Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz Modst3R #39315 üzenetére

Minden játék EULA-ja kitér arra manapság, hogy játékeli hibákat tilos kihasználni és akár perma ban járhat érte. Millió és egy példa van rá, nekem hirtelen kettő ugrik be, amikkel játszottam is: GW2 karma trade. Semmi extra, csak egy elírtak egy nullát a fejlesztők az egyik cuccnál és elég jó pénzt lehetett így váltással csinálni. Akik nagy tételben váltották a dolgot, azok a javítás után egyből repültek is, a többiektől elvették a nyereséget. CS:GO: smoke bug: egyik patch után alt+tabra eltűnt a smoke effektje. Ott is repült mindenki. Az, hogy a az ismertebb bugok hónapok/évek óta bent vannak még nem jelenti azt, hogy egyszer nem büntetnek érte, inkább csak a Rockstart minősíti. Igen, a PS kuruma is ilyen bug, bár szerintem, ha azért büntetnének, akkor felgyújtanák a Rockstar székhelyét.

A port tiltás lehet helyi környezetben vagy szolgáltató által, tehát rajtad kívül álló okok miatt is, míg egy glitch tudatos (mondjuk én sokáig nem tudtam, hogy a kuruma annak számít, amikor kezdtem.).

Kiskokó: 2 ember veszi meg a PS host jogokat és egymás után hostolnak. Bár Plata írta,hogy már nem kell. Elég 1 ember, akinek van PS fináléja. Igen, ha így összejön, akkor nincs setup, csak fináli, kb 20-25 perc egy "teljes" PS.

drachoHUN: Bár úgy lenne, de kétlem, hogy bármelyik is bant kapna.

Új hozzászólás Aktív témák