- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
max_thieriot #9 üzenetére
-
max_thieriot
újonc
hali
nekem azt írja nem elérhető a PS store-ban
nem tudni mi az oka? -
Skynet258
veterán
Teszek vele egy próbát, Passban úgyis benne van, nincs mit veszíteni. Pár órás szórakozásnak pont jó lesz szerintem.
-
Köszi a tesztet Grath!
A kis hibái ellenére nekem van okyan mikor tök jól elvagyok ilyen játékokkal, de most nagyon tele awishlist meg q backlog is, nem beszélve az elkövetkező megjelenésekről. -
XuChi
addikt
Én ma reggel kezdtem el. Egészen jó kis játék. Nyilván nem GOTY, de AA címként teljesen hozza amit elvárhatunk tőle. Nekem nagyon bejön. Biztosan végig fogom majd játszani. Csak sok egyéb cím van előtte a listámon
-
NyalokAA
aktív tag
Demo alapján már lehetett tudni , hogy nem ez lesz az idei goty. + most nézem , hogy az egész játék 18.1 giga ( tudom nem a méret teszi jóvá a gamet .. ) ami nem túl biztató a mai több száz gigás trendek mellett.
-
csizo13
tag
Mától létezik.
egyszerű - könnyű
nem egyszerű - nehéz
ezért a pofonegyszerű lehet pofonkönnyű.
Vagy, ha ez jobban tetszik: mert egy legyintett pofon könnyű egy súlyos jobbegyeneshez képest.
Nincs mit.
Sok mindent ki lehet találni, ami nincs az interneten, manapság már ezt tartják kreativitásnak. -
Silenzio
addikt
"pofonkönnyű" - ez a szó nem létezik. Olyannyira nem, hogy a Google-ben rákeresve ez a cikk az első találat, ami nem azt taglalja, hány pofon a könnyű testi sértés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viccrovat
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen notebookot vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest