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget