Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
válasz
medvezsolt #21748 üzenetére
Hát nem tudom mit csináltak, de már megint akad a menü. Pedig az előző patch megoldotta, erre most megint akad...
-
medvezsolt
senior tag
válasz
medvezsolt #20106 üzenetére
A rockstar editor-ban nem is lehet elérni a Settings-et hogy kikapcsoljam a kezelőszerveket. Hát ezt nem értem én
Valakinek tipp a témában? (Screenshot egyedi szögekből filterrel akár, kezelőgombok nélkül) -
headhunter86
senior tag
válasz
medvezsolt #20099 üzenetére
Szevasz,
Szerintem: Settings -> Display -> Radar: OFF, HUD: OFF.
Most nem tudom kipróbálni, de ennek mennie kellene. -
vg
addikt
válasz
medvezsolt #5760 üzenetére
Juj!
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
medvezsolt #5736 üzenetére
Egyrészt köszönöm másrészt meg annyira nem undorító dolog ez mert remek üzlet politika ugye csak akkor ne került volna ennyibe a game
viccet félre téve ha nem lesz drága egy ilyen token ami játék pénzt ad akkor lehet még én is vásárlok majd belőle. Általában az a baj ezekkel hogy túl árazzák csak ezzel is az a baj hogy nekünk tűnik csak túl árazásnak az 5 6 euróért kapott játék pénz... Nem magyarországhoz igazítják ezeket az árakat hanem az Euros országokhoz vagy pl UK-hoz. Mi meg szívunk
vg : Ha egy DLC segítségével sokkal beljebb kerülsz egy játékban, pl codban veszel egy nagyobb kiadást több pénzért pl Call of duty akkor kapsz fegyókat esetleg amiket más nem ér el. De itt is aki a drágábbat vette meg az kapott boostot meg fegyókat és extra kocsit multiban induláshoz. Tehát itt is van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest