Hirdetés
- Apple notebookok
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Mi van akkor ha az összes területet kisajátítom?Most 75.96%-nál vok,úgyhogy valami meglepire számíthatok?
Azt figyeltétek ,hogy Rosenberg egy-két 'csík' után Tommy-nak szólította Carl-t? ,mire Carl : Who the fuck is this Tommy ??"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
senior tag
Sziasztok!
Most Las Venturasban tartok, és kicsit meghíztam....
Szóval: az izmaim maxon vannak. Amikor bemegyek a konditerembe és szobakerékpároznék, vagy a futószalagot használnám, akkor azt írja ki, hogy a mai limit lejárt, gyere vissza holnap, stb... Ez a max. izomzat miatt van?╮(╯ل͜╰)╭ Now we're the ones who help to set the sun... ( ͡ _ ͡°)ノ ♫
-
Vigneau
félisten
Egyetértek! Ha megnézi a barátunk, nekem se olyan rossz a konfigom, sőt, 1 éve már feleségem is van, akinek státusza csak nagyobb a menyasszonyénál. Hogy ez a debil kirohanás mire volt jó a részéről... Ezt sose értem meg.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
td
senior tag
Még azóta nem játszottam vele, de én csak egy pizzás helyet láttam (olyan, mint VC-ben), és ott nem volt sárga tölcsér...
Hamburgeres: ez egy ilyen csóka, aki az utcán árul?
ui: viszont olyan nőket könnyebb felszedni benne''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''
-
giba
tag
válasz Devil nV #436 üzenetére
Szerintem biztos elviszi mindenki a barátnőjét vacsorázni.
Az hogy ki mikor és hova azt szerintem ne Te mondd már meg.
Különben vágjuk ám hogy Te nem a videókártyáddal vágsz fel hanem a menyasszonyoddal.
Örülj neki hogy van nőd mi meg szerintem örülünk hogy ez egy sanandreasos topik nem pedig kinekvanmenyasszonyaésmennyitköltökrábübübü topik
Légy büszke magadra meg amit elértél az értékes életedben és ha nem tudsz segíteni mások kérdéseiben akkor értelmetlenül ne irogass.
Na csá
BumbellaMSI k8 neo4-F, amd x2 4400+ 2200 MHz, 4x 512 MB dual channel, e-VGA 7950 512Mb, Chieftek 450W táp, Casetek 1020 5A ház
-
Beerwolf
senior tag
PS2-őn van egy küldetés nem tom mi a neve egy kis távirányitós repülővel kell menni és kinnyirni valami szállitókat. Már vagy 15-ször próbáltam de amikor már kinyirtam mind és vissza kéne menni elfogy a benzin.
Mit tegyek? -
Devil nV
tag
A Rák nak költesz enyit a geppedbe(VGA-ra) ,inkább a nödett vid el egy jo hejre vacsorázni.
Ki s fel vágos.....
Az enyem fele anyiba kerul mint a tied ,de lehet h jobb ...nem szar erzes ?na
mindegy en inkabb elkeboldogan es nem vagok fel es nincs HIGHend gepem de van boldog eletem,es magan eltem es a Menyaszonyom imád mert nem a gépbe koltok ha nem a kettonk életebe.
Szotyi neked Horny!!!
[Szerkesztve]The Future is begins,but where.....
-
-
goldberg
csendes tag
Help!
Hogy tudom felvenni a kapucnit?A potenciális áldozatok szama vegtelen
-
Devil nV
tag
Az tré,nem hiába van az elejen az introban az nVidia Logo.?Probaldki a gyári drivert en is azt hasznalom,de az enyém nVidias a tied ATI,nem?
Vagy ujabb diretX vagy rakd fel a régebbit(de a régi direcX et csak uj windows al lehet vagy van a neten egy directX uninstall progi,de en inkabb a formatban biztam regen is)
Jobb otletem nincs!!
Valoszinule a DirectX directdraw file ja a tré
ha nem kérj kölcsönbe egy Geforc MX2-est vagy mas nVidias karit ha az is ezzeket csinalja akkor pasz,uj pc?
Sok sikert!!!
DirectX a bibi szerintem!!rakd fel a leg ujjabbat.
-
Devil nV
tag
Héé!!!
Akinek szaggat!!!
A neten olvastam valahol,hogy az ujabb driverekkel csinalja,
RAKJATOK FEL egy FÉLÉVES Drivert a VGA a hoz es ugy jo lesz en is régi tavaj novemberi drive ott hasznalok es élsimitasnélkül 1024x32 very high textura es közepes draw distance es zsir, öcsém 5 órát jatszik es be se akkad!
-
crab
senior tag
megoldás az hogy 800*600ban játszottam.
2500+ nf7 768mb 400mhz, 9600 128m a legújabb catalyst-al.
ráadásul látszik hogy nem a gép a gyenge neki, hanem valami bug van benne.
az elején tökéletesen megy, és ahogy mondtam kb 5-6 perc után el kezd szaggatni, akkor is ha nem is nyúltam hozzá a betöltődéstől kezdve.
patch még mindíg nincs, mostmár nem is kell mert letúrtam a gamét. -
giba
tag
válasz Horny256 #421 üzenetére
Ha inteled van akkor milyen az alaplapod vagy milyen a videókártyád és milyen drivert használsz hozzá. Nekem sincs semmi baj amikor elindítom mert tökéletesen megy 1024x768-ban de az első küldetést amit épp megcsinálok utánna elkezd akadozni bent a játék.... mentek és kilépek és újra be azt megint jó... és kb 5 perc játék után kezdi újra....
mi leheta baj? Talán progi hiba de haverom akitől kaptam a játékot azt mondta nála tökéletesen megy...
Hallott valaki erről az eax patchról ami nem hivatalos ugyan de lehet segítene?
vagy akármilyen patchról
előre is köszi
BumbellaMSI k8 neo4-F, amd x2 4400+ 2200 MHz, 4x 512 MB dual channel, e-VGA 7950 512Mb, Chieftek 450W táp, Casetek 1020 5A ház
-
Killberk
aktív tag
Catalina-nak fekete a haja vagy barna, de szőke tuti nem.
Én most Las Venturas-ba vagyok, de még nem találkoztam a játékban azzal a nővel akire gondolhatott myrra.
Bővebben: link
Ha pedig rá gondoltál, mint Catalina, nos ez CJ húga Kendl.
Bővebben: link
[Szerkesztve]http://killberk.deviantart.com/gallery
-
giba
tag
Milyen konfigod van hogy neked is 5 perc után kezd akadni?
Nekem p4 3.2 prescott nvidia a6600 gt tdh videokari ami 128 Mb-os
találtál rá valami megoldást?
köszi előre is
bumbellaMSI k8 neo4-F, amd x2 4400+ 2200 MHz, 4x 512 MB dual channel, e-VGA 7950 512Mb, Chieftek 450W táp, Casetek 1020 5A ház
-
Sanyesz14
tag
Nem nyomva tartod hanem nyomogatod gyorsan az előre gombot azaz defaultban a w-t!
-Abit IS7-E ;2.6Ghz Intel Pentium;MSI 6600GT;120GB Hitachi HDD+40GB Maxtor HDD;2X512MB Samsung 400Mhz;Sima Normál ATX házikó+400W Ms Industrial táp,LG DVD-ROM, Pioneer 110D DVD-Író
-
illusiON
őstag
üdv,
már rég gondokoztam rajta, nem jöttem rá..melyik gombbal lehet extragyorsan tekerni a bringán?!?!( : no woman no cry : )
-
myrra
senior tag
sziasztok.
van egyszőke nő amit töltéskor is be szoktt tenni háttérnek. ő ki?
mert még nem találkoztam vele a játék során.
fel lehet szedni?''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Horny256
senior tag
A 4 motorost hogy lehet kilőni mert nem igazán sikerül
-
Troy.
addikt
nah , sikerült .. majdnem ugy kellett ahogy mondtátok...
szal , oda kellett menni a Bandatagokhoz , Benyomni a JOBB gombot ( egeren ) aztán benyomni a G betüt
nálam elég furcsa dolgok történnek.
kigyulladnak a házak, az autók, qrvák lopják a TV-t lödözés... stb.. ez mi a franc?.
-
Beerwolf
senior tag
Számitógépen van autó célzás?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest